Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni döngünde nasip olur inşallahBende göremedim canım hayırlısı olsun inşallah bizim gözlerimiz yanilmistir
Bende regl oldum dün
Şuan hiç onu düşünmek istemiyorum hem randevu da bulamıyorum zaten bir kaç uerde okuduğumda 22. Gün falan bile adet olan vardı o yüzden bekliyorum bir de gidip ne diyeceğim daha geçen ay gittim bir şey yok dediBen duphastondan sonra 15 gün regli olmazsam uçarak dr gidicem kist filan olmuşmu kontrole yanii duphastonla 15 gün regli olmamak zor gibi
Anladım canım bekle bakalım cok stres yapma oda etkiliyor bence ben kendimde onu gözlemliyorum stres yaptıkca gecikiyorum biraz kendimizi salsak herşey düzene girecekŞuan hiç onu düşünmek istemiyorum hem randevu da bulamıyorum zaten bir kaç uerde okuduğumda 22. Gün falan bile adet olan vardı o yüzden bekliyorum bir de gidip ne diyeceğim daha geçen ay gittim bir şey yok dedi
Canım bu hemen mi cıktı bekledin miKızlar bunlara da bakar mısınızEvanora Y yesilelma13 I Ilknur0310 ve diğer kızlar. Kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ettim. Yukarda da eklemiştim başka fotoğrafları
Bende pazar akşamı yaptırdımBen de geçen hafta cumartesi vuruldum çatlatma iğnesini. Sizinle aynı sayılır. :) var mı bi belirtiniz?
5 dakika sonra gölgelendi bekledikçe belirginleşmeye başladı ama yamuk gibi duruyor sanki test mi bozukCanım bu hemen mi cıktı bekledin mi
Test bozuk olabilir canım banada yamuk geldi biraz kuruma cizgisi gibi5 dakika sonra gölgelendi bekledikçe belirginleşmeye başladı ama yamuk gibi duruyor sanki test mi bozuk
Tamam cnm tsk ederimYapma canim testler bosa gider. Cunku hep pozitif goreceksin. Bende yapmistim daha once oyle olmustu.
Amin kuzum aminnAllahım saglikla nasip etsin inşallah bizlere hamile kalip dogurup saglikla büyütmeyi
![]()
Olabilir canımTest bozuk olabilir canım banada yamuk geldi biraz kuruma cizgisi gibi
Aynen normali o zaten cnm bende önümzdeki ay gidecegimBenimde bugun regli günüm 7. Gün bakalım henüz gelmedi bekliyorum ama 10 günü geçerse dr gidicem cünkü doktorum 10 gün içinde olursun demişti bebek olmazsa
Benim de stresten büyük ihtimalle bazen herşey üst üste gelir öyle bir dönemdeyim bir sorun olsaydı bundan önveki yıllarda da böyle olurdu bir de doktora göründüm zaten özellikle pcosu sordum yok dedi. Bu topiklere tarih verdiğimden beri gecikiyorum o da doğal olarak aklıma sadece stresi getiriyorAnladım canım bekle bakalım cok stres yapma oda etkiliyor bence ben kendimde onu gözlemliyorum stres yaptıkca gecikiyorum biraz kendimizi salsak herşey düzene girecek![]()
Gölge degilde orası ıslak gibi geldi bana çizgi yok cnmBugün testim bu şekilde gölge kovalamaktan çok yoruldum artık.
Bence çok fazla stres oluyorsunuz biraz burdan uzak kalmayı deneyebilirsin ama inşallah bebiş vardır :)Benim de stresten büyük ihtimalle bazen herşey üst üste gelir öyle bir dönemdeyim bir sorun olsaydı bundan önveki yıllarda da böyle olurdu bir de doktora göründüm zaten özellikle pcosu sordum yok dedi. Bu topiklere tarih verdiğimden beri gecikiyorum o da doğal olarak aklıma sadece stresi getiriyor
Stresi yönetmen gerekiyor canim yoksa her ay daha da kötü olursun çok istiyorsun ben senin yerinde olsam özel bir kliniğe giderim her şeyi detaylıca baktırırim yumurta takibine başlarım hem özelde öyle bir yıllık evlilik şartına bakmıyorlarBenim de stresten büyük ihtimalle bazen herşey üst üste gelir öyle bir dönemdeyim bir sorun olsaydı bundan önveki yıllarda da böyle olurdu bir de doktora göründüm zaten özellikle pcosu sordum yok dedi. Bu topiklere tarih verdiğimden beri gecikiyorum o da doğal olarak aklıma sadece stresi getiriyor
Cnm gecikmen oluyor diye belki düzenleyici filan verir diye diyorumŞuan hiç onu düşünmek istemiyorum hem randevu da bulamıyorum zaten bir kaç uerde okuduğumda 22. Gün falan bile adet olan vardı o yüzden bekliyorum bir de gidip ne diyeceğim daha geçen ay gittim bir şey yok dedi
kist olusmus olabilir ama arkadaşın dedigi gibi. Gitmelisin bence 15 gün epey bir gecikme. Yada kafandan atacaksin ki regl olacaksın ikisinden biri. Yürüyüş yap canim. Yürüyüş regli söküyorYok olmadım gitmiycem
Yani canim gitmek gerekiyor sanki gecikme olunca. Yada kafadan atmak lazim ki regl gelmiyorsa da gelsin diye.Ben duphastondan sonra 15 gün regli olmazsam uçarak dr gidicem kist filan olmuşmu kontrole yanii duphastonla 15 gün regli olmamak zor gibi
Kap icinde kullaniyorum canim ben. Idrara denk getiremem falan o kadar beklemis cis de bosa gitmesinCanım erken gebelik testini nasıl yapıyorsun? Direkt idrar akışına mı tutuyorsun yoksa kap mı kullanıyorsun?
Cikti mi sonucuuunBugün kan testi verdimne hissettiğimi bilmiyorum belirti diyeceğim pek birşey kalmadı sadece ara ara alt karnımda bir sancı var evde test yapmıştım ama negatif çıktı bilemiyorum
![]()