Ay inşallah bende dört gözle bekliyorum 4. Ayda belki biter dye.Benim oğlumda çok gazlı.Kafasını sağa sola çeviriyor hızlı hızlı aynen ya ama uyuyor gözler kapalı. Ayaklarını çekiyor karnına ıkınma gibi. özellikle gecenin geç saatlerinde başlıyor. 3-5 civarı. O gazdan oluyor işte. Uyuduğu uykudanda verim alamıyordur bence kıyamam. bizde sab simplex damla kullanıyoruz. Ama mucize yaratmıyor sonuçta. Çocuk sancı çekiyor yazık. Bi pırt yaparken bile bazen ağlıyor. inşallah 6 aydan sonra rahatlar diyor doktoru. Hatta 4. Aysan sonra bile azalma başlar dedi. inşallah
Ben bir muhasebemle görüşeym o zaman hâla yatmadı bütün para.bizim de benzer şeyler yaşanıyordu geçen hafta ama şu an braz daha iyi. geçen hafta ağlamak için bahane arıyo gibiydi bir dönem gibi geçiyor.
ben aldım yattı raporum 4 mayısta bitti birkaç gün sonra yattı para.
Gaz sancısı çekiyor öu peki gün içindeYa benim bebeğimde dediğiniz gibi gece saat 4, 5 gibi kalkıp başını iki tarafına sert sert çevirip duruyor uyanmıyor da huzursuz olduğu çok belli. Bazen duruyor uykuya daldı sanıyorum sonra tekrar başlıyor akşam 9.30 da uyuyor 4 5 e kadar bir problem yok mışıl mışıl sonrasında dediğiniz gibi sabah 6.30 7 gibi ben konuşa konuşa uyandırmaya çalışıyorum. Şu bir kaç gecedir bıraktı gibi ama
Gün içinde çok öyle gaz sancısı çekmiyor öyle çok ağlayan bir bebek de değil çok şükür o atak zamanlarında bi coşuyor genelde iyi. Dün gece sabaha kadar o dediğin gibi kafasını döndürdü elleriyle hep yüzünü tırmalar uyuyamadıkça. Emzirip sakinleştiriyorum biraz ama sonra yine başlıyorAy inşallah bende dört gözle bekliyorum 4. Ayda belki biter dye.
Ben bir muhasebemle görüşeym o zaman hâla yatmadı bütün para.
Gaz sancısı çekiyor öu peki gün içinde
Kızlar biz tam bir haftadır çok huzursuzuz.Sürekli ağlıyor güldürüyorum gülerken vile ağlamaya başlıyor tekrar gülüyor yani canı ağlamak istyor.Diş etler çok fena kaşınıyor ve inanılmaz gazı var.4. Aya 10 gün var artık şu gaz ne zaman bitecek diye bakıyorum.Hâla gaz damlası kullanıyoruz ama yetmiyor çok zor geçiyor.Şuan bir atak haftasındada değilmişiz ama gerçekten bunaldım.Geceleri uyanıyor kafasını hızlıca bir sağa bir sola vuruyor bir saat o şekilde ve uyuyamıyo dalamıyor gözünüde açmıyo çok beter.Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Gün içinde çok öyle gaz sancısı çekmiyor öyle çok ağlayan bir bebek de değil çok şükür o atak zamanlarında bi coşuyor genelde iyi. Dün gece sabaha kadar o dediğin gibi kafasını döndürdü elleriyle hep yüzünü tırmalar uyuyamadıkça. Emzirip sakinleştiriyorum biraz ama sonra yine başlıyor
sgk dan yatıyor ya para e devlete girip arama kısmına rapor yazın. iş görememezlik gibi bişey çıkıyo ona basın. raporun durumu görünür. ödeme aşamasında bankaya gönderildi gibi neyse yazar o.Ay inşallah bende dört gözle bekliyorum 4. Ayda belki biter dye.
Ben bir muhasebemle görüşeym o zaman hâla yatmadı bütün para.
