- 20 Haziran 2016
- 5.479
- 9.780
- 198
Evet ama merak ediyo insan işteDayanabilsen bat bekle. Ama iste dayanabilmek meseleebence de planladigin tarihler gayet güzel. Bende bekliycem bat hatta gecikme. Aceleye gerek yok yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama merak ediyo insan işteDayanabilsen bat bekle. Ama iste dayanabilmek meseleebence de planladigin tarihler gayet güzel. Bende bekliycem bat hatta gecikme. Aceleye gerek yok yaa
En güzelini yaparsın cnm. İnşallah güzel haber alırız sendende buay bende bu ayı umursamadan gecirmeyi planlıyorum önmzdeki ayda tekrar kontrolüm var bakalımDayanabilsen bat bekle. Ama iste dayanabilmek meseleebence de planladigin tarihler gayet güzel. Bende bekliycem bat hatta gecikme. Aceleye gerek yok yaa
Ayy sorma iki gundr leyla gibiyim sevincten kusura bkmaKuzum acile gittim randevu bulamadım çorum da yaşıyorum demiştim hatta kız ne unutkansinbu arada 2000lerde kese gozukuyormus ben karından baktırmak istiyorum o yüzden çarşamba gününe aldım randevumu pazartesi iptal oldu çarşamba gününe anca 2000 olur 1000 1500 lerde vajinal ultrason ile bakiliyormus sanırım
Anladim kuzum banada 4+2dediHaftasına 4 ay 3 gunluk dedi
Adet belirtilerinde varmiydi onceden kuzumGöğüslerim benim de hassas, elleyince canım acıyor![]()
Evet baya uzak istanblda en yakin yer bile uzakKağıthanedeyim ben de uzakmışız birbirimize![]()
İnşallah gerek kalmaz kuzum. En güzeli 2 gunde 1 ılskı zten bide yumurtlama bitince kuruluk başlıyor ya hafif oradan bile anlarsın.Vala bu ay takip etmiycem cnm adet bittikten sonra gün aşırı ilişki yaşıycm üsütne düşmeyecem bu ayın Mart'ta kontrolüm var bu ayda olmazsa kontrole gittiğimde doktora yumurtlama takibi istycem belki eşimede tekrsr test yapsrlar 4 ay daha dene olmazsa gel konuşalım tekrar demişti
Ben yapcam zaten cnm yarın ilk idrarla basliycam yapmaya yalnız iğne bende çok ağrı yaptı bu sefer dizlerimin bağı çözülüyor resmen kasık ağrım da çok anlamadım gecen ay hiç anlamamıştım ilk yandı o kadarDemek ki varmis sende bak. Iste sistemin en sacma kısmı burasi, ilk düşükte yapilsaydi sana test 2.cocugunu kaybetmeyecektin.. hatta cocuk isteyen herkese yapilsa ne kaybederler bilmiyorum ki illa bi kayip sart mi..
Aslinda sen yine de tibbi genetige git bence yaparlar test belki.
Iyi canim yumurtalarin güzel büyümüş ama test yapsaydin keske. Doktorun demesine bakmasaydin. En azindan mesela 18 ve 20 mm yumurtan varken ov.testi nasil görünüyor bilirdin. Hakkinda hayirlisi canim hadi bakalim bu ay guzel haberler gelir insallah hepimizden
Maalesef keşke yapılsa ilk iki kayıpları normal karşılıyorlar halbuki bizde bıraktığı etkiyi en iyi onların bilmesi lazımDemek ki varmis sende bak. Iste sistemin en sacma kısmı burasi, ilk düşükte yapilsaydi sana test 2.cocugunu kaybetmeyecektin.. hatta cocuk isteyen herkese yapilsa ne kaybederler bilmiyorum ki illa bi kayip sart mi..
Aslinda sen yine de tibbi genetige git bence yaparlar test belki.
