2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Pazartesi yine bkckmi betana peki kuzum
Maşallah guzel degerlerin🌸sana ne kadarlik dedi ilk gttiginde haftasi benim doktorum 1000 olunca kese gorunuyor dedi.
Kuzum acile gittim randevu bulamadım çorum da yaşıyorum demiştim hatta kız ne unutkansin 😄 bu arada 2000lerde kese gozukuyormus ben karından baktırmak istiyorum o yüzden çarşamba gününe aldım randevumu pazartesi iptal oldu çarşamba gününe anca 2000 olur 1000 1500 lerde vajinal ultrason ile bakiliyormus sanırım

Kızlar ben regl oldum. İğneden sonraki 11. Gün bugün. Ovülasyondan sonraki günlerim çok kısa sanki :/ 11 ocakta regl olmuştum bugün 1 şubat yine oldum…

Kızlar ben regl oldum. İğneden sonraki 11. Gün bugün. Ovülasyondan sonraki günlerim çok kısa sanki :/ 11 ocakta regl olmuştum bugün 1 şubat yine oldum…
Days doctor yine yaptı yapacağını.. nasıl da pembe çıkarmıştı çizgiyi. Demek ki hiç almamak lazım gerçekten eve sokulmayacak testler. İnşallah yeni döngünde kavuşursun bebeğine

O zaman 29un üstüne 14 mü eklemem lazım ama en son 3 ocakta regl olmuştum o şekilde bat 12 şubat olur döngümün o kadar uzayacağını sanmıyorum ama bakalım bu ay değişik şeyler oluyor inşallah hayra alamettir 🫶🏻
Canımm benim kı varsayım yumurtlama dan dolayı meme agrısyss diye dedim hıcgecıkmen oluyor mu. Yanı eger günlerinde olmayıp negatif çıkarsan umudunu kesme 29u baz al😍😍

Kızlar ben şimdi 4 gündür antibiyotik kullanıyorum 3gün daha içeceğim sonra bityor sizce bu durum yumurtlamayı engeller mi yada sorun olurmu
Antibiyotik en son nezaman kullandım sanırım 3 yıl önce. Sesım kısılmıstı o zaman ıctm. Bildiğim gecikme yapabiliyor kuzum yumurtlaman gecıkebilir. Stres yapma gecıkırse

Bende daha önce çatlatma iğnesi kullandım bende sizin gibi 14.günden önce regl oldum acaba süreler kısa olduğu için rahmimiz iyi hazırlanamıyor mu

merhaba, 18. günde yumurtlama döneminde ilişki oldu. 26. günde erken test yaptım negatifti, ertesi gün bütün günüm regl sancısı ile geçti ertesi gün olurum diye düşündüm ama ne oldum ne de sancı devam etti. 31. günde tekrar test aldım predictor early yine negatif. ama 33.gün şu an hala bir şey yok. regl gecikmesi midir kesin yoksa sizce pozitife dönme ihtimali var mı bu saatten sonra?

Antibiyotik en son nezaman kullandım sanırım 3 yıl önce. Sesım kısılmıstı o zaman ıctm. Bildiğim gecikme yapabiliyor kuzum yumurtlaman gecıkebilir. Stres yapma gecıkırse
Vala bu ay takip etmiycem cnm adet bittikten sonra gün aşırı ilişki yaşıycm üsütne düşmeyecem bu ayın Mart'ta kontrolüm var bu ayda olmazsa kontrole gittiğimde doktora yumurtlama takibi istycem belki eşimede tekrsr test yapsrlar 4 ay daha dene olmazsa gel konuşalım tekrar demişti

Canim ben gecikme beklerim yüksek ihtimalle.
Sen en erken 12sinde yapabilirsin mesela. He ondan önce da belki 10unda fln erken gebelik yapabilirsin ama yine tavsiyem 12 sini hatta dayanabilirsen 14ünü falan beklemen. Daha garanti olur. Reglin düzenli mi
Düzenli canım maksimum 1-2 gün gecikir nadiren. Ben de 13’ünde erken gebelik yapmayı düşündüm bat 16 şubat

merhaba, 18. günde yumurtlama döneminde ilişki oldu. 26. günde erken test yaptım negatifti, ertesi gün bütün günüm regl sancısı ile geçti ertesi gün olurum diye düşündüm ama ne oldum ne de sancı devam etti. 31. günde tekrar test aldım predictor early yine negatif. ama 33.gün şu an hala bir şey yok. regl gecikmesi midir kesin yoksa sizce pozitife dönme ihtimali var mı bu saatten sonra?
Birkaç gün daha bekleyin bakalım döngününz uzun sanırım

Testi yaptıktan hemen sonra aklıma hesaplamak geldiği için moralim henüz bozulmadı ama kessinlikle bir daha bu kadar erken zamanda test harcamayacağım. Ben biraz da şuna kandım sanırım ilk hamileliğimde 4 gün varken erken gebelik testi ile öğrendim biraz ondan oldu ama yumurtlamadan hesaplayınca daha var..çarşamba sabahı yapsam yeri var
Yani canim erken olmus baya acele etme bir daha 😊 pozitif ciksin da cuma çıksın gerek yok 🙏

Düzenli canım maksimum 1-2 gün gecikir nadiren. Ben de 13’ünde erken gebelik yapmayı düşündüm bat 16 şubat
Dayanabilsen bat bekle. Ama iste dayanabilmek meselee 😂 bence de planladigin tarihler gayet güzel. Bende bekliycem bat hatta gecikme. Aceleye gerek yok yaa

Back
X