- 4 Ekim 2024
- 2.332
- 990
- 38
- 28
500 tl dediler canım ama öğleden sonra verince ertesi güne kalıyormuş sonuçAy anladim kuzum Allah gonlune göre versin
Saglik kabininde uygunsa orda yaptr istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 tl dediler canım ama öğleden sonra verince ertesi güne kalıyormuş sonuçAy anladim kuzum Allah gonlune göre versin
Saglik kabininde uygunsa orda yaptr istersen
Amin canim Allah herkesin gonlune gore versinAnladım çok teşekkür ederim cevabınız için .Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah![]()
Anladim kuzum saglik ocagi cokmu uzak yada evde testin varsa bekle kuzum ztn gununde gelmis500 tl dediler canım ama öğleden sonra verince ertesi güne kalıyormuş sonuç
Amin canim isteyen herkese nasip olsun insallah bu güzel duygularÇok gzel bambaşka bi duygu her kadin bu duyguyu tatmalı senin bat a kac kaldi canim![]()
Güzel hamiş neler yapıyorsun bakalmmmÇok gzel bambaşka bi duygu her kadin bu duyguyu tatmalı senin bat a kac kaldi canim![]()
Bol bol dinleniyorum napiyimGüzel hamiş neler yapıyorsun bakalmmm![]()
Allah Rahmet eylesin canim Mekani cennt olsun Anne babanin yerini hiç bisey tutmuyo benim annem babam hayatta cok sukur ama eşimin ann ve babasi yok ne kadr beni cok sevsede bi tarafi hep eksik hamilelik haberini alinca bile bi tarafi buriktu ben bzmkilere haber verdim keske bende anneme babama haber vereblsydim ddi gercektn yeri dolmuyor.Kızlar yarın babacığımın 4. ölüm yıl dönümü. Onu çok özledim![]()
Ayy hadi az kalmiş Allah gonlune gore versin canimAmin canim isteyen herkese nasip olsun insallah bu güzel duygular
Canim catlamaya göre 8inden sonra. Ama geçen aya göre 10 11i falan. Ben gecikme beklerim ins.gelmez kırmızılar
Biz dün akşam ant içtik bunun içinBol bol dinleniyorum napiyimSen napiyosun cnm bu topigi cok özledim inşallah sende bu ay ekim annelerine gelirsin
![]()
Cok guzel hismis valla bide keseyi ve kalp atişini gorsem o zmn içim daha rahat olcak sagliklimi diye cok merak ediyorumBiz dün akşam ant içtik bunun içingözlerim ismini arıyor buraya da yaz kız. Dinlenn bolca uyu. Hamilelik gerçekten bir kadının hayatında yaşadığı yaşayacagı en özel durum
![]()
Canım benim kusura bakma yogun bi gundu çok bakamadım. Ben şimdi kaset test yaptım 2.cizgi golge gibi gozuktu muhtemelen hamileyimSonuc gunlerimiz ayni sayilir. Hadi bakalim merakla bekliyorum senin sonucunu![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar yarın babacığımın 4. ölüm yıl dönümü. Onu çok özledim![]()
Hele bir de kucağına al of tadından yenmez o günleri görelim kuzum benim inşallahCok guzel hismis valla bide keseyi ve kalp atişini gorsem o zmn içim daha rahat olcak sagliklimi diye cok merak ediyorum
Allah rahmet eylesinKızlar yarın babacığımın 4. ölüm yıl dönümü. Onu çok özledim![]()
İnşallah o gunleride gorurum hayirlisiylaHele bir de kucağına al of tadından yenmez o günleri görelim kuzum benim inşallah
İnşallah hamileyizdir ikimizdeSonuc gunlerimiz ayni sayilir. Hadi bakalim merakla bekliyorum senin sonucunu![]()
Oy canim benimm çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve sözlerin içinAyy hadi az kalmiş Allah gonlune gore versin canimyazismalarindan kalbinin cok gzel oldugunu hissttm umarim kalbin kadr guzel haberler alirsin bu ay
dualarimdasn
Amin kuzumOy canim benimm çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve sözlerin için![]()
Allahım nasip eder insallah da bu ay bebegim gelir bende o heyecanlara baslarim bebegimizin gelecegine sevinirim
cok sagol kuzum Allah razi olsun. Sende sag salim guzel haberler al hep bebisini de kucagina aldirsin Allahım
![]()