- 16 Eylül 2024
- 3.423
- 2.184
- 48
Aaa erken olmussun canim. Sen ov.testi yapmış miydin unuttum. Yumurtlama catlama biliyor muydunYok canım söktü bu ay 4 gün erken regl oldum normalde olmazdı böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa erken olmussun canim. Sen ov.testi yapmış miydin unuttum. Yumurtlama catlama biliyor muydunYok canım söktü bu ay 4 gün erken regl oldum normalde olmazdı böyle
Ben 10 dakika sonra bakiyorum her zaman. Testi aldigim yerde oyle yaziyordu.Kızlar ovulasyonda ilk kac dakikayı dikkate almaliyim
Yaptım canım 8 ya da 9 u çatladı yumurtaAaa erken olmussun canim. Sen ov.testi yapmış miydin unuttum. Yumurtlama catlama biliyor muydun
Canim cokta erken olmuyor aslinda ama. 8inde ise 13.gun oluyor, 9unda ise 12.gunde catlamis. Tabi yine 14 degil.Yaptım canım 8 ya da 9 u çatladı yumurta
Yalnız benim nasibi zorlayışKızlar dün başlayan kahverengi akıntım bitti, şu an sadece tuvalet sonrası peçeteye sildiğimde çok hafif bir renk değişimi görüyorum. Dün söküldü sanıp ped takmıştım çıkardım artık. Sabah kaset test yaptım yine 10 dk içinde bir şey çıkmadı. Daha sonra incecik ip gibi kuruma çizgisi yaptı. Adet günüm 24 mart testin içinde beta değeri 25 olursa algılar yazıyor. Acaba bu erken gebelik testlerinde daha mı düşük? Yoksa vücudum mu stresten geciktiriyor anlamadım![]()
Canım benim hayırlı olsun inşallah yukselmeye devam ederKızlar selam ben geldim bugün itibarıyla 6. günüm adet olmadım tahmin ettiğimiz gibi ikinci yumurtadan gebe olduğunu düşünüyorum hayatımda asla kızımdan önce de böyle çıkmadı hep bir nokta ikiden küçük çıkardı . Doktora kontrole gittiğimde kan tahlillerinde hcg'ye de bakmıştı yine 1.2'den küçük çıkıyordu aynı laboratuvar.sağlık ocağı ebesi ile konuştuk artabilir artmaya da bilir dedi Kaan kocatepe'ye hepiniz bilirsiniz profesör adam videosu var onu dinledim 0 ve 2 arasında negatif diyoruz artık ilerleyen teknoloji ile birlikte ama ikinin üstüne mutlaka artışa baktırın derim diyor bu demek oluyor ki bir hafta geç döllenme yaşamışsınız tam anlamıyla beni ifade ediyor 5-6 gündür uykudan ölüyorum yorgunum bulaşık makinesini açıyorum öğürüiyorum. Hayatıma zor devam ediyorum nabzım 100 üstü hamilelikte nabız da artar içimden bir ses devam edecek diyor yarın falan kan artışı baktıracağım bu forumda baktım 3 olup ertesi gün yükselen çok kadın var umarım Ben de tam artarken yakalamışımdır sizleri çok seviyorum ve dua ediyorum. HCG yükselten şey plasenta imiş Bir de hormon ilaçları Yani ben bırakın hormonu parol almıyorum 2 aydır. Gebelik oluştu ama devam edecek mi bakalım göreceğiz hislerime göre oluştu ama devam mı tamam mı o şüphe varbabylovee @eylulesma @eva0108
Daydi W whiteheart07 ve dger arkadaslarm
Ben regli bekliyorum canım tüp bebek süreci için 1 inde veya 2 sinde olacağımYaa öyle mi oldune güzel umutlanmisti o da. Tüh..
Canı sagolsun bu ay olur insallah hepimizin
Sen naptin canim gittin mi hic dr.a falan yeniden
Reglin 2. günü gidersin doktora canım o konuda bir bilgim yok doktorun regl dönemiyle ilgili birşey demedi miTamamdır teşekkür ederim peki regl olursam ilaç bitmeden ilacı bırakmalı mıyım
Valla bişey demedi ilaç yazıp yolladı sadece bebek varsa yürünür yoksa regl olursun dedi kan testi vs bile istemediBen regli bekliyorum canım tüp bebek süreci için 1 inde veya 2 sinde olacağım
Reglin 2. günü gidersin doktora canım o konuda bir bilgim yok doktorun regl dönemiyle ilgili birşey demedi mi
Kızlar Ben kimyasal gebelik geçirdimnyuzde 90 değerim sıfırlara düşmüş dün . yaptığım bütün gebelik testleri pozitif vermişti 5kala. Muhtemelen 15 20lerdeydı en neti erken gebelik olandı. Çünkü 3.3 benim hayatımda görmediğin bir değerdi aynı laboratuvarda 4 gün sonra değerim sıfırlara düştü gebelik testlerimde pozitif verdiği için tutunamadı bu bilgiyi ekleyeyim dedim. Dün hormonlarımıia baktrdm sonuçlarım güzel çıktı çok şükür yumurta rezervim de iyi. Fsh 7.33 fln. Prolaktin'im 7. Onun dışında LH estradol progesteron adetin 3 .günü olması gereken rakamda. Kimyasal geçirdiğim için tüplere gerek var mı diye bir düşündüm ama yine de baktıracağım siteye veda ediyorum bundan sonra bir süre ara veriyorum Çünkü burası kafamızda sürekli gebelik konusunu döndüren bir yer ve kimse demesin ki beni etkilemiyor maalesef burada yazdıkça insan hayatının her alanında gebeliği düşünüyor Ben buraya yazmadığımdan beri kafamda soru işareti yok neden böyle değerim düştü diye de üzülmüyorum . size tavsiyem buradan uzak kalınnbebek nasıl gelecek görünCanım benim hayırlı olsun inşallah yukselmeye devam ederbende bayadir girmiyorum bu ay hsg cekildim bu ayı es geçicem diger aya güç topluyorum
