• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin inşallah bakalım ne olacak bu süreç benim bat günüm 4 şubattı ve bugün kan geldiğini gördüm bu ay da deneyeceğim yumurtlama gününü yumrutlama testleri ile bulmuştum tekrar deneyeceğim Rabbim bu ay bizede mutlu haberleri almayı nasip etsin inşallah 🌸 mutlu olmamız lazım kafamızı rahat bırakmamız lazım
Kesinlikle öyle kafamızı rahatlatmamız gerekiyor .Amin inşallah Allah annelik duygusunu bizede yaşatsın .Sağlıkla huzurla ağız tadıyla .🤲🤲🤲🩷🩷

Beni de ekler misiniz sat 13 ocak bat 10 şubat rahim filmi çekindim bu ay
Kizlar adetime 4 gün kaldı ama bel ağrım iki gündür aşırı fazla kalcama vuruyor agrisi 1.5 yıldır istiyoruz bel ağrısı yaşayan var mı bu şekilde goguslerimde çok agriyor

İyiyim kuzum cok sukur sen beta verdinmi peki acaba betami verseydin kuzum kaset test yaptinmi peki bi ara yoktun burda merak ettim seni.
Awox erken gebelik yaptım dün negatifti sanmıyprum hamile olduğumu çğnkğ belirtim yok ama adet belirtim de yok bekliyorım kist olmafıysa psikolojik büyük ihtimalla vajinal muayane de korkuyorum da bakayım kendimi sıkıyorum doktor aleti sokamıyor napcam bilmiyorım 😢

Kızlar selam beklenen adet 15 subat son adet tarihide 19 ocak adetin 7.gununde yumurtlama belirtileri vardı ki bende bazen erken oluyor 3gundur ovulasyon testi böyle çıkıyor

Eklentiler

• 20250206_124008.webp
    20250206_124008.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 22
Ayy hadi inşallah sen kendinmi gidip ogrenceksin e nabiza duşuyormuymuş Kac saat sonra cikar dedi icimden bi his ekim annelerine gelceksin diyor 🤗hadi hayirlisi
İnşallah canım bugün nedense umutsuz hissediyorum. Kendimi olumsuza hazırlamak için oluyor sanırım. Sonuç çıkınca pdf olarak mesaj atıyorlar. Saat kaçta çıkacağını sordum ama bilmiyorlardı. WhatsApptan her bildirim sesi duyunca yüreğim ağzıma geliyor 🥹

Kızlar bugün 6 Şubat 2 yıl önce cehenmemi yaşadıgımız gün dün 4.17 ye kdar uyumadım hersey gözümde canladı tekrar içime hüzün çöktü herkez dua etsin katbettigimiz tüm canlar için rabbim kimseye bir daha bu felaketi yaşatmasın inşallah 😢😔🙏🏻

İnşallah canım bugün nedense umutsuz hissediyorum. Kendimi olumsuza hazırlamak için oluyor sanırım. Sonuç çıkınca pdf olarak mesaj atıyorlar. Saat kaçta çıkacağını sordum ama bilmiyorlardı. WhatsApptan her bildirim sesi duyunca yüreğim ağzıma geliyor 🥹
Ayy hadi hayirlisi olsun kuzum hakkinda Bende bugun verdim beta artis varmi diye umurm artis vardr 🤗

Kızlar bugün 6 Şubat 2 yıl önce cehenmemi yaşadıgımız gün dün 4.17 ye kdar uyumadım hersey gözümde canladı tekrar içime hüzün çöktü herkez dua etsin katbettigimiz tüm canlar için rabbim kimseye bir daha bu felaketi yaşatmasın inşallah 😢😔🙏🏻
Bidaha Rabbim boyle bi felaket yaşatmasin canim Kayiplarimzn mekanlari cennet olsun geriye kalanlarada sabirlar diliyorum sendemi yaşamistin canim 😕

Bilmyrmki kuzum yarin gosterirsn sonucu dedi ama genelde saglik ocaginda verdigimde gece filan cikiyo ayni gun cikmiyo😳bugun bana sabah olmaz
Beklemek çok zor 🥹 inşallah güzel haberlerle geliriz. Sen gebeliği öğrendikten sonra sağlık ocağında mı test yaptırmaya devam ettin ? Diğer değerlerine falan baktılar mı kontrol amaçlı

Back
X