2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar konu açmıştım aslında sizede sormak istedim bu ay testlerim hep koyu henüz yumurtalara görmedim bence gördüysemde bu testler yüzünden anlamıyorum bilen birileri yorumlar mı pik olmuş mu çatlamış mı yapmaya devam edeyim mi sizce ?
13. Gün çatlamış bence

Ay öyle canim aynen valla olsun da saglikla bebislerimiz 🙏💗 binbir heves var icimizde bir gelseler 🙏

Canim olabiliyor bazen. Bide yumurta fazla olunca da olabilir. Birsey olmaz yarina gecer muhtemelen
Amin ewet bugün daha iyiyim dizlerimde ağrı war sadece hafif o kadar

19 ocakta oldum 25 ocakta bitti adetle birlikte 13 oluyor adet sonrası 6. Gün yani
Yumurtlamada da döngü başından sayılır. Yani dediğim gibi 12de pik olmus 13de silinmiş. Bence catlamıs ama tekrar pik olmus sonra 2 yumurta mı olgunlastı acaba.adet sonrasını karıstırma kafan karısır🥰

Yumurtlamada da döngü başından sayılır. Yani dediğim gibi 12de pik olmus 13de silinmiş. Bence catlamıs ama tekrar pik olmus sonra 2 yumurta mı olgunlastı acaba.adet sonrasını karıstırma kafan karısır🥰
Benim döngü uzunluğum 30 gün ama bu kadar erken hiç yumurtlama görmedim

Yumurta gelistirme ilaci kuzum. Büyütüyor sonra catlatma ignesi veriyor genelde sonra da iliski oneriyor ve bebis icin bekleme basliyor. Bence baslayalim derse bir dene.
Ama en son gittgimde sorun yok yumurtlama. Sağlıklı döngünde düzenli dedi folik asit ve demiri kullnman yeterli demişti catlamada sıkıntı yok vermez bence onu bosu bosuna

hoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide 🥰
Selamlar, Ben çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım, darısı tüm isteyenlerin başına. Tek önerim demir seviyeniz ve diğer degerleriniz referans aralığında olsa bile tam ortada olmasına dikkat edin. Benim minimum değere yakındı olmuyordu. Demir ictim oldu bu ay.

Selamlar, Ben çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım, darısı tüm isteyenlerin başına. Tek önerim demir seviyeniz ve diğer degerleriniz referans aralığında olsa bile tam ortada olmasına dikkat edin. Benim minimum değere yakındı olmuyordu. Demir ictim oldu bu ay.
Hayırlı olsun 🙏🏻 Benimde demirim 10 du 1ay sonra ki testimde 28 olmuştu şuan kaç bilmyorum Mart'ta tekrsr gidicem sizinki kaç Ken kaç oldu banada doktor demiri bırakma edi hemen düşüyor benmki 3.cü kutudayım siz hangi ilacı kullandınız

Hayırlı olsun 🙏🏻 Benimde demirim 10 du 1ay sonra ki testimde 28 olmuştu şuan kaç bilmyorum Mart'ta tekrsr gidicem sizinki kaç Ken kaç oldu banada doktor demiri bırakma edi hemen düşüyor benmki 3.cü kutudayım siz hangi ilacı kullandınız
45di olmuyordu, ilaç içtim kaç oldu bilmiyorum. Oroferon ictim

Canim ozeller degisiyor ama 900dü en son kasım gibi. Ama burda 300e yaptirani ile okudum.
Sende cok dürüst davranmissin canim 😂 gecen hafta ben 2 gün ara ile acile gittim,ilkinde de hemen beta istediler negatif geldi.
2.sine 2 gun sonra gittim düşün, röntgen istedim dr olmaz gebelik şüphen olabilir dedi. Bende 2 gün once negatifti dedim. Olsun su an pozitif olabilirsin önce kan sonucun gelsin dedi mesela. He ama serum verdi o arada serumu taktirdim. Ama galiba zararsiz bir icerikti o serum.
Kadin dogum acili olan bir hastaneye gidersen de daha cok ilgilenebilirler. Gitmisken idrarda yanma falan var de. Idrar tahlili de yaptir. Gebelikte enfeksiyon olmasini istemiyorlar. Önden önlemini alırsın hem
Acile gitsem beta bakar mı yarın sağlık ocağına gitmek istemiyorum 1 gün sonra cikiyo sonuçlar yarın kadın doğuma giderim sabahtan sonuça göre biseyler yapsın en azından

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 😇🙏 benim çok şükür d vitamini hariç tüm değerlerim iyi çıktı, d vit için de doktor ilaç verdi zaten kullanıyorum. Sadece adet dışı zamanda fsh 8 çıktı biraz yüksek ama sıkıntı değil dedi.. bat a son 2 gün 🫣

Back
X