2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bugün testim bu şekilde gölge kovalamaktan çok yoruldum artık.

Eklentiler

• IMG_20250203_131153.webp
    IMG_20250203_131153.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250203_124240.webp
    IMG_20250203_124240.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 59
Ben duphastondan sonra 15 gün regli olmazsam uçarak dr gidicem kist filan olmuşmu kontrole yanii duphastonla 15 gün regli olmamak zor gibi
Şuan hiç onu düşünmek istemiyorum hem randevu da bulamıyorum zaten bir kaç uerde okuduğumda 22. Gün falan bile adet olan vardı o yüzden bekliyorum bir de gidip ne diyeceğim daha geçen ay gittim bir şey yok dedi

Kızlar bunlara da bakar mısınız Evanora Evanora Y yesilelma13 I Ilknur0310 ve diğer kızlar. Kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ettim. Yukarda da eklemiştim başka fotoğrafları

Eklentiler

• IMG_20250203_132629.webp
    IMG_20250203_132629.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20250203_124339.webp
    IMG_20250203_124339.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 58
Şuan hiç onu düşünmek istemiyorum hem randevu da bulamıyorum zaten bir kaç uerde okuduğumda 22. Gün falan bile adet olan vardı o yüzden bekliyorum bir de gidip ne diyeceğim daha geçen ay gittim bir şey yok dedi
Anladım canım bekle bakalım cok stres yapma oda etkiliyor bence ben kendimde onu gözlemliyorum stres yaptıkca gecikiyorum biraz kendimizi salsak herşey düzene girecek ☺️

Ben de geçen hafta cumartesi vuruldum çatlatma iğnesini. Sizinle aynı sayılır. :) var mı bi belirtiniz?
Bende pazar akşamı yaptırdım 💉 iğneden sonraki iki gün bayağı ağrım oldu alt karnımda ve kasıklarımda sonraki günlerde memeler büyüdü uçları ağırmaya başladı son iki üç gündürde acayip karın şişliğim var oda sanvı yapıyor gaz varmış gibi. Hepsini iğneye bağlıyorum ben bugun mesela bu saydıklarımın bir çoğu nerdeyse geçti. ☺️ sizde var mı hehangi bir etki sizin 9. Gün oluyor bugun 🤗

Anladım canım bekle bakalım cok stres yapma oda etkiliyor bence ben kendimde onu gözlemliyorum stres yaptıkca gecikiyorum biraz kendimizi salsak herşey düzene girecek ☺️
Benim de stresten büyük ihtimalle bazen herşey üst üste gelir öyle bir dönemdeyim bir sorun olsaydı bundan önveki yıllarda da böyle olurdu bir de doktora göründüm zaten özellikle pcosu sordum yok dedi. Bu topiklere tarih verdiğimden beri gecikiyorum o da doğal olarak aklıma sadece stresi getiriyor

Benim de stresten büyük ihtimalle bazen herşey üst üste gelir öyle bir dönemdeyim bir sorun olsaydı bundan önveki yıllarda da böyle olurdu bir de doktora göründüm zaten özellikle pcosu sordum yok dedi. Bu topiklere tarih verdiğimden beri gecikiyorum o da doğal olarak aklıma sadece stresi getiriyor
Bence çok fazla stres oluyorsunuz biraz burdan uzak kalmayı deneyebilirsin ama inşallah bebiş vardır :)

Stresi yönetmen gerekiyor canim yoksa her ay daha da kötü olursun çok istiyorsun ben senin yerinde olsam özel bir kliniğe giderim her şeyi detaylıca baktırırim yumurta takibine başlarım hem özelde öyle bir yıllık evlilik şartına bakmıyorlar

Cnm gecikmen oluyor diye belki düzenleyici filan verir diye diyorum

Yok olmadım gitmiycem
kist olusmus olabilir ama arkadaşın dedigi gibi. Gitmelisin bence 15 gün epey bir gecikme. Yada kafandan atacaksin ki regl olacaksın ikisinden biri. Yürüyüş yap canim. Yürüyüş regli söküyor
Ben duphastondan sonra 15 gün regli olmazsam uçarak dr gidicem kist filan olmuşmu kontrole yanii duphastonla 15 gün regli olmamak zor gibi
Yani canim gitmek gerekiyor sanki gecikme olunca. Yada kafadan atmak lazim ki regl gelmiyorsa da gelsin diye.

Back
X