2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Evet yaklaşık 10 gün önce böyleydi.Gece uykusu kavramını daha oluşturamamıştı 2 hafta boyunca yatak odasına 19:00 da girip saatlerce uyutmaya çalışıyordum.Köye geldik geleli düzeldi.Şuan 21:00 20:30 21:30 civarı dolanıyor çok şükür. Bence sık değil bizimde öyle.Evimizdeyken gaz sıkıntısı yokken 7-8 saat kesintisiz uyuduğu oluyordu.Şuan gazdan sürekli uyanıyor.Ben sizin saatlerinizi normal buldum.Bazen bizimki uyanıyor biraz bekliyorum geri dalıyor.Dalmazsa alıyorum hemen.Her bebek farklı bence gayet güzel rutininiz doktorunuz tabi daha doğru değerlendirir♡

Merhaba hanımlar nasılsınız bebeler nasıl biz hakikaten doğrulamıyoruz ben pes ettim zaten önce gaz sonra grip şimdide diş çıkaracak aZ ama bazı bebeklerde oluyormuş 3.ayda bizde ilk defa gördük böylesini yeğenlerim genelde 6 10 arası çıkarırdı benim ki geç doğdu herşeyi erken gidiyor memeyle yapışık eli ağzında ağzı sulanıyor dişleri kaşınıyor hep

Benimki de aynı. Sürekli eli ağzında. Salyasında boğuluyor. Huysuz. Kesin diş çıkaracak. 2 ay boyunca gazı olmayan bebe şimdi gazdan uyanıyor anlamadım gitti.

Benimki de aynı. Sürekli eli ağzında. Salyasında boğuluyor. Huysuz. Kesin diş çıkaracak. 2 ay boyunca gazı olmayan bebe şimdi gazdan uyanıyor anlamadım gitti.
salyanın sebebinin tükürük bezinin salgılamaya başlaması olduğunu okumuştum. diliyle itme refleksi devam ettiği için de salya olarak dışarı çıkıyor. diş için baya erken ama tabi nadir de olsa erken çıkaran da oluyor

Kızlar benim sağ mememden sür fışkırır gibi geldiği için sanırım bebeğim ordan emerken huzursuz oluyordu. Ben de 4-5 gündür sadece sol meme emzirip sağ memeyi 3 kez falan sağıyordum. Dün de sağdım. Bugün aşırı bir boyut farkı var 2 memede. Emzirdiğim taraf sürekli doluyor ve dolgun duruyor sağ ise söndü gibi ama sağınca süt var. Bu asimetri kalır mı böyle

Bzimde tam gaz azaldı dedik diş çıktı damaklarında yerler belirgin beyaz beyaz bi dişinin kenarı çatlayacak gibi kırmızı damar var

Benimde sağ göğsüm fışkırır gibi geliyor hatta onu emerken tıkanıyor ama ne sağdım ne birşey gene aynı düzende bi sağ bi sol emzirmeye devam ettim

Merhaba canım ben yaklaşık 20 gündür diş sorunlarıyla cebelleşiyorum başlarda sadece eli ağzına gidiyor salyası akıyordu ama artık daha hırslı battaniye yada eline ne geçerse direkt ağzına sokuyo sonrasında çığlık kıyamet parmağımla damağına masaj yapıyorum iki gündür yapışık ikiz gibiyiz. Alt damağının sol tarafındaki dişlerden biri biraz şişmiş sanırım önce ön diş çıkmayacak. Beslenmesi geriledi son bir haftadır çok az içiyor emip bırakıyor falan. Huzursuzluk çok var. Çok zorluyor artık beni

Ayy herkes çok zorlu diyor bu diş çıkarma sürecine Allah yardımcımız olsun Allah kolaylık versin canım birşeyleri daha tutamıyor onu anlamıyor benimki 2 aylık 13 günlük henüz

Ayy herkes çok zorlu diyor bu diş çıkarma sürecine Allah yardımcımız olsun Allah kolaylık versin canım birşeyleri daha tutamıyor onu anlamıyor benimki 2 aylık 13 günlük henüz
Kızım da öyle bilinçli olarak tutmayı tam bilmiyor battaniyeyi işte eliyle birlikte sokuyor ağzına hiç bişey olmazsa yumruğunu sokmaya çalışıyor bazen gülesim de geliyor hırsla ağzını yüzüme sürtüyor. Çenemi burnumu ısırmaya çalışıyor. Isıramayınca kızıyor Ama cok zor ya akşam olunca çok ağlıyor ağrısı oluyor sanırım calpol ver diyor annem ama daha vermedim belki versem rahatlayacak ama ağrı olup olmadığını bilmediğim için vermek de istemiyorum.

Ben erken çıkarmışım
genetik faktörler var o zaman :)
benim de sol göğsüm küçük sağ büyük sağda hep daha fazla süt vardı solda az var. farkın sebebini bilmiyorum ama asimetrisi de kalacak gibi duruyor

Emziren annelere bir sorum var:
Güzelce emiyor baya bir süre sonra kıvranmaya mızıldanmaya başlıyo süt bitti zannediyorum ama bakıyorum var. gaz diye düşünüyorum ki genelde öyle oluyo çıkarıyo mide gazını. çıkardıktan sonra tekrar teklif ediyorum emzirmeyi ama böyle emzik niyetine emiyo süt gelmeyecek şekilde çekmeden. öyle olunca kaldırıp emziğini veriyorum ve uyuyo. ben hala emzirirken doyuyor mu endişesini atamadım. şimdi şu durumda doymuş mudur bu bebeto?

Selam bayadır girip okuyamıyorum 3 ay 5 günlük oldu oğlum ameliyat olacak galıba böbrekte genişleme var grande 4 olmuş sintigrafi çektireceğiz cumartesi günü napcam bilmiyorum stres üzüntüden 4 kilo verdim bu hafta sonuca göre ameliyat kararı verecek doktorumuz acık ameliyat olması korkutuyor dualarınızı talibim çok zor bir ameliyat olduğunu söylediler gözüme uyku girmiyor ameliyat olmasakta böbreği işlevini yitirebileceğini söylediler pazartesi belli olacak ona göre ameliyat günü verecek doktorumuz duanıza mert alimi de eklermısınız

merhaba,biz 1 ay meme reddi yaşadık. o süreçte surekli sagip verdim sütümü. siringayla verdim hep. biberon meme reddi yapıyor malesef. belki de suyunuz yetiyodur mamaya gerek kalmaz.kac günlük bebeginiz?

doymadan aglar mutlaka. açken benim kizim emdiği de ittiriyor.iciniz rahat olsun.

Mert Ali’ye Allah şifa versin oğlumun adaşı sağ salim ameliyatın olsun iyileşsin yavrucak sağlığı sıhhati yerinde olsun

Bizde uzun zamandır aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli el ağızda ve inanılmaz salya akıtıyor elimiz omzumuz battaniyesş ne varsa ağzında bende diş sanıyordum ama bu kadar uzun sürmez heralde.Diş etleri gerildiği için kaşınıyormuş ve ağız keşfetme dönemindeler salya artışı normalmiş.Böyle okudum.bizde 3 aylığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…