2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben bu attığınız tavsiye yazısını dün bazı belirtilerele yaşadım; ishal,yorgunluk üşüme bel bacak,kaşık ağrısı ama tabi bilemiyoruz belki de üşütmüşte olabilirim,progesteron hormonu artmaya başlayınca sanırım bu belirtiler oluyormuş
Evet cnm bu hormon yapıyor hepsini oyuzden belirti diye birsey yok diyoruz oyuzden beklmedrkten başka çaremiz Yok bu hormon her döngüde bizi gebeliğe hazırlıyor çnkü inssallh bu defa var diye yaşıyoruz dur

Zaten regl ve gebelik belirtileri çok benzer olduğu için anlayamıyoruz tek fark yerleşme kanaması sanırım. Senin ateşte tekrar yükselmiş hadi bakalım hayırlısı 🌸Teşekkür ederim bilgilendirme için de inşallah güzel sonuçlar alırız 🤩
Aynen öyle anlamak cokzor yerleşme kanaması yaşayanlar çok şanslı en büyük ve net belirti o oluyor aslında aynen cnm hayırlısı sabırla bekleyelim baklim sonu güzel olur İnşallah 😊

Evet takibe gidiyordum iğneyi bulamıyorum Edirne’de buldum eşim çok ısrar ediyor gidelim alalım diye ama mantıklı mı bilmiyorum kargoya yapmıyorlar ben istanbuldayım
Canim istanbulda Beşiktaş'ta bi t.bebek merkezi varmis ilk t.bebek merkeziymis galiba bilindik onun cevresindeki eczanelere sor istersen bi. Benim bi arkadasim oradan almisti. Veya muadili var diyordu kizlar ondan alip vurursun

Kızlar merhaba nasılsıniz biraz ara werdim ister istemez yazılanlar olumlu olumsuz etkiliyor insanı uzak durmak istedim bugün benim iğnenin 18. Günü 23 bat 2 yumurtamdan biri kiste cevirmis biri saglikli catlamis duphaston kullaniyorum gunde bi tane ayrica ecopirin we ovilex e devam beklemedeyim yine olmayacak umuduyla çünkü regl olcak gibi hissediyorum siz nasılsınız olumlu olumsuz sonuç alan

Nasıl normalmiş altı üstü bir kan test sacmalamislar ertesi gün çıkar normalde belkide kanı geç gönderdiler testte oyaliyorlar
Ben de çok sinirlendm şimdiye kadar 100 defa gitmiştim kadın doğuma. Muhtemelen burdaki durumlar yüzünden aksıyor. Deprem bölgesi olunca her şey konteynırda. Sağlık ocağı eczaneler felan.

Merhaba benimde regl tarihim 26 Şubat,şuan prodictor early yapsam çıkar mı
BEnim de 25-26 şubat canım çatlatma vurdum ama ben. Bende bi 2-3 gün daha bekle. Predictor early de 6 gün öncesine kadar yazıyor. Yine de ziyan olmasın çünkü ucuz bir test de değil ya bende aldım 3 tane duruyor elimde. 22-23 ünde falan yapmaya başlıycam
Aynen öyle anlamak cokzor yerleşme kanaması yaşayanlar çok şanslı en büyük ve net belirti o oluyor aslında aynen cnm hayırlısı sabırla bekleyelim baklim sonu güzel olur İnşallah 😊
Keşke yerleşme kanaması yaşasak ya o da herkeste olmuyor işte. Olursa ne zaman oluyordu ki yerleşme kanaması?
Tüh canim yaa unutmasaymissin iyiymiss. Artik yarin bakarsin. Yarin da gecer bence tamamen daha iyi ya.
Aynen canım yarın yaparım awoxu iğne etkisi için. Sonra 22-23 üne kadar yaparım sonra predictor early i yaparım son 1-2 gün de
Kızlar merhaba nasılsıniz biraz ara werdim ister istemez yazılanlar olumlu olumsuz etkiliyor insanı uzak durmak istedim bugün benim iğnenin 18. Günü 23 bat 2 yumurtamdan biri kiste cevirmis biri saglikli catlamis duphaston kullaniyorum gunde bi tane ayrica ecopirin we ovilex e devam beklemedeyim yine olmayacak umuduyla çünkü regl olcak gibi hissediyorum siz nasılsınız olumlu olumsuz sonuç alan
Canım çatlatma iğnesinden sonra 18. günse gebelik oluşmuş olabilir genelde max 15-16 günde regl olunuyor ya; sen test yaptın mı?

Bende iyiyim çok şükür kuzum arada ağrilarim oluyor daha gitmedim cumartsi gidicem kalp atişi ve bebişi görmek için hadi inşallah bu ay senden umudum var 💜
Ay hadi bakalim insallah kalbini de duyarsin bu gidisinde 😍🧿
Çok sagol kuzumm insallah bu ay pozitifi görürüm bende inşaallah 🙏💗 Allahım geciktirmeden nasip etsin bu ay saglikla aminn🙏

Bugün doktora gittim kan tahlili için önceki değerimi düşük buldu ya çok yeni ya da gebelik yok dedi. Gebelik yoksa nasıl 30 çıkıyor ki anlayamadım. Artışın 100 üzerinde çıkması lazım şuanda eğer çıkarsa hamilelik vardır dedi :(
Cnm doktor son adet tarihi baz alıp yorum yapmış olabilir bence geç döllenmedir seninki sen kan ver artışa bak bakalım yükselir inşallah hemen olumsuz düşünme
Bende iyiyim çok şükür arada minnoş agrilar yapiyor ama cani sağ olsun 🤗Allah iyilik versin aa az kalmiş hadi inşallah hamiş haberini aliriz bu ay💜🤗
İçerde büyüyor minnoş kendine yer açıyor rahim genişledikçe ağrılar olur cnm bendede her ay adet gunlerjnde dahada olurdu amin cnm cnm inşallah bu ay biraz umutluyum bakalım rabbim inşallah göndermiştir emanetini🙏🏻
Ben de çok sinirlendm şimdiye kadar 100 defa gitmiştim kadın doğuma. Muhtemelen burdaki durumlar yüzünden aksıyor. Deprem bölgesi olunca her şey konteynırda. Sağlık ocağı eczaneler felan.
Cnm sen nerde yaşıyorsun
Keşke yerleşme kanaması yaşasak ya o da herkeste olmuyor işte. Olursa ne zaman oluyordu ki yerleşme kanaması?
Keşke cnm 7.10. 12 günlerde bebek yerleştiği için bu günlerde oluyor cnm

Back
X