Iyi canim yumurtalarin güzel büyümüş ama test yapsaydin keske. Doktorun demesine bakmasaydin. En azindan mesela 18 ve 20 mm yumurtan varken ov.testi nasil görünüyor bilirdin. Hakkinda hayirlisi canim hadi bakalim bu ay guzel haberler gelir insallah hepimizden
Yok canim ben çarşamba gitmek istedim beta daha yükselsin diye çünkü kese olur bebek olmaz Allah korusun beklemek insanı yoruyor git şu gün gel derse doktor o güne kadar kafayı yerim bir aksilik var diye o yüzden 4 gün sonraya aldimAyy sorma iki gundr leyla gibiyim sevincten kusura bkmabidaha sorarsam bozuntuya verme
bana persembe gel dedigne gore vajinal utrasndan bakck demkki Su cok ic idrara sıkısık gel dedi niye iptal oldu hastanemi iptal etti
Ay sorma merak zaten zirvede oluyor o degerlenedirmelerden sonraEvet ama merak ediyo insan işteSenin belirtilerin var mı
Aynen oyle canim. Benimde ilk kayipti ama zorla da olsa yaptirdik testleri. Bende igne kullancakmisim gebe kaldigimdaMaalesef keşke yapılsa ilk iki kayıpları normal karşılıyorlar halbuki bizde bıraktığı etkiyi en iyi onların bilmesi lazım
Amin canim aminn inşallah bu ay güzel haberi vermeyi bende çok istiyorum Allahım nasip etsin hemen gelip hamileyim diye haber vermeyi. Insallah canim sende rahat ol hersey akıp yolunu bulavak stres yapma. Kontrole gitmen de iyi olur hem daha temiz bir baslangic olur. Belki femara fln kullandirir sana daEn güzelini yaparsın cnm. İnşallah güzel haber alırız sendende buay bende bu ayı umursamadan gecirmeyi planlıyorum önmzdeki ayda tekrar kontrolüm var bakalım
Canim igne her zaman farkli etki yapiyor bazen sıfır etki bazende boyle agrilar sancilar yapiyorBen yapcam zaten cnm yarın ilk idrarla basliycam yapmaya yalnız iğne bende çok ağrı yaptı bu sefer dizlerimin bağı çözülüyor resmen kasık ağrım da çok anlamadım gecen ay hiç anlamamıştım ilk yandı o kadar
Anladim kuzum bnada persembe gel dedi doktr baklm hayirlisi 6gun sonra gorunurmu blmyrm kese ama bakalm dedi doktr.Yok canim ben çarşamba gitmek istedim beta daha yükselsin diye çünkü kese olur bebek olmaz Allah korusun beklemek insanı yoruyor git şu gün gel derse doktor o güne kadar kafayı yerim bir aksilik var diye o yüzden 4 gün sonraya aldim
Tek olsunlar razıyımAynen oyle canim. Benimde ilk kayipti ama zorla da olsa yaptirdik testleri. Bende igne kullancakmisim gebe kaldigimda
Ay bilmiyorum ki yerimden kalkamadım iğne olduktan sonraCanim igne her zaman farkli etki yapiyor bazen sıfır etki bazende boyle agrilar sancilar yapiyor
Evet silindiği gün de değerlendirdik. 30 ve 31 Ocak. Bugün yine ovu test yaptım çok silik çıktı. Artık bundan sonra yumurtlama olmaz sanırım. Olduysa 30 ocak olmuştur. Çünkü adetim çok düzenlidir. Ya da yumurtlamadımmı acaba? Ama ben bu aya çok ümitliyim nedenseIyi yaomissiniz çünkü dün en koyu haliymis. Bugun silinmiş. Bugunde degerlendirin. Yarin tekrar test yapip ona da bakarsiniz degerlendirmek size kalir
Pcosum aslında ama 2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için düzenliydi reglim. Hala da düzeni bozulmadı şükür ama öncesinde hep gecikirdi tabi. Aslında en iyisi ovulasyon testi kullanmak galibaCanımm benim kı varsayım yumurtlama dan dolayı meme agrısyss diye dedim hıcgecıkmen oluyor mu. Yanı eger günlerinde olmayıp negatif çıkarsan umudunu kesme 29u baz al![]()
Maşallah canım ben meme ucu ağrısıyla direkt örtüştürdüm yumurtlamayı Sen kendi belirtilerine bak tabii kaç günde bir oluyorsan akıntın o gün geldiyse İnşallah meme ucu ağrısı belki gebelik oluşumundandırPcosum aslında ama 2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için düzenliydi reglim. Hala da düzeni bozulmadı şükür ama öncesinde hep gecikirdi tabi. Aslında en iyisi ovulasyon testi kullanmak galiba