Kan testine sabah gidicem kuzum bugun gidemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testine sabah gidicem kuzum bugun gidemedim
Ay amin inşallah Allahım duysun da hamileyimdir su anSen sanki hamileydib tam oraları okuyordum gitti site saçma sapan
Hadi bakalim güzel haberlerle gel canimm.Kan testine sabah gidicem kuzum bugun gidemedim
Ayy sorma bi girdim site alt ust olmuş Her guncllemede içine ediyorlarKizlar site hala bir garip 150 sayfa falandi bizim bu topic su an 73 sayfa kalmis. Zaten hersey birbirine girmis. Benim hesabim bloke oldu falan zor girebildim. Tüm bildirimler sıfırlanmış bu kadar kötü olabilirdi ancak site
Kimler napti hersey birbirine girmis
Benimde bugün çatlatma iğnesinşn 4. Günü canım zaman geçmiyor tükendim artık cidden. İnşallah öylesindir canım bir anda sanki site zamanda geri döndü her şey gitti. O yüzden karıştıAy amin inşallah Allahım duysun da hamileyimdir su an
Karıştı biriyle galiba canım. Ben henüz test yapmadim degerlendirme yaptik test günü bekliyorum
Sen ne durumdasın
İkinci testte pozitif çikti başka marka aldim belki yaniltir diye eşim hala inanamiyor yarini bekleyelm bide sonucun negatif cikarsa uzuluruz diyoHadi bakalim güzel haberlerle gel canimm.
Tekrar test alcam yazmistin sanki site göçmeden evvel![]()
Ay dogru valla sanki gecmise gittik bi anda niye boyle olduysaBenimde bugün çatlatma iğnesinşn 4. Günü canım zaman geçmiyor tükendim artık cidden. İnşallah öylesindir canım bir anda sanki site zamanda geri döndü her şey gitti. O yüzden karıştı
Aynen katiliyorum yaa. Benim hesap gitti geldi resmen. Zor alabildimAyy sorma bi girdim site alt ust olmuş Her guncllemede içine ediyorlar![]()
Yaaa kiyamam sizeİkinci testte pozitif çikti başka marka aldim belki yaniltir diye eşim hala inanamiyor yarini bekleyelm bide sonucun negatif cikarsa uzuluruz diyo![]()
Hala guncelleme devsm ediyor galiba. Bende gün boyu bakamamistim bi girdim ortalik karismisUygulama berbat bı halde şuan yazışmalar hatta bu topigi bile Zor buldum ne hâle gelmiş![]()
AhahahaHala guncelleme devsm ediyor galiba. Bende gün boyu bakamamistim bi girdim ortalik karismisneyse tüm deliler toplanmisiz yine olsun bulduk birbirimiz bak
shhssh
Eşim gece vardiyasindan cikmisti yrn sabh direk gidelim dedi çok uykuszdu bugun hastanede uzakti baya istanbul trafiği sknti yarin baklm sonuc insallh guzel cikar iki testte yalanci pozitifse buyuk hayal kirikligi olur bnm içinAynen katiliyorum yaa. Benim hesap gitti geldi resmen. Zor alabildim
Yaaa kiyamam sizeikinci testte de ciktiysa o is tamam demektir
Aslinda yakinsa acile gidebilirdiniz. Bakarlardi. Sabahtan hemen git bariiii heyecan yapiyor insan
Suan salgın var ya sende kırgınlık var grip oldum sanırım hamilelik süphemde var deDaha gitmedim kuzum yarin gidicem ya test icin kadin dogum plikinligine randevu bulamadim en erken bi kac gun sonraya var randevu
Bir iyi bir kötü bgun reglde bir söküldü bir söküldü neden böyle oldu bilmiyorum 10 kere parca parca birşeyler geldi büyük büyük birde cok yogun kanamam var ya içimmi temizleniyor ne oluyor anlamdım ilk defa bukdar yogun oluyorum zaten kansızım basım dönüyor sürekli ama kasıklarım acayip şişmişti rahatladım baya gören düşük yapıyorum sanar ilaçlardan oldu sanırım
Ay evet geçmişe gitmiş konuşmalar kendime o kadar güldüm ki en son senin yazın çıktı karşıma kocamı ikna edebilirsem ilişki yapmak istiyorum gibi bişey yazmışsın dedim ya hamile değil mi ne ilişkisi istiyorİkinci testte pozitif çikti başka marka aldim belki yaniltir diye eşim hala inanamiyor yarini bekleyelm bide sonucun negatif cikarsa uzuluruz diyobuda ikinci test
Bana bişey diyin kızlar meme ucu sızlamam var bir de sol böbreğime ağrı girdi bir kaç kere dün negatifti test böyle olup da hamile olan var mı acabaKızlar adet olmadım dün gece baya adet ağrısı oldu ama bugün öyle olmadı normalde bat günüm bugün ama anlayamadığım şekilde kremsi afedersiniz sümüksü beyaz akıntım var. Aslında hiç ümidim yoktu ama şuan ne belirti var ne bişey ısım da düşmüştü sabah zaten
Canım o parçalar döllenemeyen yumurtalar oluyormuş temizlenmesi iyi birşey benceBir iyi bir kötü bgun reglde bir söküldü bir söküldü neden böyle oldu bilmiyorum 10 kere parca parca birşeyler geldi büyük büyük birde cok yogun kanamam var ya içimmi temizleniyor ne oluyor anlamdım ilk defa bukdar yogun oluyorum zaten kansızım basım dönüyor sürekli ama kasıklarım acayip şişmişti rahatladım baya gören düşük yapıyorum sanar ilaçlardan oldu sanırım
Saka maka alismisiz birbirimize bi yokluk gosterdi forum bize iyi mi etti kötü mü bilemedim simdiAhahahaevet ya her türlü konuşmayı beceriyoz çok alışmışız sanırım
Kesinlikle öyle buraya herseyimi ama herşeyimi anlatabiliyorum bu his bana inanılmaz iyi geliyor burası olmayınca eksik hissediyorumSaka maka alismisiz birbirimize bi yokluk gosterdi forum bize iyi mi etti kötü mü bilemedim simdi
Vallahi gercek hayattaki arkadaslarla burdaki kadar samimi konulari konuşamıyor insan. Herkes kenarda koz icin bekliyor resmen.