Gaz sancısı çekiyor öu peki gün içinde
Evet bende emziriyorum ama geçmiyor.Bizimki biraz gazdan kaynaklı sanırım.Gün içinde çok öyle gaz sancısı çekmiyor öyle çok ağlayan bir bebek de değil çok şükür o atak zamanlarında bi coşuyor genelde iyi. Dün gece sabaha kadar o dediğin gibi kafasını döndürdü elleriyle hep yüzünü tırmalar uyuyamadıkça. Emzirip sakinleştiriyorum biraz ama sonra yine başlıyor
Aynen ellememek ne mümkün mahvediyor kendiniBenimki de böyle oluyor kızlar. Gece 4'te böyle deli danalar gibi kendini oradan oraya vuruyor. Video çekip doktora gösterdim, gaz değil rüya elleme dediama ellememek mümkün değil.
Evet bakıyorum ama sadece ilk ödeme yttı o gözüküyor.Muhasebeyle görüştüm ilgileneceklersgk dan yatıyor ya para e devlete girip arama kısmına rapor yazın. iş görememezlik gibi bişey çıkıyo ona basın. raporun durumu görünür. ödeme aşamasında bankaya gönderildi gibi neyse yazar o.
Canım özel sektörde çalışan anneler için mi geçerliBide çalışan anneler.Rapor paranızın tamamı yattı mı?
Evet ailemin haberi var ve getirmeyeceksen biz gelip alıcaz dedi onu da kabul etmiyor geri dönerken onun keyfine göre dönmem diye. Abim var o yeni duydu olayları baya sinirlendi salaklık bende herkese her şeyi anlatmadım o kadar kötü bir lohusalık geçirdim ki ne yapmam gerektiğini bilemedim kayınvalidem bana bunları rahatlıkla yaparken sesimi çıkaramadım ki susacak biri değilim ve eşim aynı şekilde ağzı bildiğin bağlanmış gibi asla annesine ağzını açamadı sadece annesi değil babası ve kardeşleri de gelmişti benimle kavga etmeye ki benim tek suçum lohusalık döneminde eşimle tartışırken kes sesini artık demişim hiçbirine hakkımı helal etmiyorum eşime de o kadar çok ağladım ki zaten sütüm azdı iyice gitti artık bebekler de emmiyor nerdeyse hiç yok defalarca sana ihtiyacı yok bu çocukların sütün bile yok sensiz de bakarız bile dediler asla helal etmiyorum hakkımı
Hayırdır canım ne hastane süreciHerkese selamlar, 3-4 gündür sürekli okuyorum yetişebilmek için ben hastane sürecinde sonra bir nebze içe döndüm giremedim buralar allaha şükür şu an her şey yolunda
Evet.Devlette hamileyken çalışılamayan aylar için de maaş alınıyor bu da bu şekilde rapor parası oluyorCanım özel sektörde çalışan anneler için mi geçerli
Canım rsv atlattı bebiş 2 aydan hemen sonra ondan bi 4 gün hastanede kaldık ama öncesi ve sonrası da evde bakım verdik. Ama eşimle biz de hasta olduk baya, bir de annemlere de bulaştı o sebeple yardım eden de olamadı tek başımıza fiziksel çok zorlandık mentalin yanında. allaha şükür şu an iyi her şey yolunda. Kilo alamayıp bir de verince kendimi yemek yapmaya falan adadım bir süre sağlıklı besleneyim sütüm artsın diye çünkü uykusuzluk ve hastalık benim sütümü de etkilediHayırdır canım ne hastane süreci
Çok geçmiş olsun. Şuan iyi olmanıza sevindim.Canım rsv atlattı bebiş 2 aydan hemen sonra ondan bi 4 gün hastanede kaldık ama öncesi ve sonrası da evde bakım verdik. Ama eşimle biz de hasta olduk baya, bir de annemlere de bulaştı o sebeple yardım eden de olamadı tek başımıza fiziksel çok zorlandık mentalin yanında. allaha şükür şu an iyi her şey yolunda. Kilo alamayıp bir de verince kendimi yemek yapmaya falan adadım bir süre sağlıklı besleneyim sütüm artsın diye çünkü uykusuzluk ve hastalık benim sütümü de etkiledi
