2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba
Canım ben yaklaşık 6-7 kere vurdum ovitrelle en başlarda sancı yapıyordu ama sonraki aylarda bende de olmadı. Hatta ilk aylar ilişki sırasında bile gaz sıkışması gidi sancıyordu

Kızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba
Ben 3. İğnemin 12. Günündeyim. İlk ikisinde aşırı belirtim vardı ama bunda sıfır denilecek kadar az. Sonucunu bikaç güne görücem iyi mi kötü mü😏

Canım ben yaklaşık 6-7 kere vurdum ovitrelle en başlarda sancı yapıyordu ama sonraki aylarda bende de olmadı. Hatta ilk aylar ilişki sırasında bile gaz sıkışması gidi sancıyordu
Bende de geçen ay aynısını oldu ilişki sırasında kasığımda aşırı baskı ve ağrı hissettim 2 gün çok sancılıydı bu ay öyle olmayınca bir problem mi var acaba diye düşündüm teşekkür ederim yanıt için😍

Cumartesi gidicem bebişi görmeye doktor ultrason fotosu verirse doktor sana atarim ♥️💙hayirlisi neyse o olsun tabiki ama kizim olsunda çok istiyorum☘️
Tmam at mutlka cnm inşallah rabbim gönlünden geçeni nasıl etmiştir sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 🥰

Kızlar tiroid için Saraçoğlu dere otu öneriyo üç öğünden sonra kullanıp memnun kalan bilgisi olan var mı ?

mmatmazellll mmatmazellll canim merhaba test yaptinmi bugün belirtin varmi
babylovee babylovee Evanora Evanora eva0108 eva0108
@gozdezynp kizlar görüşmeyeli nasilsiniz nasil gidiyor yaklaştimi bat' gününüz♥️

mmatmazellll mmatmazellll canim merhaba test yaptinmi bugün belirtin varmi
babylovee babylovee Evanora Evanora eva0108 eva0108
@gozdezynp kizlar görüşmeyeli nasilsiniz nasil gidiyor yaklaştimi bat' gününüz♥️
Canım selam çok yoğun bir gün geçirdm anca yazabildim misafirlerim vardı yeni gittiler. Benim adet 8.gun bugün bitecekti Ama son iki aydır 9 güne çıktı adetim O yüzden yarın bitiyor tamamen yumurtlamama 6-7 gün var. Sol kasığımda klasik minik minik batmalar var 3 gündür başlamıştı. Muhtemelen önümüzdeki günler artar .. hayıt tohumu kullanıyorum bugün içmeye fırsat olmadı ama iki günde bir içmeye karar verdim Ne olur ne olmaz diye avokado almıştım yoğunluktan iki gündür balkona bıraktım avokadoların yüzüne bakamadım 😂😂 sert olsa da yarın bir şekilde tüketmeye başlayacağım adete kadar avokado yemeyi düşünüyorum gördün mü bilmiyorum eşimin sonuçları çok güzel çıktı randevum 27'sinde 27'sine kadar gittiğimde %99 yumurtam çatlamış olur. Öyle işte kafamda pek düşünmüyorum Bu ay geçen aydan daha da rahat geçecek benim için sen nasılsın bebiş ne yapıyor büyümüştür ya

Canım selam çok yoğun bir gün geçirdm anca yazabildim misafirlerim vardı yeni gittiler. Benim adet 8.gun bugün bitecekti Ama son iki aydır 9 güne çıktı adetim O yüzden yarın bitiyor tamamen yumurtlamama 6-7 gün var. Sol kasığımda klasik minik minik batmalar var 3 gündür başlamıştı. Muhtemelen önümüzdeki günler artar .. hayıt tohumu kullanıyorum bugün içmeye fırsat olmadı ama iki günde bir içmeye karar verdim Ne olur ne olmaz diye avokado almıştım yoğunluktan iki gündür balkona bıraktım avokadoların yüzüne bakamadım 😂😂 sert olsa da yarın bir şekilde tüketmeye başlayacağım adete kadar avokado yemeyi düşünüyorum gördün mü bilmiyorum eşimin sonuçları çok güzel çıktı randevum 27'sinde 27'sine kadar gittiğimde %99 yumurtam çatlamış olur. Öyle işte kafamda pek düşünmüyorum Bu ay geçen aydan daha da rahat geçecek benim için sen nasılsın bebiş ne yapıyor büyümüştür ya
Ayy hadi yeni döneme giriyosun yani inşallah hayit tohumu şifa olsun bana çörek otu bal tarçin şifa oldu🧿Tabiki Rabbimde nasip etti diyeyim bebiş büyüyordur heralde arada ağrilarim oluyor iki gün sonra görmeye gidicem henüz bebişi göremedim inşallah bu sefer görürüm kalp atişini duyarim bi tik endişeliyim😏umarim hersey gönlünce olur🌸

