Aynen cnm bugun daha iyiz cnm cok şükür adetle üst üste gelince kötü yaptı beni braz iş yapınca vücudum titriyor başım dönüyor hemen dinleme dinle geciyorum oglumnda ateşi düştü iyiye gidiyor şükür
Aglıycaksın eminim cok gğzel bir duygu rabbim isteyen herkeze yasatsın ben kürtaj oldugum bebegin kalp atısı oğlumun kalp atışı hepsi videolarımda duruyor seslerini kaydetmiştim geceleri hep dinleyerek uyurdum sende doktora gittginde mutlaka telefona cek cok güzel bir anı oluyor
Aynen ikisi zorladı ama daha iyim cnm hemen topsrlanmak istiyorum artık hiç alışkın değilim byle boş boş yatmaya
Vala cnm sancıdan sonrra o iğne ağrısı sinek ısırığı gibi gelmişti bana serum taktıkları gbi bir acı sadece zaten saniyesinde sıcaklık hissdip uyusuuorsun kuş gbi oluyorsun hemen hiç korkma bende belden uyuşmalı spinali önerdi doktorum bebege spinalde narkoz gitmiyor diye ben hem normal dogumu hem sezeryanı yasadım oyuzden ignelerden hiç korkma hiç dogum hikayesi filanda dinleme sakın kimseden Herkezinki kendine özgü
Oy kuzum benim ya benm oğlanda sürekli kardeş hayali kuruyor ne zman gelecek diye sorup duruyor oynamadıgı oyuncakları kardeşine kutu yapmış onda saklıyor

ya ikinci cocuk herkezde hemen oluyor sanıyordum ben hep suan cogu kişi hala deniyor kardeşleriminkide hemen peş peşe oldu garip geliyor artık bana
Cnm sevindim iyi olmana bence degerin iyi inşallah dahada iyi olcaksın