- 14 Kasım 2024
- 2.271
- 893
- 38
- 30
Ay evet ya cok şükürDüzeldi sanki site kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ya cok şükürDüzeldi sanki site kızlar
İstersen yine günde 2tane duphaston iç adet olmaya calış böyle zor olur yumurtlama olcakmi takip etmek yorar benceKızlar regl olmazsam bu ay hamile kalma şansım olmaz demi![]()
Bir cay kaşığı çörek otu yarım cay kasıgı tarcın bir tatlı kaşığı bal karısıtırp sabah aksam bir kasık 12.güne kdar yiyoruz 2gündür başladım bende adetin 4.gündetyim yumurta kalitesini arttıryormuş iyi gelir inşallahNasıl yapılır bu kür bende yapicam da geçen sefer söylenmişti unuttum Yeni adet oldum bende inşallah faydasini goruruz
Göbek deliğinin bir parmak altına parmagınla 3 dkka bastır ovala oda adetini söker belkiKızlar regl olmazsam bu ay hamile kalma şansım olmaz demi![]()
İnşallahBir cay kaşığı çörek otu yarım cay kasıgı tarcın bir tatlı kaşığı bal karısıtırp sabah aksam bir kasık 12.güne kdar yiyoruz 2gündür başladım bende adetin 4.gündetyim yumurta kalitesini arttıryormuş iyi gelir inşallah
Canım ben sorun olacağını düşünmüyorum. Yumurtlama hormonlarla alakalı sonuçtaKızlar ben şimdi 4 gündür antibiyotik kullanıyorum 3gün daha içeceğim sonra bityor sizce bu durum yumurtlamayı engeller mi yada sorun olurmu
Acele etmemek lazim sonra yaniltiyor gereksiz yere moralimiz bozuluyor hic gerek yok valla kuzucumÇok erken çook ben yanlış hesap ve acelecilik kurbanıyım![]()
Canim ben gecikme beklerim yüksek ihtimalle.Ne zaman düşünüyorsun? Benim de 29’uydu. Ne zaman yapmam lazım acaba test
Demek ki varmis sende bak. Iste sistemin en sacma kısmı burasi, ilk düşükte yapilsaydi sana test 2.cocugunu kaybetmeyecektin.. hatta cocuk isteyen herkese yapilsa ne kaybederler bilmiyorum ki illa bi kayip sart mi..Canım gittim hastaneye sağda 20 solda 18 mm iki yumurtam büyümüş bugün 6 da iğneyi yapcam akşam ovulasyon testini yapma ben takip ediyorum zaten dedi genetik teste de bana dedi ki 7 8 haftalık kayıpların %80 i kan pihtilasmasindan kaynaklı kendine stres yapıp acaba aynısını yaşar mıyım diye stres yapma kan civitici iğne kullanicaksin gebelik olustuktan sonra dedi ecopirini de o yüzden wermis
Ben kucukcekmecedeym canim sen bende 2bucuk senedir burdayimİstanbulda hangi ilçedesin canım. Bende istanbula evlenip geldim 2 senedir burdayım
Gayet güzel çıkmış hayırlı olsunKızlar perşembe günü kan verdim 59 çıktı. Bugün verdim 163 çıktı. Sizce ilerlemesi nasıl ?
Pazartesi yine bkckmi betana peki kuzumBen 2 kere beta verdim 287 2 gün sonra 600 civarı çıktı pazartesi günü kese olustumu diye bakmaya gidicez
Anladım cnm nebilim aklıma takıldı sorayım dedimCanım ben sorun olacağını düşünmüyorum. Yumurtlama hormonlarla alakalı sonuçta
Testi yaptıktan hemen sonra aklıma hesaplamak geldiği için moralim henüz bozulmadı ama kessinlikle bir daha bu kadar erken zamanda test harcamayacağım. Ben biraz da şuna kandım sanırım ilk hamileliğimde 4 gün varken erken gebelik testi ile öğrendim biraz ondan oldu ama yumurtlamadan hesaplayınca daha var..çarşamba sabahı yapsam yeri varAcele etmemek lazim sonra yaniltiyor gereksiz yere moralimiz bozuluyor hic gerek yok valla
Kac gunun var canim regle benim gebelik belirtilerimden biride cok acikmaktiKasıklarımda hala batmalar var, göğüslerim hassas, midem tuhaf ayrıca çok sık karnım acıkmaya başladı ama neye yorayım bilemedim umut dünyası işte![]()
3 gün kaldı canım salı günü olurum tahminimce..ama işte bazen adet öncesi de canım bişeyler yemek istiyor benimKac gunun var canim regle benim gebelik belirtilerimden biride cok acikmakti![]()
Goguslerine bak ben goguslerimden suphelenmistm buyumustu bide uçlarina elimi degdiremiyordum3 gün kaldı canım salı günü olurum tahminimce..ama işte bazen adet öncesi de canım bişeyler yemek istiyor benimbugün biraz daha ağrılarım azaldı hafifledi ama, sadece mide bulantım var onu da neden bilmiyorum günlerdir geçmedi hiç