2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sat bat yumurtlama ve değerlendirme tarihlerini yazın:)))))
Sat 31 ocak Bat 2 şubat. İlk defa geç yumurtlama oldu. Ve o günü çatladığı ana çok yakın değerlendirdim. Bence çatlamaya ne kadar yakın olursa ilişki şans o kadar yüksek😬😬

Eklentiler

• IMG_8064.webp
    IMG_8064.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 34
Kasımda başladık ama o ayı saymıyorum acemiceydi açıkçası burdan öğrendiğim en güzel şey ovülasyon testiyle yumurta takibi ocakta olmadı.. bu ay oldu 2 ay diyebiliriz
Ben de 2. Ayında yaptım ovulasyon takibini ama olmadı . Sonra strese sokuyor diye bıraktım . Bir daha yapmadım. İnşallah gebe kaldırımda gerek kalmaz artık 😂

Yani ben iyi bir test olduğunu düşünüyorum geçen ay çizgi çıkarmadı ve hamile.degildim o ay 🥰 inşallah doğrudur ya 🥰🌸 Allah isteyen herkese nasip eder inşallah 💓 akşam kan vermeyi düşünüyorum koyulaşma takip edemem dış gebelikten korkuyorum sürekli sağ kasığım da ağrı var
Amiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duygulari anne baba olmayi... korkma kendine böyle seyleri cagirma. Benim 13 haftalikti kaybettigim bebegim ve 13 hafta boyu kasiklarim ağrıdı.. sen güzel olacagina saglikla ilerleyip bebegine kavuşacağına sonsuz inan 🙏

Kızların benim de bugün reglimin 4. günü dün doktora gittim ve o gün sabah akşam 3 gün boyunca femara kullanmamı söyledi. Perşembe yine kontrole çağırdı oluşmaya başlayan yumurtalar varsa Gonal F iğne verecekmiş sanırım onu da 3-4 gün kullanıp yine çatlatma iğnesi kullanacağım. Bu şekilde tedavi görüp hamile kalan var mı aranızda :/
Selam canim, bu nasil degisik bir yumurta büyütme yöntemi böyle. Senin yumurtalarin gec mi yanit veriyor ilaclara ? Ben daha once gonal f igne kullandim. Igne diger ilaclardan cok daha iyi benim düşüncem bu yönde. Ama basindan sonuna igne kullandim ben seninki gibi degil. Igne kullandigim ay hamile kalmistim ben. Kaliteli yumurta büyütüyor gibi geliyor bana. Ama yumurtan erken catlama yapabiliyor aklinda olsun 🌸

Amiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duygulari anne baba olmayi... korkma kendine böyle seyleri cagirma. Benim 13 haftalikti kaybettigim bebegim ve 13 hafta boyu kasiklarim ağrıdı.. sen güzel olacagina saglikla ilerleyip bebegine kavuşacağına sonsuz inan 🙏
Amin inşallah canım ahh benim bu olumsuz düşüncelerim olmasa yani aslında ben hep öyleyim ilk önce olumsuzu düşünüyorum kendime engel olamıyorum birde benim rahmim ters o yüzden mi acaba çok ağrılarım var ondan korkuyorum ayakta çok fazla duramıyorum direk belim ağrıyor bir kimyasal gebeligim var inşallah güzel saglilikli ilerler bebeğime kavuşurum🥰🌸

babylovee babylovee Kuzum bugün aşırı derecede regl ağrısı gibi ağrım var ilaç içmemek için zor duruyorum. Üstüne bi de halsizlik oluştu regl zamanı nasıl oluyorsak böyle kolumu kaldırmaya halim yok. Bir de işteyim gözümü zor açıyorum ya. Sen nasılsın
Cok zor durumdaysan parol ic canim baska agri kesici veya ilac kullanilmiyor bu süreçte. Parol da cok etkili degil malesef.
Canim bende pek birsey yok. Ne iyi anlamda nede kötü anlamda. Sadece gece uyuyamadim terleyip durdum heralde üstümü acmisim uyurken biraz burnum tıkalı geliyor. Hasta olmam insallah bende 🙁 ama saydiklarin bebis gelirken de oluyor. Ben hamile kaldigim ay agustosun sonuydu usuyordum halsizdim grip gibi

