- 4 Ekim 2024
- 2.129
- 853
- 38
- 28
İlk 10 dk önemli canım inşallah vardırBen de anlayamadım hep baktım baktım bir kırmızı pembe gibi oldu bir grimsi oldu şimdi de yok bildiğin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dk önemli canım inşallah vardırBen de anlayamadım hep baktım baktım bir kırmızı pembe gibi oldu bir grimsi oldu şimdi de yok bildiğin![]()
Kesinlikle öyle kafamızı rahatlatmamız gerekiyor .Amin inşallah Allah annelik duygusunu bizede yaşatsın .Sağlıkla huzurla ağız tadıyla .Amin inşallah bakalım ne olacak bu süreç benim bat günüm 4 şubattı ve bugün kan geldiğini gördüm bu ay da deneyeceğim yumurtlama gününü yumrutlama testleri ile bulmuştum tekrar deneyeceğim Rabbim bu ay bizede mutlu haberleri almayı nasip etsin inşallahmutlu olmamız lazım kafamızı rahat bırakmamız lazım
Beni de ekler misiniz sat 13 ocak bat 10 şubat rahim filmi çekindim bu ay
22 ocak yumurtlamahoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide![]()
Ayy hadi inşallah sen kendinmi gidip ogrenceksin e nabiza duşuyormuymuş Kac saat sonra cikar dedi icimden bi his ekim annelerine gelceksin diyorSaat 11 de kan testi verdim inşallah öğleden sonra çıkar sonucudua edin bana
![]()
Kizlar adetime 4 gün kaldı ama bel ağrım iki gündür aşırı fazla kalcama vuruyor agrisi 1.5 yıldır istiyoruz bel ağrısı yaşayan var mı bu şekilde goguslerimde çok agriyorBeni de ekler misiniz sat 13 ocak bat 10 şubat rahim filmi çekindim bu ay
Amin inşallah Allahın izniyle canım benimKesinlikle öyle kafamızı rahatlatmamız gerekiyor .Amin inşallah Allah annelik duygusunu bizede yaşatsın .Sağlıkla huzurla ağız tadıyla .![]()
Awox erken gebelik yaptım dün negatifti sanmıyprum hamile olduğumu çğnkğ belirtim yok ama adet belirtim de yok bekliyorım kist olmafıysa psikolojik büyük ihtimalla vajinal muayane de korkuyorum da bakayım kendimi sıkıyorum doktor aleti sokamıyor napcam bilmiyorımİyiyim kuzum cok sukur sen beta verdinmi peki acaba betami verseydin kuzum kaset test yaptinmi peki bi ara yoktun burda merak ettim seni.
İnşallah canım bugün nedense umutsuz hissediyorum. Kendimi olumsuza hazırlamak için oluyor sanırım. Sonuç çıkınca pdf olarak mesaj atıyorlar. Saat kaçta çıkacağını sordum ama bilmiyorlardı. WhatsApptan her bildirim sesi duyunca yüreğim ağzıma geliyorAyy hadi inşallah sen kendinmi gidip ogrenceksin e nabiza duşuyormuymuş Kac saat sonra cikar dedi icimden bi his ekim annelerine gelceksin diyorhadi hayirlisi
Canm bişi sorucam benim bugünlerde o kadar çok akıntım varki bugünde bi karış kadar uzayan bi akıntım geldi bu neyin belirtisi ovulasyon testi kullanmıyorumAdet söküldü mü gebelik testi yapmak lazım bence e
Ayy hadi hayirlisi olsun kuzum hakkinda Bende bugun verdim beta artis varmi diye umurm artis vardrİnşallah canım bugün nedense umutsuz hissediyorum. Kendimi olumsuza hazırlamak için oluyor sanırım. Sonuç çıkınca pdf olarak mesaj atıyorlar. Saat kaçta çıkacağını sordum ama bilmiyorlardı. WhatsApptan her bildirim sesi duyunca yüreğim ağzıma geliyor![]()
Senin yarın mı çıkıyor sonucun canımAyy hadi hayirlisi olsun kuzum hakkinda Bende bugun verdim beta artis varmi diye umurm artis vardr![]()
Bidaha Rabbim boyle bi felaket yaşatmasin canim Kayiplarimzn mekanlari cennet olsun geriye kalanlarada sabirlar diliyorum sendemi yaşamistin canimKızlar bugün 6 Şubat 2 yıl önce cehenmemi yaşadıgımız gün dün 4.17 ye kdar uyumadım hersey gözümde canladı tekrar içime hüzün çöktü herkez dua etsin katbettigimiz tüm canlar için rabbim kimseye bir daha bu felaketi yaşatmasın inşallah![]()
Bilmyrmki kuzum yarin gosterirsn sonucu dedi ama genelde saglik ocaginda verdigimde gece filan cikiyo ayni gun cikmiyoSenin yarın mı çıkıyor sonucun canım
Beklemek çok zorBilmyrmki kuzum yarin gosterirsn sonucu dedi ama genelde saglik ocaginda verdigimde gece filan cikiyo ayni gun cikmiyobugun bana sabah olmaz
Pozitifi gör inşallah. Ayy mide bulantısı beni mahvetti zaten hiçbir şey yapamaz oldumBugün adet olmazsam yarın sabah yapacağım artık, midem de bulanıyor bugün ful yatış halindeyim
Canım ben oğlumda yerleşme kanaması gördüm ama bu gebeliğimde görmedimİnşallah inşallah.Teşekkür ederim cevabınız için