• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Öyledir ama kanama olmadan değer düşmezdi diye düşünüyorum canım en kötü sabit kalırdı
Canım kimyasal gebelik geçiriyorsun demedim belki öyledir diye dedim. Öyleyse de değer düşüyor kanama olmadan da sonra adet gunu kanama baslyo yani böyle de olabiliyor u 1.500'lerden görüşme ile dahi kimyasal gebelik yaşanabiliyor

İnşallah bugün yaptığın test yanlıştır
Yanlıştan ziyade ilk idrar değildi belki ondandır öncesinde 2-3 kere tuvalete girmişimdir en fazla 1 saatlik
İnşallah bugün yaptığın test yanlıştır
Bi de şaşırdım normalde artimed herkese yalancı pozitif dağıtır ya belki de artık düzelmiştir. Dünkü testim doğrudur o zaman

Kızlar internette baktım bende luteal faz yetersizligi varmis yani yumurtam dolleniyo olabilir ama tutunamadan regl oluyorum o yuzden hamile kalamiyorum 😔 doktora gitmem gerekiyor bu normal degil. Daha 2 gun once pembe akintim oldu emindim yerlesme oldugundan ama bugün regl oldum devamında dun testimde silikti.
Canım bunu nerden fark ettin. Benim de geçen döngüm 21 gün sürdü çatlama iğnesi hariç 11. gün regl oldum. Bugün doktoruma sordum normal dedi normade 30-31 günde bir olurum, biz hızlandırılmış yapıyoruz dedi.

Canım kimyasal gebelik geçiriyorsun demedim belki öyledir diye dedim. Öyleyse de değer düşüyor kanama olmadan da sonra adet gunu kanama baslyo yani böyle de olabiliyor u 1.500'lerden görüşme ile dahi kimyasal gebelik yaşanabiliyor
Anladım canım inşallah değildir öyle bir şey

merhaba kızlar size şimdi bir derdimi anlatacağım

ben dün sabahtan akşama kadar pembe lekelenme yaşadım.
yoğunluğu yer yer çok / yer yer azdı ama vardı ve pembeydi.
ama dün gelen pembe lekelenme bugün yok
dün akşam son silişimde peçetedeki ıslaklık bildiğimiz pembeydi boydan boya
sonra bir daha gelmedi
fakat şimdi lavaboya girdiğimde peçeteme yoğun bir sarımtırak akıntı geldi
2,3 kere sildim her seferinde bulaştı peçeteye
bel ağrım dünkü gibi devam ediyor
ara ara midemde ekşime oluyor, dün afedersiniz ama ağzıma ekşi su geldi hep ve bu sabah aşırı gaz sorunu yaşadım, patlayacaktım neredeyse
uyandığımdan beri kasıklarımda sadece bir kaç kere iğne batması gibi his yaşadım

28. günde adet olursam bat’ıma 6 gün var
25 günde bir olursam da 3 gün var

bugün döngümün 21.günü

bu düzende ilerliyor döngüm, ya 28 ya da 25…
acaba yarın falan erken gebelik testi yapsam çıkar mı?

Ay en iyisi acilde kan vermek heralde. En azından 1 saatte çıkıyor sonuç. Özel hastanelerde nasıl oluyor orda da 1 saatte çıkıyordur diye düşünüyorum. Ama ücretleri nasıldır acaba

Benimde yumurtlama günüm 22 ocaktı
Çatlama 23 ocak ve ben 3 4 günü değerlendirdim bat günüm 4 şubattı ama bugün kan geldiğini gördüm bende bir türlü anlamıyorum bir hafta üst üste mi olması lazım
Evlilik ayı ve deneme ayı seninle aynı bizide ağustos ayından beri deniyorduk olmuyordu bütün testler yaptık tam bitti geçen ay kimyasal oldum bu ay yine pozitifi gördüm inşallah Allah nasip ederse
Malesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek foto
Canım çok geçmiş olsun biz bile bukadsr mahvolmuşken birebir yaşayanları düşünemiyorum mevlam tez zmanda eski zamana düzene oturtabilmeyi nasip eylesin en kısa zmandada bebiş nasip etsin o evde ne yaptınız nasıl çıktınız hep yerinize koyduk kendimizi biliyormusnuz napardık diye hep düşündük
Öyledir ama kanama olmadan değer düşmezdi diye düşünüyorum canım en kötü sabit kalırdı
Geçen ay kimyasaldı benm 2. Ye verdiğinde düşüş gördüm ama kanama başlamamıştı bebek yavaş yavaş atıyor kendini sonra zaten yoğun pıhtılı kanama sonuvun kaç saate çıkar dedile r

Ay en iyisi acilde kan vermek heralde. En azından 1 saatte çıkıyor sonuç. Özel hastanelerde nasıl oluyor orda da 1 saatte çıkıyordur diye düşünüyorum. Ama ücretleri nasıldır acaba
Devlet hastanesi de de erken çıkıyor çok geç çıkmıyor sabah 10 11 gibi kan verirseniz öğlen çıkıyor

Evlilik ayı ve deneme ayı seninle aynı bizide ağustos ayından beri deniyorduk olmuyordu bütün testler yaptık tam bitti geçen ay kimyasal oldum bu ay yine pozitifi gördüm inşallah Allah nasip ederse

Canım çok geçmiş olsun biz bile bukadsr mahvolmuşken birebir yaşayanları düşünemiyorum mevlam tez zmanda eski zamana düzene oturtabilmeyi nasip eylesin en kısa zmandada bebiş nasip etsin o evde ne yaptınız nasıl çıktınız hep yerinize koyduk kendimizi biliyormusnuz napardık diye hep düşündük

Geçen ay kimyasaldı benm 2. Ye verdiğinde düşüş gördüm ama kanama başlamamıştı bebek yavaş yavaş atıyor kendini sonra zaten yoğun pıhtılı kanama sonuvun kaç saate çıkar dedile r
İnşallah öyle değildir korkmaya başladım şimdi 😔 zaman vermediler canım. Öğleden önce verdiğin için bugün çıkar büyük ihtimalle dediler sadece. Yarına kalmasa bari

Back
X