2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben o ilk ekrandaki gibi kısayol oluşturdum telefona ama çok karman çorman olmuş site iyice düzeni bozuldu konuşmalar 277 lerdeydi site çöktükten sonra 70. Sayfalardan başladı 200 sayfa gitti resmen

Ben o ilk ekrandaki gibi kısayol oluşturdum telefona ama çok karman çorman olmuş site iyice düzeni bozuldu konuşmalar 277 lerdeydi site çöktükten sonra 70. Sayfalardan başladı 200 sayfa gitti resmen
Boşver hiç uğraşma, bir ara düzeltirler elbet, 2 3 gün önce ne güzeldi site

Kasıklarımda hala batmalar var, göğüslerim hassas, midem tuhaf ayrıca çok sık karnım acıkmaya başladı ama neye yorayım bilemedim umut dünyası işte 🤣
İnşallah gebeliktendir sabır edip bekleyeceğiz döngüde kısa olunca adet gecikince daha net sonuç alacağımızı düşünüyorum

Kızlar nolmuş buraya zor buldum gene ya
Ya sacma sapan birsey olmus bildirim kısmı yok arama kısmı yok. Normalde yardim adi altinda belki sorunu cozebiliriz hic yok oralar falan. Rezil bi hale gelmis yine. Valla insani soguturlar bakasim gelmiyor

Bildirim geliyor mu peki canim sana bu dedigini yaptiktan sonra

Bildirim geliyor mu peki canim sana bu dedigini yaptiktan sonra

IMG_5286.webp
Evet canım böyle geliyor ekrana düşüyor

Döngü günüm çok kısa, ovulasyon 24 25 ocaktaydı.. daha bugün 8. Günü oluyor..bat a da az kaldı..ne düşüneyim şaşırdım düşünmeyeyim en iyisi
Benimde 25i catlamaydi daha hic aklimdan gecirmedim test yapmayi. Erken degil mi canim test icin

Kasıklarımda hala batmalar var, göğüslerim hassas, midem tuhaf ayrıca çok sık karnım acıkmaya başladı ama neye yorayım bilemedim umut dünyası işte 🤣
Ya benim de bu dediklerinin yanında artı olarak böyle göbek deliğimin üstünde sanki göbeğim düşmüş gibi bir baskı var. Pıt pıt atıyor ara ara. Hiç böyle bişey yaşayan oldu mu??

Ya benim de bu dediklerinin yanında artı olarak böyle göbek deliğimin üstünde sanki göbeğim düşmüş gibi bir baskı var. Pıt pıt atıyor ara ara. Hiç böyle bişey yaşayan oldu mu??
Değişik belirtiler olabiliyor, göbek çevresinde de hissedilebilir şeyler olabilirmiş. Benim bugüne kadar sol kasığım ağrıyordu bugün sağ kasığım daha çok ağrıyor..

Back
X