• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket edeceğim
Benım de 7 yasında oğlum var ustune 5 dusugum var kurtajlarda içinde.daha sonrası 1 bucuk sene hıc gebe kalamıyınca rahim filmı cektırdım cok hafıf bır yapısıklık goruldu onuda zaten ılac verınce buyuk ihtimal acıldı dedı.kurtajda yapısıklıga sebep oluyomus ondan da bende oyle gosterdı ama tabı cocuk getırınce tüpler acık oluyor.tüpler kapalı olunca hamıle kalınmıyor cunku en az bır tüpün acık olması yeterlı sızınde buyuk ıhtımal tüplerınız acık zaten bır sıkıntı olsaydı cocugunuz olmazdı🥰Allah bagıslasın Rabbım ısteyen herkesede nasıp etsın bızımkılerede kardes nasıp etsın ınsAllah❤️🌸

Benım de 7 yasında oğlum var ustune 5 dusugum var kurtajlarda içinde.daha sonrası 1 bucuk sene hıc gebe kalamıyınca rahim filmı cektırdım cok hafıf bır yapısıklık goruldu onuda zaten ılac verınce buyuk ihtimal acıldı dedı.kurtajda yapısıklıga sebep oluyomus ondan da bende oyle gosterdı ama tabı cocuk getırınce tüpler acık oluyor.tüpler kapalı olunca hamıle kalınmıyor cunku en az bır tüpün acık olması yeterlı sızınde buyuk ıhtımal tüplerınız acık zaten bır sıkıntı olsaydı cocugunuz olmazdı🥰Allah bagıslasın Rabbım ısteyen herkesede nasıp etsın bızımkılerede kardes nasıp etsın ınsAllah❤️🌸
Ben daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket edeceğim
rahım olarak bır sıkıntım yok benımde esımdede sıkıntı yok.sadece amh degerım 1.02 yumurta rezervem sınırda yanı aşılamalarım olmazsa son care tüp bebek dedı .benımde cocuk oldugu ıcın tup bebek benım ıcın cok cok malıyetlı devlet karsılamıyor cocuk olunca.o yuxden bana da dua edın ınsAllah bu ıkıncı aşılamam da hamıle kalım😔❤️

Canım o zaman metpamid dene Çünkü metpamid o kadar etkili bir ilaç ki gebelikte de veriliyor ve çocukların bebeklerin de kullandığı şurup versiyonu var mide bulantısının anında kesen bir ilaç eczaneye Danış ya da doktoruna Danış değiştirmek istersen kesinlikle metpamid öneriyorum Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok memnundu
Canım sabit doktor bulamıyorum hep asistanlar var devlet Hastanesi'nde bebeği bı gördüm dedi bı görmedim dedi bı kalp atışı var dedi bı cihaz iyi değil dedi bende en iyisi cumartesi özele gideyim dedim

Tüp bebek için eşim Timur Gürgan hocayla görüştü.Bizden testler istedi.Dün yaptık
Fsh:13
E2:40
Lh:4
Amh hastanede yok dediler özele gideceğiz onun için

Merhaba, yarın adet günüm bugün idrar testi yaptım ama negatifti silik çizgi bile yoktu. Sizce hamile olma ihtimalim hiç yok mu? Böyle negatif olabilir mi ?

Canım 5 tane mii. Oyy ne büyük sınavlar vermişsinya rabbim yakın. Zamanda nasıp etsin. Benm amh bakılmadı ovülasyon zamanında Dr testlero aldı adet gnlerı ıcn gerek gormedı ultrasonda da sanrm yumurtaları yeterli gordu cnku cok iyi demişti. İnşallah yakın zamanda kavuşursun belki aşılama olmadan hiç gerek kalmadan doğal yolla kalırsın ne kadar güzel eşinin de sorunu yokmuş işte bu durumlarda yapabileceğimiz tek şey Allah'a sığınmak elimizden geleni yapıp beklemek inşallah uzun süre beklemezsiniz ☘️

Amin inşallah aynen usg görünce değişik oluyorsun ya

Teşekkür ederim canım ever arada önüme düşüyor hamd olsun kolay geçiyor zamanım bulantı filan yok

Bunda var pozitif gözüküyor

Canım keşke iptal etmeseydin zaten hemen almıyorlar diye biliyorum gün veriyorlar
İnternette baktım hemen alınıyor yazıyor canım. Devlet hastanelerinde gidenler deneyimini paylaşmış spermodolarında hemen 15-20 dakikada hallediyorlarmış sonuçları 2-3 güne çıkıyormuş

Testleri at bakalım canım çizgi görüyor musun
Ben görüyorum canım kızlarla da baya konuştuk forumda gören var göremeyen de var sen de bi bak bakalım

