- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
iyi geceler kizlar. 3 cocuklu ve delirmek uzere olan lohusadan herkese selamlar
gecen cumartesi annem memlekete gitti. kucuk ogluma bakan ablanın cenazesi var 3 gun izin istedi. pazartesi büyük oglum hastalandıgi icin okula gidemedi ve 3 cocukla yalnız kaldım. Rabbim dedim bu nasıl bir imtihan. bugun aksam 11 givi aniden nefes alamamaya basladim. panik atak geldi .artik yorgunluk stres ,herdeye yetişme kaygısı vücut da error verdi. meme reddi yaşayan bebisim memeye tam anlamıyla döndü cok sukur. bu sefer de 1 ay in acısını çıkarıyor. tok da olsa emmek istiyor. elim kolum bağlandı.
eşiyle kotu olanlari okudum.hepimiz ayni durumdayız sanirim. adam akilli destek görsek bu hallere de gelmeyeceğiz . esim acil sorumlusu aksama kadsr problem çözüyor. Eve geliyor bildiğiniz mala bağlamış oluyor. Her soyledigimi bi daha söyler misin diye ikiletiyor cunku kafa dolmuş. elimde kalacak gerckten artik. cuma günü memleketime gidiyorum ona tutunuyorum 3 gun kaldi diye. 2 hafta kalacağız insALLAH. esim bizi bırakıp geri donecek cok sukur zira o olmadan daha huzurlu gececek eminim.

eşiyle kotu olanlari okudum.hepimiz ayni durumdayız sanirim. adam akilli destek görsek bu hallere de gelmeyeceğiz . esim acil sorumlusu aksama kadsr problem çözüyor. Eve geliyor bildiğiniz mala bağlamış oluyor. Her soyledigimi bi daha söyler misin diye ikiletiyor cunku kafa dolmuş. elimde kalacak gerckten artik. cuma günü memleketime gidiyorum ona tutunuyorum 3 gun kaldi diye. 2 hafta kalacağız insALLAH. esim bizi bırakıp geri donecek cok sukur zira o olmadan daha huzurlu gececek eminim.