Yaa bebeğimdi o benim vvalhi çocuktan hiçbir farklı yok adı şilaydı🥺
Çok severim muhabbet kuşunu ama ben beceremedim sanırım bakmayı 2 defa almıştım malesef öldüler ama başka sebebide vardı şuan söylemek istemiyorum
Adı da guzelmis minnos cok tatlıymış.
Canim muhabbet kuslari cereyanda kalmaya falan gelemiyor genelde o nedenlerle vefat ediyorlar. Benim normalde 1 taneydi eşim almıştı sonra 3 tane daha geldi 1i terk edilmis 1i ucamiyor kanatlarini kesmisler 1ide hastaydi. Baya bir sure bakip biraz iyilestirdikten sonra hasta olani sahiplendirdim. Terkedileni de yine aile icine verdim. Kanadi kesik olan ucamiyor garibim bembeyaz o da benim kusuma arkadas oldu napayim kiyamiyorum da kimseye vermeye cok korkak. Herseyden korkuyor yeni yeni elimize gelmeye basladi. Kiyabilsem onu da gondercem ama kiyamadim. Benimkiler de jelibon ve sütlaç 2 taneler 😍🧿

Fringe fragmani ile anlasilacak bir dizi degil basta omu söyleyeyim 😬 bir iki bölüm seyret karar verirsin. Zaten kısa bölümleri. Bir bak bakalim 💗
Diziyi 2.'ye bitirdim ikinciyi izlememin nedeni de eşime izletmekti Allah'ım ne kadar güzeldi o günler heyecanla sabaha kadar izlerdim. Walter hey gidi yaşıyor mu suan😂

Bir anne doğumda ölmüş sanırım birininde ihmalden bebeği ölmüş ne kadar doğru bilmiyorum ama gidenlerde hep artık eskisi gbi ilgilenmiyor filan diyorlardı sürekli oyuzden kafama takıldı gitmedim Sinan beyi önerdiler çok tatlı bir doktor oda çok güzel ilgileniyor ve aşırı pozitif güler yüzlü bir insan hiç hakkında şikayet duymadım ben 2017de doğum yaptım ozmanlar Süleyman baya popülerdi Allah var çok ilgilendi benimle
Hmm hiç duymadım ben bunu eşimin kuzeni eşini götürdü ordan biliyorum bu doktoru şimdilik memnunum zaten devamlı gidemem doğum için özelde durumumuz da yok sayılır bakalım daha çok var hakkımızda hayırlısı olsun

Nee Fringe mıııı offff yanayakkla ızlerdimm beee. Hayatımda izlediğim en en güzel dizi ydi
Yaa izledin mi sendeee 😍😍 çok güzel diziydi ya efsaneler arasinda 😍 izleyen birinin cikmamasina şaşırmıştım yazdigimda zaten 😁 baya iyi diziydi 2 defa izledim de 3.ye baslamak istiyorum da azcik daha unutayim 💗

Diziyi 2.'ye bitirdim ikinciyi izlememin nedeni de eşime izletmekti Allah'ım ne kadar güzeldi o günler heyecanla sabaha kadar izlerdim. Walter hey gidi yaşıyor mu suan😂
Bende ayni sebepten izledim 2.ye esimle seyrettik 😁 o da baya sevdi. Walter a aşırı gülüyordum yaa. Ceset tepesinde Astrid soruyordu ya birsey ister misin walter diye, bana sekerleme getir diyordu ya 😁 o zamandan beri benim icin onun yedigi sekerlemenin adı walterin sekerlemeleri oldu😍 cok keyifliydi bizde sabahlayarak izledik hep cunku baslayinca birakamiyorsunnn.
Dark da oyle bir diziydi bilmem izledin mi

Back
X