dua et bizede
![]()
Canım inşallah hamilesindir ama kasım aralık ayında benimde başıma aynı şey geldi adet oldum sandım 3 saat sonra durdu akıntım spnraki 50 gün olmadım doktora falan gittim söktürücü verdi yani stresten yada kendini bu ay olmayayım diye şartlamandan olabilirYalnız benim nasibi zorlayış![]()
Aynen canım yok, predictor early yaptım şimdi negatif. Gelmesini bekliycem artıkCanım inşallah hamilesindir ama kasım aralık ayında benimde başıma aynı şey geldi adet oldum sandım 3 saat sonra durdu akıntım spnraki 50 gün olmadım doktora falan gittim söktürücü verdi yani stresten yada kendini bu ay olmayayım diye şartlamandan olabilir
Birde şunu eklemek istiyorum son 1 haftadır sulu akıntım ve beraberinde beyazımsı akıntım oluyo hala da var. Ben şubatta hsg filmi çektirdim sonrasında regl oldum. Bu ay gün aşırı değerlendirdik. Acaba gebelik belirtileri olabilir mi? Arada da kasık ağrılarım oluyo ama göğüs şişkinliği ve ağrısı hiç yok. Normalde adet öncesi olurdu ama şuan yokKızlar merhaba bat 25 adetime 3-4 gün var. Bugün başıma gelen olayı anlatma istiyorum. Birden karnımın alt kısmına bi ağrı girdi gaz sancısı gibi hemen tuvalete gittim bişey yok gazda çıkaramadım geçmedi. Ayağa kalkınca baş dönmem başladı etraf karardı midem bulandı kusacak gibi oldum. Hemen oturdum bi dk falan gözlerim açıldı kendime geldim. Kalktım odama gitmek için tekrar başladı ama bulantı yoktu bu sefer baş dönmesiyle beraber titreme geldi. Aşırı titremeye başladım. Ayaklarımı havaya direk uzandım sırt üstü bikaç dakka içinde kendime geldim. Karın ağrım biraz hala var. Çok afedersiniz özür dileyerekten söylüyorum biraz da gaz çıkardım öyle rahatladım. Hala uzanıyorum hafif hafif var ağrım hala. Sormak istediğim şu gaz sancısı ve beraberinde gelen baş dönmesi mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir mi? Daha önce de gaz sancılarım oldu ama hiç baş dönmesi ve mide bulantısı eşlik etmedi.
Haklısın canım bende kendimi işlerime verdim bu ay. Bende artik girmeyi dusunmuyorum insan stres oluyor burda ve cok etkileniyor ister istemez. Yani bu ay rahatim mesela onceki aylar ne kadar stres oldugumu anladim akisina birakmak gerekiyor gercekten. Hakkinda hayIrlısı olsun hepimizin.Kızlar Ben kimyasal gebelik geçirdimnyuzde 90 değerim sıfırlara düşmüş dün . yaptığım bütün gebelik testleri pozitif vermişti 5kala. Muhtemelen 15 20lerdeydı en neti erken gebelik olandı. Çünkü 3.3 benim hayatımda görmediğin bir değerdi aynı laboratuvarda 4 gün sonra değerim sıfırlara düştü gebelik testlerimde pozitif verdiği için tutunamadı bu bilgiyi ekleyeyim dedim. Dün hormonlarımıia baktrdm sonuçlarım güzel çıktı çok şükür yumurta rezervim de iyi. Fsh 7.33 fln. Prolaktin'im 7. Onun dışında LH estradol progesteron adetin 3 .günü olması gereken rakamda. Kimyasal geçirdiğim için tüplere gerek var mı diye bir düşündüm ama yine de baktıracağım siteye veda ediyorum bundan sonra bir süre ara veriyorum Çünkü burası kafamızda sürekli gebelik konusunu döndüren bir yer ve kimse demesin ki beni etkilemiyor maalesef burada yazdıkça insan hayatının her alanında gebeliği düşünüyor Ben buraya yazmadığımdan beri kafamda soru işareti yok neden böyle değerim düştü diye de üzülmüyorum . size tavsiyem buradan uzak kalınnbebek nasıl gelecek görün
Ben kimyasal geçirdim Canım buradan uzaklaşıyorum bundan sonra erken gebelik testi yaptığım gibi kan vereceğim Bu bana ders oldu 3.3 olan değerim 0'ın altına düştü eskisi gibi çok şükür hormonlarım da çokguzel a çıktılar. Yumurta rezervm de oldukça iyiymiş. Başka bir mesajda anlattım durumu buradan uzaklaşıyorum kendine çok dikkat et inşallah pozitif görürsün Ama sana tavsiyem arada girmek değil de hiçbir şekilde buraya girme o zaman gör bak bebeğin gelecekYaa öyle mi oldune güzel umutlanmisti o da. Tüh..
Canı sagolsun bu ay olur insallah hepimizin
Sen naptin canim gittin mi hic dr.a falan yeniden