Eklentiler

• IMG_20250205_180730.webp
    IMG_20250205_180730.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250205_153057.webp
    IMG_20250205_153057.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250205_172223.webp
    IMG_20250205_172223.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250205_181114.webp
    IMG_20250205_181114.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar elimde kalan son testi yaptım en azından testler bitsin de kurtulayım bu şekilde çıktı 3. Dakikada falan çektim
Cnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnm
@abababba canim nasilsin iyimisin adet olabildinmi
Evanora Evanora belin nasil oldu kuzum gecmis olsun biraz daha iyimisin hastaneye gttinmi
eva0108 eva0108 sen napiyosun nasilsin cnm
@babylovee canim umarim gelen giden yoktur kirmizi🤗içimden bi his ekim annelerine geleceksin diyor hadi hayirlisi💜kizlar özleniyorsnz🥰🥰
İyim cnm cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Kızlarcım selam bu ay bebiş denemelerine başlayacaktık fakaaat doktorum demirimin eksik olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini ve gebeliği 3 4 ay ertelemem gerektiğini söyledi. mayıs haziran temmuz gebelik planlayanlar topiğine almayı unutmayın beni :KK48:
Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor
Kızlar çok acil eşim üroloji'ye randevu alacak cuma gününe randevu varmış Bir daha da 13 gün sonrasına. En son kendi evimdeyken ilişki oldu 30 ocak'ta Yani cuma günü 8 gün ilişki olmamış olacak. Bildiğim kadarıyla 5 günlük perhiz isteniyor en fazla 8 günlüğüne de örnek alırlar mı. Cuma günü gitsin de randevu mu istesin tekrar acaba eva0108 eva0108 @babylovee Sunsun9 Sunsun9 @Vignette
Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğluma
Kesinlikle ihmal etmiycem bu ayı yarıladım zaten ayın sonunda gebe değilsem korunuyum diyorum zaten bekliycem varmı yokmu diye hem doktor dedi bu şekilde tedavi esnasında hamile olduğunu öğrenenlere direk ilaca başlıyoruz korkma dedi ama hamile değilsen değerlerin düzelene kadar korun dedi
Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ay🙏🏻
Öyle valla aklımdan çıkardım zaten artık düşünmüyorum tek derdim degerlerlerimin normal olması şuan önceliğim bu
İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalım
Yani hiç mi artı mette negatif çıkan Yok ben onu merak ediyorum. Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor 🙄🤣
En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heralde 😂
Şimdi yapıyım mı birini
Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendini
Canım benim en belirgin iki belirtim vardı ben hep ordan anlıyorum birincisi hissediyorum hamile olduğumu ikincisi göğüslerimden anlıyorum
Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memeler😂
Canım sabit doktor bulamıyorum hep asistanlar var devlet Hastanesi'nde bebeği bı gördüm dedi bı görmedim dedi bı kalp atışı var dedi bı cihaz iyi değil dedi bende en iyisi cumartesi özele gideyim dedim
Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarına

Ben görüyorum canım kızlarla da baya konuştuk forumda gören var göremeyen de var sen de bi bak bakalım
Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnm

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-05-20-15-34-108_com.niksoftware.snapseed.webp
    Screenshot_2025-02-05-20-15-34-108_com.niksoftware.snapseed.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 46
Cnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnm

Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor

Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğluma

Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ay🙏🏻

İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalım

En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heralde 😂

Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendini

Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memeler😂

Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarına

Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnm
Yok canım artimed değil o. Fazla idrara tuttuğumu sanmıyorum canım malum bir sürü test yaptım sayısını unuttuğum artık öğrenmişimdir 😄 yani bugün çok fazla test yaptım evet aslında kan verecektim ama veremedim klinik kapalıydı yarın vereceğim inşallah

Kuzucuğum 21 şubat'a aldık KKK dediğin gibi eğer hamileysem gerek yok değilsem de adetim bittikten 1 gün sonra eşim test verecek yani yumurtlamaya da gelmeyecek sitedearaştırdım devlet hastanelerinde de gittiği gibi alıyorlarmış. Perhiz kuralına doktor söyleyince ben perhizli geldim demesi yeterli bir de mecbur beyaz yalan söylemesi lazım Bir yıl oldu falan desin😂. Bir de aklıma sonradan geldi eşim birkaç gündür soğuk algınlığı ilacı ver parol içiyor içten üşümesi var Yani iç ateşi falan yüksek gibi. İyi ki de ertelemişim o yüzden

Ben daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket rahım olarak bır sıkıntım yok benımde esımdede sıkıntı yok.sadece amh degerım 1.02 yumurta rezervem sınırda yanı aşılamalarım olmazsa son care tüp bebek dedı .benımde cocuk oldugu ıcın tup bebek benım ıcın cok cok malıyetlı devlet karsılamıyor cocuk olunca.o yuxden bana da dua edın ınsAllah bu ıkıncı aşılamam da hamıle kalım😔❤️

Canım 5 tane mii. Oyy ne büyük sınavlar vermişsinya rabbim yakın. Zamanda nasıp etsin. Benm amh bakılmadı ovülasyon zamanında Dr testlero aldı adet gnlerı ıcn gerek gormedı ultrasonda da sanrm yumurtaları yeterli gordu cnku cok iyi demişti. İnşallah yakın zamanda kavuşursun belki aşılama olmadan hiç gerek kalmadan doğal yolla kalırsın ne kadar güzel eşinin de sorunu yokmuş işte bu durumlarda yapabileceğimiz tek şey Allah'a sığınmak elimizden geleni yapıp beklemek inşallah uzun süre beklemezsiniz ☘️
Benımde amh sınırda ama doktor dedı muanede bır sıkıntı gorunmuyor yumurtaların gayet var dedı artık nasip ya

Yok canım artimed değil o. Fazla idrara tuttuğumu sanmıyorum canım malum bir sürü test yaptım sayısını unuttuğum artık öğrenmişimdir 😄 yani bugün çok fazla test yaptım evet aslında kan verecektim ama veremedim klinik kapalıydı yarın vereceğim inşallah
Hadi inşallah yarıın netleşir hersey inşallah minnoşun seninledir cnm🙏🏻

Bu ay 2.aşılamam yapıldı 15 subatta test vericem

Selamlar kızlar :) benim de yarın bat günüymüş ama ben dün akşamdan beri ölüyorum sanki tüm vücudumda ağrılar var yorgunluk halsizlik ve deli gibi titriyorum bazen üşüyorum baş ağrısı da cabası. Herhalde tutmadı bu ay 🤷‍♀️ artık belirtiyi falan da bıraktım test yapsam da faydasız daha yarın çatlamanın 12 ya da 13. Günü olacak 🫤

Back
X