2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Canım benim yaa kıyamam , nasıl hadsiz cahil kendini bilmez davranmıs o kadın, bi de senin evinde , kesinlikle kendini ezdirme canım, ailene haber vermen de cok iyi olmus, kocan olacak adama da yazıklar olsun, annesi zaten ondan yüz buluyor, karısının arkasında duran adamın eşine kımse bunu yapamaz

Okuduklarıma inanamıyorum aklım fikrim vicdanım kabul edemiyor,annesine merhameti olmayanın cocugunada olmaz.
Çok yorum yapamıyorum çünkü sizi üzmek istemiyorum inşallah biran önce huzurlu ve mutlu bir ailede büyütürsünüz evlatlarınızı

Kızlar ya benim bebeklerim mamadan sonra cok kusuyorlar , hipp ve aptamil pr. Kullanıyorum , büyük market zincirlerinden almıstım toplu olarak, sahte olma olasılığı var mıdır sizce , market ismi de vermedim belki sorun olabilir diye, ama baya ünlü bir zincir

Korkma ya tabii ki geçici. Gebelikte dökülme durmuştu. Şimdi o dökülmeyenler bi anda gidiyor. Normal ritmine dönecek. Benimde çok döküldü. Boşveeer kökü bizde.
Ben de teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Bugün bir arkadaşım 4.ayda başladığını 7.ayda bıçak gibi kesildiğini söyledi. Ve şimdi küçük küçük bebek saçları çıkmaya başlamış. Etrafımda emzirmeden sonra saçları seyrekleşen de çok insan var. Tekrar çıkmayacak diye korktum

Bu tarz ailevi meselelerde bir sahip çıkanın olmazsa başta eşin olmak üzere ailesi daha da rahat üzerine gelebiliyor. Onlar dahil olmasın gibi düşünebilirsiniz ama duyunca sizin söylememeniz onları daha çok üzer. Eşinizle biraz uzaklaşmak iyi gelecektir aslında. Hem ilişkiniz için hem de çocuklarını da özler ve kurduğu ailenin önemini anlamış olur. Çocuklar sünger gibidir derler ya psikologlar evin her atmosferini emer. Bugün bir gerginlik oldu eşimle bebeğimiz yanımızdayken ve gülen eğlenen bebeğim bir anda durduk yere katıla katıla ağlamaya başladı ki sesimizi de yükseltmemiştik. O kadar kötü hissettim ki kendimi nasıl bu kadar hassas olabilir aklım almadı

Kızlar biz tam bir haftadır çok huzursuzuz.Sürekli ağlıyor güldürüyorum gülerken vile ağlamaya başlıyor tekrar gülüyor yani canı ağlamak istyor.Diş etler çok fena kaşınıyor ve inanılmaz gazı var.4. Aya 10 gün var artık şu gaz ne zaman bitecek diye bakıyorum.Hâla gaz damlası kullanıyoruz ama yetmiyor çok zor geçiyor.Şuan bir atak haftasındada değilmişiz ama gerçekten bunaldım.Geceleri uyanıyor kafasını hızlıca bir sağa bir sola vuruyor bir saat o şekilde ve uyuyamıyo dalamıyor gözünüde açmıyo çok beter.Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz?

Benim de beklenen 21 şubattı ama 7 şubatta doğdu. Sizin ne zaöan doğdu? Neler yaşıyorsunuz şuan?
31 aralıkta doğdu çok farklı şeyler yaşandı. 32+4 haftalık doğdu 8 günlükken ameliyat oldu. 27 gün yoğun bakımda kaldı falan. Şuan çok şükür iyiyiz. Ama atak haftalarını düzeltilmiş doğum tarihine göre yaşıyor. Şuanda en belirgin belirti memeye yapışma hali var. Kısa gündüz uykuları. Şekerlemeler. Uyanık kalma süresi kısa meme de hemen şekerleme yapmak istiyor. Eli hep ağzında. Salya çok akıtıyor. Gece uykusuna çok direniyor. Zor uyutuyoruz. Böyle 12. Hafta atağıymış bu.

Benim oğlumda çok gazlı. Kafasını sağa sola çeviriyor hızlı hızlı aynen ya ama uyuyor gözler kapalı. Ayaklarını çekiyor karnına ıkınma gibi. özellikle gecenin geç saatlerinde başlıyor. 3-5 civarı. O gazdan oluyor işte. Uyuduğu uykudanda verim alamıyordur bence kıyamam. bizde sab simplex damla kullanıyoruz. Ama mucize yaratmıyor sonuçta. Çocuk sancı çekiyor yazık. Bi pırt yaparken bile bazen ağlıyor. inşallah 6 aydan sonra rahatlar diyor doktoru. Hatta 4. Aysan sonra bile azalma başlar dedi. inşallah

bizim de benzer şeyler yaşanıyordu geçen hafta ama şu an braz daha iyi. geçen hafta ağlamak için bahane arıyo gibiydi bir dönem gibi geçiyor.
Bide çalışan anneler.Rapor paranızın tamamı yattı mı?
ben aldım yattı raporum 4 mayısta bitti birkaç gün sonra yattı para.

