2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Gebelikten şüpheleniyorum reglim geçti ağrılarım var fln derseniz yaparlar inşallah

Belirtileriniz nedir

Yumurtlama ne zmn di
Beklenen regl tarihiniz gectimj 😍😍
16 ocakta çatlatma iğnesi oldum. İki kere birliktelik oldu toplamda. Dün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm . Kan verdim 59 çıktı. Cumartesi tekrar ver dedi doktorum . Yumurtlama günümden beri göğüslerim çok ağrıyor . Normalde göğüs ağrısı bende adet belirtisidir. Bi de bir haftadır sabahları baş dönmem var .

Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptın 🌸
Takvime göre 11 gün oluyor canım ama ovulasyon testiyle takip etmedim ve pcosum. O yüzden yumurtlamayı tam bilemiyorum. Uzayan akıntım 24 ocakta geldi meme ucu hassasiyeti de 29 ocakta başladı. Belki de o ara yumurtlama gördüm bilemiyorum

16 ocakta çatlatma iğnesi oldum. İki kere birliktelik oldu toplamda. Dün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm . Kan verdim 59 çıktı. Cumartesi tekrar ver dedi doktorum . Yumurtlama günümden beri göğüslerim çok ağrıyor . Normalde göğüs ağrısı bende adet belirtisidir. Bi de bir haftadır sabahları baş dönmem var .
Anladım canım hayırlı olsun inşallah 😍

Takvime göre 11 gün oluyor canım ama ovulasyon testiyle takip etmedim ve pcosum. O yüzden yumurtlamayı tam bilemiyorum. Uzayan akıntım 24 ocakta geldi meme ucu hassasiyeti de 29 ocakta başladı. Belki de o ara yumurtlama gördüm bilemiyorum
Tamam canım teşekkür ederim 🥰

Ay insallah canim benim aminn. İnşallah bu ay güzel haber gelir benden de amin amin amiiinn 🙏
Hangisini yazdi sana dr canim.
Doguma kadar kullaniliyor galiba canim. Benim ilk 3 ay sadece folik asit demisti ek birsey kullandirmadi. 13 haftamda iste multivitamin ve icinde yine folik asid olana gecirdi ama ona da baslamak nasip olmamisti.
Bunu yazdi bana kuzum🌸

Eklentiler

• 17383368765635122718293949726127.webp
    17383368765635122718293949726127.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 30
Kendimi dinlemiyorum zaten , aklımdan belirti adına bir şey geçmiyordu psikolojik diyemediğim için acaba dedim ama bilemedim o yüzden sormak istedim
Yumurtaniz guzel gelisip catlamissa ustune iliski olmussa bu dediginz durumlar olabiliyor.insallh gebelik olusur 🙏

Kızlar benim bu sabaha karşı adetim geldi benim çatlama 17 Ocak sabaha karşı olmuş oluyor yani?

Kızlar önümüz hafta perşembe ya da cuma erken gebelik testi yapicam en erken o gün yapabiliyorum çünkü öncesinde imkanı yok olsa da çıkmaz ama nasıl dayanacagiiiiiiim 😴

Sarısın mavi gözlü bir kız pembe tulumu vardı hala unutmam cok etkilemişti beni gercek gibiydi uyandıgımda cok aglamıştım yanımda gbi hissetmiştim onu
Bende sarışın erkek bebeği gördüm rüyamda ama hissiyatlım kız bide bu sene erkek senesi diyorlar bakalım Benm ilk olacağı için farketmez sağlıklımolsun ama gönlüm kızdan yana

Evet kpss canım ben iki ay mı ne önce gitmiştim çok ilk kez muayane edecekti alttan ben korktum sıktıkım kendimi sokamadı aleti kızfı bana sen böyle çocuk doğuramazsın vajinismussun dedi çok ağlamıştım bir de ilişkilerim biraz acılı oluyor ondan da korkuyorum
Benmde hala ağrı oluyor 9 aylık evliyim ama normal yeni evliyiz sonuçta hele şimdi gebelik var diye yapmıyoruz açılan yerde kapandı napıcam bilmiyroum 😅

Insallah canim ya inşallah pozitif görürüm 🙏 görürüz 🥰
Hadi bakalim az kalmis o zaman desene seninde bu ay yeni umutlar demek
Evet bu ay olmayacağını bildiğim için o kadar rahattım ki hiç birşeyi takmadım umarım önümüzde ki ayda bu rahatlıkla devam edebilirim 😆

Back
X