Aa ne güzel sizin nasıl geçiyor? Ben şimdiye kadar sanırım hiç atak yaşamadım yaşadıysak da çok kokay geçti. Sadece geçen ay 4-5 gün memede ağlama vardı ve kısa emiyordu onun dışında hiç sıkıntı yaşamadımAynı gün doğum yapmışız
Canım maşallah bebiş lerineKızlar günaydınn. İnşallah bütün bebişlerimiz iyidirSizleri özledim calısmaya basladıgım ve benım ıkızler ile savastıgım için telefonu elıme alamıyorum o yüzden gruba girip rahat rahat okuyamıyorum ya cılgınlae gıbı bagırıyorlar evde koro halınde ve birbirlerini de taklit ediyorlar destekli ikisini karsı karsiya oturtunca gel gel yapıyolar bagırarak ev deli evi daha yurumeden bebişlerim inşallah hepiniz iyisinizdirn kusmaya ve geniz akıntısına çözüm bulanınız var mı acaba bebeklerimden birinde reflü var yavrum mamadan sonra kusuyo ya naptıysak olmadı reflü maması da dahil. Doktorumuz ek gıdaya tamamen gecınce duzelcek diyor ama üzülüyorum valla kız kusmaya baslayınca
Canım hangi marka kullanıyorsun mama’daKızlar günaydınn. İnşallah bütün bebişlerimiz iyidirSizleri özledim calısmaya basladıgım ve benım ıkızler ile savastıgım için telefonu elıme alamıyorum o yüzden gruba girip rahat rahat okuyamıyorum ya cılgınlae gıbı bagırıyorlar evde koro halınde ve birbirlerini de taklit ediyorlar destekli ikisini karsı karsiya oturtunca gel gel yapıyolar bagırarak ev deli evi daha yurumeden bebişlerim inşallah hepiniz iyisinizdirn kusmaya ve geniz akıntısına çözüm bulanınız var mı acaba bebeklerimden birinde reflü var yavrum mamadan sonra kusuyo ya naptıysak olmadı reflü maması da dahil. Doktorumuz ek gıdaya tamamen gecınce duzelcek diyor ama üzülüyorum valla kız kusmaya baslayınca
Aptamil conformil kullanıyorum ama bebelac ar yi denedik refluye özel mamamıs ama o da olmadı jel gibi bısey zaten tiksindim cocugumCanım hangi marka kullanıyorsun mama’da
Maşallah çalışmaya başladın. Bebeklere kim bakıyor? Ben ücretsiz alacağım. Bırakmak istemiyorum ama zaten bırakacak da kimse yok. Allah sana kolaylık versin hem iş hem ikizlerKızlar günaydınn. İnşallah bütün bebişlerimiz iyidirSizleri özledim calısmaya basladıgım ve benım ıkızler ile savastıgım için telefonu elıme alamıyorum o yüzden gruba girip rahat rahat okuyamıyorum ya cılgınlae gıbı bagırıyorlar evde koro halınde ve birbirlerini de taklit ediyorlar destekli ikisini karsı karsiya oturtunca gel gel yapıyolar bagırarak ev deli evi daha yurumeden bebişlerim inşallah hepiniz iyisinizdirn kusmaya ve geniz akıntısına çözüm bulanınız var mı acaba bebeklerimden birinde reflü var yavrum mamadan sonra kusuyo ya naptıysak olmadı reflü maması da dahil. Doktorumuz ek gıdaya tamamen gecınce duzelcek diyor ama üzülüyorum valla kız kusmaya baslayınca
Sağol canım şimdilik kayınvalidem bakıyor. Valla öğlene kadar bıle calısmak zormus çok küçük oldukları içinMaşallah çalışmaya başladın. Bebeklere kim bakıyor? Ben ücretsiz alacağım. Bırakmak istemiyorum ama zaten bırakacak da kimse yok. Allah sana kolaylık versin hem iş hem ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?