Hadi ya 3. Ayda olur muymuş? Koz bende de bir anda başladı dökülmeler. Tutqm tutam gidiyor saçlarım. Ben hiç de bitamin falan kullanmadım doğum sonrası hiç bakamadım kendime. Üzüldüm şimdi

Ya benim bebeğimde dediğiniz gibi gece saat 4, 5 gibi kalkıp başını iki tarafına sert sert çevirip duruyor uyanmıyor da huzursuz olduğu çok belli. Bazen duruyor uykuya daldı sanıyorum sonra tekrar başlıyor akşam 9.30 da uyuyor 4 5 e kadar bir problem yok mışıl mışıl sonrasında dediğiniz gibi sabah 6.30 7 gibi ben konuşa konuşa uyandırmaya çalışıyorum. Şu bir kaç gecedir bıraktı gibi ama

Ameliyat olduğunu yazdığın için yazmak istedim benım bebeğinde salı günü ameliyat olacak çok korkuyorum uyku uyuyamaz haldeyım piskolojim bozuldu resmen kendini nasıl sakinleştiriyordun birde ameliyat sonrası mı yoğun bakımda kaldı nasıl baktınız ameliyat yerı çabuk iğleştimi minicik bedeni nasıl dayanacak diye düşünmeden edemiyorum sütüm de azaldı bugün mecbur 3kere mama verdım ameliyat sonrası süt olmazsa iğleşmesi zor olur diyen de var belki kafama takmayayım sütüm kesilmesindiye söylüyorlar ama annelik çok zor Rabbim evlatlarımızı korusun

Hadi ya 3. Ayda olur muymuş? Koz bende de bir anda başladı dökülmeler. Tutqm tutam gidiyor saçlarım. Ben hiç de bitamin falan kullanmadım doğum sonrası hiç bakamadım kendime. Üzüldüm şimdi
Keşke bakmakla bişey olsaydı ben bakıyorumda ne oldu elimi saçıma götürmeye duşta yıkamaya korkar oldum gerçekten çok fena inşallah biran önce kesılır şu durum

Arkadaşlar bu 12. Hafta atagı nedir ya yaşayanlar bi aydınlatsın beni bu perşembe görünüyor başlangıç ama benim kızlar sağolsun bı atak haftasıns da erken erken girelim dediler herhalde e dünyaya da 35 haftada gelmişlerdi malum.durduk yere ağlıyorlar onlarla ilgilenince kahkahalar agular ilgi onlardan kayınca sanki kim bilir ne olmus bi çığlıkşar bi göz yaşları falan aman yarabbi

Canım öncelikle rabbim şifasını versin inşallah sağ salim iyileşicek bebeğin
benim bebeğim doğarken boynunda portakal büyüklüğünde bir kitle ile doğdu. Ve gebelikte fark edilmemişti. Prematüre doğduğu için zaten kuveze girecekti ama bu kitle nin çıkması yoğun bakım süresini uzattı. 8. Günlükken boynunu kesip aldılar. Çok riskli bir ameliyattı. Yoğun bakımda kaldığı sürede ameliyat yeri hemen iyileşti ztn. Bebeklerin yarası çok çabuk iyileşiyor korkma. Kendine güven. Bakımını yaparsın. Allaha sığınmaktan dua etmekten başka sakinleşecek yöntem yok canım. Ömrümden ömür gitti o 8 günde. Tarifi çok zor. Ne sezaryen acımı anladım ne lohusalık. Sürekli bebeğime süt sağmaya odaklandım. İyileşecek dedim. Sütleri buzluğa stokladım. Hergün gittik süt götürdük yudum yudum besliyorlardı.
Çok ağladım. Sabahlara kadar Allaha yalvardım.
Hamd olsun bebeğimizi bize bağışladı. İnşallah sizin yavrunuzda iyileşecek sapa sağlam alıp evinize götüreceksiniz. dualarım bebeğin için olacak.

Kesinlikle aileniz gelmeli ne demek sana ihriyacı yok hadsiz aileniz birşeyler yapmalı anne baba yapmıyorsa abi yapacaksa arayın anlatın herşeyi hafife alınacak şeyler değil bunlar

Dediğiniz gibi yaptım aileme anlattım her şeyi gelip alacaklar beni biraz uzaklaşmam lazım. O kadar kötü bir dönemdeyim ki en çok kendime kızıyorum kendimi bu kadar ezdirebildim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…