Kaybınız için çok üzgünüm sürekli mesajlarınızi okudum yeni kanamanız bitti inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız 🌸🥰

Söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama Öyle güzel bir his ki. Dünya yansa ayaktasın, güçlüsün, bazen 1 saatlik uykuyla bile gülebiliyorsun. O hastayken sen hastaysan kendini unutuyorsun. Uyurken nefesini dinliyorsun. Tırnağına zarar gelse yüreğin yanıyor. Bir gülüşüyle bütün yorgunluğunu unutuyorsun hele ki emzirme duygusu. Of yüreğimi dağladın😭 o kadar içten istiyorsun o kadar güzel bir anne olacaksın ki buna eminim daha seni tanımadan yani cümlelerine bile yansıtıyorsun bu hislerini . Taa buradan hissediyorum Allah'ım sana çifter bebekler versin hatta 🙈🥰🥰🥰🥰
Yaa kuzum canımsın canımm.. 🥲 yani cogunlukla ifade ederken yarida bile kesiyorum evladima olan istegi dile getirmeyi.. o kadar cok istiyorum ki Allahimdan saglikli upuzun ömürlü evlatlar.. ben ona nasil güzel bakicam sevcem kokusunu içime çeke çeke doya doya sevcem.. Allahım bu güzel duygulari isteyen ben dahil herkese nasip etsin. Bir evladımı sevip koklayamadim simdi gelecek evladima onun yerine de sarılcam inşallah 🥲🙏
Yazdiklarin az bile daha neler neler aşk gelir insana.. inşallah Allahım bekletmez de bir an evvel bu güzel duygulari yasatir bana da 💗🙏 aminn kuzuuum aminn cifter cifter versin 🤭😊

İyi ki de kullanmışsınız. Belki uygulamaya göre takip edip değerlendirmeyecektiniz o günleri
Kesinlikle öyle… yani bize neyin iyi gelip gelmeyeceğini kestiremiyoruz. Olacaksa eğer tüm olumsuzluklara rağmen oluyor yine. Stres yapmayı bıraktığım ay oldu. Umarım burdaki herkes bir an önce sağlıkla kavuşur🙏🏻💕

Ne düşünürsek o olur gerçekten bunları hayal ettikçe biz kavuşacağız hatta düşüncelerimize detay da verelim yaşadığımız tarihi canlandıralım gözümüzde 😌 @eva0108 kızlar benim bu sabah göğüslerim ağrımaya başladı çok ağrıyor uçlarında bir şey yok o yüzden adet belirtisi olduğunu düşünüyorum dün sabah ve bu sabah saat 7'de tuvalete kalktım kasıklarım ağrıyor o kadar sıkışıyorum ki çok erken oldu ama işte bunların da mutlaka sebebi oluyor maalesef aa evet ben hamile miyim diyemiyorum 😔 o kadar ikna etmişim ki beynimi yani gram acaba hamile miyim sorusu gelmiyor yaşamadığım şey kalmamış çünkü belirti olarak babylovee babylovee . Vücut ısımdı 36.5 falan anlamadım yazın daha fazla oluyordu Ama bu yazın etkisi galiba gerçi yazında yumurtlamadan önce 36.4 falan oluyordu bu ay 36 1 falandı. Aşırı bir artış yok diye umudum sıfır sanırım test de yapmayacağım hiç Ben
Kuzum hayallerimize kavusmamiz cok yakin insallah ben inanıyorum 🙏💗
Bide bence vucut ısısı degisiyor kuzu ya. Ben mesela terliyken olctugumde daha düşük cikiyor hep. Bak kac gündür 36.4 cikiyordu dün 36.1 cikti bugun 36.3 cikti. Yani bi karisiklik var. Ya sorun bende hahahha
Dur bakalim sende biliyorsun ki regl ile bebek ayni belirtilerle geliyor. O nedenle icini karartma bi bekle bakalim daha var günün zaten. Bu ay güzel haberler alcaz yaa aminnn

Back
X