2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende cok olumsuz yorum okumustum testle ilgili. Bende negatifken negatif çıkarmıştı. Pozitif oldugunda da örneğe dokunup islandiginda hemen pozitif cizgi cikarmisti insallah sizinki de öyledir . Evet cizgi görünüyor daha erken oldugu icin bu kadar anca görünüyor büyük ihtimalle. Ama bence bir iki gün bekleyebilirsiniz. Veya yarin testi tekrarlayabilirsiniz koyulasma varsa pozitif demektir
5 dk için de çıktı ama sevinemedim bile olumsuz yorumlar sayesinde umarım doğrudur, bekleyen isteyen buradaki herkes hepiniz dualarımdasınız🙏🏻

5 dk için de çıktı ama sevinemedim bile olumsuz yorumlar sayesinde umarım doğrudur, bekleyen isteyen buradaki herkes hepiniz dualarımdasınız🙏🏻
Canim benim cok sagol ayni sekilde benimde her zamanda dualarimda burdakiler.. inşallah Allahım bize bebek müjdesi almayi nasip etsin en kisa zamanda hamileligimizi öğrenelim 🙏🥰
Sen yine yarin ve salı günü test yaparsk koyulasma takibi yap. Koyilasiyorsa zaten tamam bu is demektir 😊

Hakkinda hayirlisi canim o zamn. Ama bence dr yumurta takibi yaparken ilac kullanmayi denemek isterse deneyebilirsin. Tercih senin tabiki.
Zencefil bal fln tüket canim. Multivitamin al.
Aynen hayırlısı bakalım cnm 1 yıl dolmadan baska bişey yapmak istemiyorum ben ya enaz 1 yıl dogal yoldan deneyelim kısmet bellimi olur olmazsa da yapcak bişey yok alıyorum cnm sürekli bu ay herseye yüklendim direncim yükselsin diye

Canim benim cok sagol ayni sekilde benimde her zamanda dualarimda burdakiler.. inşallah Allahım bize bebek müjdesi almayi nasip etsin en kisa zamanda hamileligimizi öğrenelim 🙏🥰
Sen yine yarin ve salı günü test yaparsk koyulasma takibi yap. Koyilasiyorsa zaten tamam bu is demektir 😊
inşallah yarın farklı testle tekrarlayacağım, umarım size güzel haberi verebilirim🥲

Aynen hayırlısı bakalım cnm 1 yıl dolmadan baska bişey yapmak istemiyorum ben ya enaz 1 yıl dogal yoldan deneyelim kısmet bellimi olur olmazsa da yapcak bişey yok alıyorum cnm sürekli bu ay herseye yüklendim direncim yükselsin diye
Tabiki kendin icin en dogrusunu kendin bilirsin canim😊
Bol bol takviye alip duruyoruz bizde herkes hasta çünkü. Bende de bi yorgunluk var ki sorma. Günlerce yatsam yatarim. Ya kan degerlerim fln asiri düştü yada baska birsey var bilmiyorum.
Bide ayiptir söylemesi de bende akinti artışı var nedense. Pek anlamadim

Kızlar aranızda duphaston kullanan var mı daha önce? Ben bu ay yumurtlama sonrası kullandım ilk kez. 1 hafta sonra hafif lekelenmler oldu 10. Günümde baya kanamam oldu ped kullanacak kadar. Bi baktım vücut sıcaklığım da düşmüş sanki adet olmuşum gibi. Bu ilacı kullanırken bu kadar erken adet olunur mu? Yoksa ara kanama denilen ley midir bu? Şimdi ilaç biteli 4 gün oldu adet olmayı bekliyorum hâlâ
Ben kullandımmilacı bıraktıktan sonraki 15. Günüm hala regl olmadım

Kızlar test predictor sanki bir hayalet cizgi gordum ama 😄 5-6 gun var daha dayanamadim. Yarin tekrar yapicam yada 2 gun sonra.

Eklentiler

• 20250203_074039.webp
    20250203_074039.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlarrrr cumartesi pazar ovulasyon testi alamadım eczanede yoktu nöbetçi eczanenin biri de çok uzaktaydi şansım gercekten testlerimi atayim size çarşamba perşembe cuma cumartesi boyleydi pazarı bilmiyorum ama cumartesi akıntim çok yoğundu birazdan gidip ovulasyon testi alacam sizce yumurtlama olmuş mudur

Eklentiler

• 1000115061.webp
    1000115061.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000115060.webp
    1000115060.webp
    36 KB · Görüntüleme: 49
Kızlarrrr cumartesi pazar ovulasyon testi alamadım eczanede yoktu nöbetçi eczanenin biri de çok uzaktaydi şansım gercekten testlerimi atayim size çarşamba perşembe cuma cumartesi boyleydi pazarı bilmiyorum ama cumartesi akıntim çok yoğundu birazdan gidip ovulasyon testi alacam sizce yumurtlama olmuş mudur
Belkide pazar yumurtlaman olmuştur büyük ihtimalle. Bugün silik çıkarsa kesin pazar olmuştur zaten. Değerlendirdiniz mi? 😊

Belkide pazar yumurtlaman olmuştur büyük ihtimalle. Bugün silik çıkarsa kesin pazar olmuştur zaten. Değerlendirdiniz mi? 😊
Cumartesi gecesini degerlendirdik kuzum ama onun öncesi perşembe cuma cumartesi hep dolu geçti:)) bu da şimdiki

Eklentiler

• 1000115461.webp
    1000115461.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 53
Back
X