- 4 Ekim 2024
- 2.129
- 853
- 38
- 28
Öyle olsa kanamam olurdu canım kanamayla değer düşerdi.Kuzum kimyasal yaşamış olablr misin? Belki de degern ckıp düştü ama sabit kaldı biraz. Bakalm kanın ne ckcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olsa kanamam olurdu canım kanamayla değer düşerdi.Kuzum kimyasal yaşamış olablr misin? Belki de degern ckıp düştü ama sabit kaldı biraz. Bakalm kanın ne ckcak
Yok canım çıkmadı dahaHaydaaa kan çıkmadı mı?
Evet canım bekliyorum artimedi öylesine yaptım zatenCanım benim sonucunu bekle bir bakalım yoksada üzülme kafana cok taktıgın için gecikiyor olabilirsin benimde 6-7 gün kala pozitif cıkmıştı testlere hiç inancım yok benim
Haber ver hemen bizedeEvet canım bekliyorum artimedi öylesine yaptım zaten![]()
Sanırım benimde öyle yapmam lazım yine adet oldum sıkıldım artık üff üfffOlsun canım bende elendim önümüzdeki aylara bakıcaz artık ben saldım artık kafamı rahatlattım baya vakti zamanı var demekki
Canım kimyasal gebelikte adet günü kanama oluyor ama genelde. Yada deger 1,2 sonra duserse tmaamen 2ye 3 e flnÖyle olsa kanamam olurdu canım kanamayla değer düşerdi.
İnşallah bugün yaptığın test yanlıştırYok canım çıkmadı daha
Öyledir ama kanama olmadan değer düşmezdi diye düşünüyorum canım en kötü sabit kalırdıCanım kimyasal gebelikte adet günü kanama oluyor ama
Yanlıştan ziyade ilk idrar değildi belki ondandır öncesinde 2-3 kere tuvalete girmişimdir en fazla 1 saatlik örnekti yaniİnşallah bugün yaptığın test yanlıştır
Canım kimyasal gebelik geçiriyorsun demedim belki öyledir diye dedim. Öyleyse de değer düşüyor kanama olmadan da sonra adet gunu kanama baslyo yani böyle de olabiliyor u 1.500'lerden görüşme ile dahi kimyasal gebelik yaşanabiliyorÖyledir ama kanama olmadan değer düşmezdi diye düşünüyorum canım en kötü sabit kalırdı
Yanlıştan ziyade ilk idrar değildi belki ondandır öncesinde 2-3 kere tuvalete girmişimdir en fazla 1 saatlikİnşallah bugün yaptığın test yanlıştır
Bi de şaşırdım normalde artimed herkese yalancı pozitif dağıtır ya belki de artık düzelmiştir. Dünkü testim doğrudur o zamanİnşallah bugün yaptığın test yanlıştır
Canım bunu nerden fark ettin. Benim de geçen döngüm 21 gün sürdü çatlama iğnesi hariç 11. gün regl oldum. Bugün doktoruma sordum normal dedi normade 30-31 günde bir olurum, biz hızlandırılmış yapıyoruz dedi.Kızlar internette baktım bende luteal faz yetersizligi varmis yani yumurtam dolleniyo olabilir ama tutunamadan regl oluyorum o yuzden hamile kalamiyorumdoktora gitmem gerekiyor bu normal degil. Daha 2 gun once pembe akintim oldu emindim yerlesme oldugundan ama bugün regl oldum devamında dun testimde silikti.
Anladım canım inşallah değildir öyle bir şeyCanım kimyasal gebelik geçiriyorsun demedim belki öyledir diye dedim. Öyleyse de değer düşüyor kanama olmadan da sonra adet gunu kanama baslyo yani böyle de olabiliyor u 1.500'lerden görüşme ile dahi kimyasal gebelik yaşanabiliyor
Evlilik ayı ve deneme ayı seninle aynı bizide ağustos ayından beri deniyorduk olmuyordu bütün testler yaptık tam bitti geçen ay kimyasal oldum bu ay yine pozitifi gördüm inşallah Allah nasip ederseBenimde yumurtlama günüm 22 ocaktı
Çatlama 23 ocak ve ben 3 4 günü değerlendirdim bat günüm 4 şubattı ama bugün kan geldiğini gördüm bende bir türlü anlamıyorum bir hafta üst üste mi olması lazım
Canım çok geçmiş olsun biz bile bukadsr mahvolmuşken birebir yaşayanları düşünemiyorum mevlam tez zmanda eski zamana düzene oturtabilmeyi nasip eylesin en kısa zmandada bebiş nasip etsin o evde ne yaptınız nasıl çıktınız hep yerinize koyduk kendimizi biliyormusnuz napardık diye hep düşündükMalesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek foto
Geçen ay kimyasaldı benm 2. Ye verdiğinde düşüş gördüm ama kanama başlamamıştı bebek yavaş yavaş atıyor kendini sonra zaten yoğun pıhtılı kanama sonuvun kaç saate çıkar dedile rÖyledir ama kanama olmadan değer düşmezdi diye düşünüyorum canım en kötü sabit kalırdı
Devlet hastanesi de de erken çıkıyor çok geç çıkmıyor sabah 10 11 gibi kan verirseniz öğlen çıkıyorAy en iyisi acilde kan vermek heralde. En azından 1 saatte çıkıyor sonuç. Özel hastanelerde nasıl oluyor orda da 1 saatte çıkıyordur diye düşünüyorum. Ama ücretleri nasıldır acaba
İnşallah öyle değildir korkmaya başladım şimdiEvlilik ayı ve deneme ayı seninle aynı bizide ağustos ayından beri deniyorduk olmuyordu bütün testler yaptık tam bitti geçen ay kimyasal oldum bu ay yine pozitifi gördüm inşallah Allah nasip ederse
Canım çok geçmiş olsun biz bile bukadsr mahvolmuşken birebir yaşayanları düşünemiyorum mevlam tez zmanda eski zamana düzene oturtabilmeyi nasip eylesin en kısa zmandada bebiş nasip etsin o evde ne yaptınız nasıl çıktınız hep yerinize koyduk kendimizi biliyormusnuz napardık diye hep düşündük
Geçen ay kimyasaldı benm 2. Ye verdiğinde düşüş gördüm ama kanama başlamamıştı bebek yavaş yavaş atıyor kendini sonra zaten yoğun pıhtılı kanama sonuvun kaç saate çıkar dedile r
Özelde de 1 2 saate çıkıyor ben en son 460 verdimAy en iyisi acilde kan vermek heralde. En azından 1 saatte çıkıyor sonuç. Özel hastanelerde nasıl oluyor orda da 1 saatte çıkıyordur diye düşünüyorum. Ama ücretleri nasıldır acaba
Kadın doğumdan randevu alıp mı veriyoruz öyleDevlet hastanesi de de erken çıkıyor çok geç çıkmıyor sabah 10 11 gibi kan verirseniz öğlen çıkıyor