2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Ay inşallah bende dört gözle bekliyorum 4. Ayda belki biter dye.
Ben bir muhasebemle görüşeym o zaman hâla yatmadı bütün para.
Gaz sancısı çekiyor öu peki gün içinde

Gün içinde çok öyle gaz sancısı çekmiyor öyle çok ağlayan bir bebek de değil çok şükür o atak zamanlarında bi coşuyor genelde iyi. Dün gece sabaha kadar o dediğin gibi kafasını döndürdü elleriyle hep yüzünü tırmalar uyuyamadıkça. Emzirip sakinleştiriyorum biraz ama sonra yine başlıyor

Benimki de böyle oluyor kızlar. Gece 4'te böyle deli danalar gibi kendini oradan oraya vuruyor. Video çekip doktora gösterdim, gaz değil rüya elleme dedi ama ellememek mümkün değil.

sgk dan yatıyor ya para e devlete girip arama kısmına rapor yazın. iş görememezlik gibi bişey çıkıyo ona basın. raporun durumu görünür. ödeme aşamasında bankaya gönderildi gibi neyse yazar o.

Evet bende emziriyorum ama geçmiyor.Bizimki biraz gazdan kaynaklı sanırım.
Benimki de böyle oluyor kızlar. Gece 4'te böyle deli danalar gibi kendini oradan oraya vuruyor. Video çekip doktora gösterdim, gaz değil rüya elleme dedi ama ellememek mümkün değil.
Aynen ellememek ne mümkün mahvediyor kendini
sgk dan yatıyor ya para e devlete girip arama kısmına rapor yazın. iş görememezlik gibi bişey çıkıyo ona basın. raporun durumu görünür. ödeme aşamasında bankaya gönderildi gibi neyse yazar o.
Evet bakıyorum ama sadece ilk ödeme yttı o gözüküyor.Muhasebeyle görüştüm ilgilenecekler

Canım aşırı iyi yapmışsın annenlere haber vererek böyle tek başına çok zor allah yardımcın olsun.

Hayırdır canım ne hastane süreci
Canım rsv atlattı bebiş 2 aydan hemen sonra ondan bi 4 gün hastanede kaldık ama öncesi ve sonrası da evde bakım verdik. Ama eşimle biz de hasta olduk baya, bir de annemlere de bulaştı o sebeple yardım eden de olamadı tek başımıza fiziksel çok zorlandık mentalin yanında. allaha şükür şu an iyi her şey yolunda. Kilo alamayıp bir de verince kendimi yemek yapmaya falan adadım bir süre sağlıklı besleneyim sütüm artsın diye çünkü uykusuzluk ve hastalık benim sütümü de etkiledi

Çok geçmiş olsun. Şuan iyi olmanıza sevindim.

Kızlar günaydınn. İnşallah bütün bebişlerimiz iyidir Sizleri özledim calısmaya basladıgım ve benım ıkızler ile savastıgım için telefonu elıme alamıyorum o yüzden gruba girip rahat rahat okuyamıyorum ya cılgınlae gıbı bagırıyorlar evde koro halınde ve birbirlerini de taklit ediyorlar destekli ikisini karsı karsiya oturtunca gel gel yapıyolar bagırarak ev deli evi daha yurumeden bebişlerim inşallah hepiniz iyisinizdirn kusmaya ve geniz akıntısına çözüm bulanınız var mı acaba bebeklerimden birinde reflü var yavrum mamadan sonra kusuyo ya naptıysak olmadı reflü maması da dahil. Doktorumuz ek gıdaya tamamen gecınce duzelcek diyor ama üzülüyorum valla kız kusmaya baslayınca

Canım maşallah bebiş lerine vallahi benim kızlardan birisi de çok fazla kusuyor bahsettiğin gibi mamayı verince hemen kusuyor biz de her şeyi kullandık ama bir türlü düzeltemedik, kilo alımı görmediler olduğu için doktorlar da problem gibi görmüyorlar umarım en kısa sürede geçer hepsinin kusması

Canım hangi marka kullanıyorsun mama’da

Maşallah çalışmaya başladın. Bebeklere kim bakıyor? Ben ücretsiz alacağım. Bırakmak istemiyorum ama zaten bırakacak da kimse yok. Allah sana kolaylık versin hem iş hem ikizler

Reactions: dhn
Maşallah çalışmaya başladın. Bebeklere kim bakıyor? Ben ücretsiz alacağım. Bırakmak istemiyorum ama zaten bırakacak da kimse yok. Allah sana kolaylık versin hem iş hem ikizler
Sağol canım şimdilik kayınvalidem bakıyor. Valla öğlene kadar bıle calısmak zormus çok küçük oldukları için

Kızlar anneliğe her zaman hürmetim vardı ama anne olduktan sonra daha da arttı benim annem beş çocuk büyüttü nasıl etti nasıl büyüttü benim elim ayağıma dolaşıyor. Sürekli bebekle vakit geçirmek beynimi donduruyor her gün aynı şeyleri tekrar etmeyeyim diyorum kimileri bunu rutin olarak adlandırıyor vlog çekiyor ama ben kendimi tekrar etmiş gibi hissediyorum yorucu geliyor ekransız bebek büyüteceğim hayali kurarken kendimi müge anlıda bayramla deryayı izlerken buluyorum hayrolsun sonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…