- 20 Haziran 2012
- 4.901
- 4.170
- 448
Mesele gerçekten o kadar büyüdü ki artık beni tutan tek şey çocuklar. Ben de dediğiniz gibi yapmıştım kadesi indirdim bu saatten sonra annesi veya kendisi bana böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa anında polis çağırıcamGerçekten yazık. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Ailenizden birisi onu arasa mesela anneniz ve size yardıma gelmek istediğini bayramda da beraber döneceğinizi söylese yine olmaz mı? Tek başına 2 çocukla yapamaz, konuşuyor sadece. Sizin bırakmayacaginizi bildigi icin. Mesela büyümesin diyeceğim ama bence mesele büyümüş. Biraz sakinlesir ve sağlıklı düşünür umarım. Siz bu süreçte kendiniz ve çocuklarınız için iyi olmaya bakın. Eğer esiniz de size zarar vermeye kalkarsa kades i arayın. Dünya hali ne olacagi belli olmaz en azından yarın bir gün ilişkiniz kötüye giderse elinizde delil kalsın.
Olabilir canım benimki 0+ ydı. Ona göre almıştımBelkide bende ki böyledir. Altı sert bel taburesi şeklinde. Üstünde +6 ay yazıyor.
Bizimki de aynısı. Pamuklu diye beğendim. Duruyor şükür şimdilikKanguru bizim yenidogan modeli babyjörn ün. 3.5 kilodan 15 kiloya kadar. Kullanılıyor yenidogandan ama bizim doktor kafasını tam tusun 2-2.5 aylık civarı başlayın demişti biz de o zaman başladık.
Bebek arabası için de sevdiği bir oyuncak varsa ya da renkli onunla dikkatini dağıtabilirsiniz. Bir de güneş, ağaçlar, ses falan dikkatlerini cekiyor. Ben bir iki mizmizlanmasina izin veriyorum, ağlamadığı ya da çok sıkılmadığı sürece ellemiyorum. Bir sure sonra inanın alışıyorlar.
Benim kiz slingi sevmedi, rahat bir cocuk biraz. Sıktı sanirim onu. Slinge alismissa bedenin sıcaklığını arıyordur ondan kucak dışında uyaniyor, uyumuyordur. Allah kolaylık versin.
Aaa hadi ya evet tam süt alerjisi belirtileri egzama özellikle. Evet aynen geçiyor genelde o. Dilalt etmişsin daha ne olsun annesiÇok fazla egzama vardı. Büyük tuvaletinde bir mukuz gördüm bir de çok sık kabız oluyordu. Önce laktoz intoleransindan şüphelendi. Sütü kestik. Sonra test yaptı kan testi yüksek çıktı IgE 27 çıktı. Yumurta ve süt ürünleri tamamen çıktı. Haftaya fırınlanmış yumurta ile denemeye başlayacağım. Ama dört ayı geçtikten sonra alerji uzmanı olan çocuk doktoruna gideceğim. Kafada konak kalmadı, tuvaleti de düzenli yapıyor. İlerde alerjisi olmasın da şimdi önemli değil. Dikkat ettiğimi düşünüyorum.
Hiç bırakmadım saç bakım ürünlerimi tüm tahlillerim yapıldı tüm vitaminlerin yerli yerinde hep okurdum 3. Ayda saç dökülmeleri başlayacak diye ve bi anda başladı saçlarım çok uzun benim bayada gürdü saçlarım konusunda takıntı seviyesinde bakım yaparım eskisi gibi maske yapamıylrum ama duşta yapabildiğim tüm bakımları detoksları peeling vs herşeyi devam ettim ama maalesef çok fena halde başladı bende deKızlar aklımı oynatmak üzereyim. Saçlarım çok dökülüyorAma öbek öbek. Çok zayıflamışlar, incecik teller. Normalde kalın telli saçlarım vardı. Düzenli kullanmadım hiç vitaminlerimi şimdi başladım ama çok geç kaldım sanırım. Doktoruma sordum Biotin ve d3k2 başladım. Serum sürüyorum 2-3 günde bir. Sabah akşam biberiye suyu sıkıyorum. Az önce duştan sonra ağladım saçlarımı görünce.ne olur geçici diyin, yenileri çıkacak diyin
Çok çok çok özür dilerim izin vermiyor derken aileniz demiyor mu geldik aşıyoruz bizde kalacaklar diye onların tüm bu olanlardan haberi var mı kayınvalideniz dövmeye kalktı derken ve eşiniz sadece annesi tuttu tek kelime etmedi ve üzerine konusmanız için sizi zırluyor öyle mi ikizlerini mi olmuştu sizin aklımı kaçırmak üzereyim şu okuduklarımlaEşim de oradaydı ve tek yaptığı annesini tutmak oldu hayırdır eşime nasıl böyle konuşursun dövmeye kalkarsın demedi sadece tuttu. Ailemin yanına gidip kafamı dağıtmayı dinlenmeyi çok istiyorum ama ben ailesiyle görüşmek istemediğim için gitmeme izin vermiyor tek başıma 2 bebekle gidemiyorum ailemin gelip almasını da kabul etmiyor yalnız gideceksen git diyor ama ben de çocukları bırakıp gitmem küçücükler
Çok üzücü. Eşinin tavrı seni daha çok yaralamıştır. Ailen bence kalksın gelsin. Seni tek bırakmasınlar. Eşinin ailesi nereli ya gelini dövmeye kalkmak nedir? Hangi devirdeyiz? Lohusalık 1 yıl sürermiş hatta emziriyorsa daha da devam edermiş. Psikolojimiz hepimizin kötü. Destek olcağına köstek olmuşlar. Yazık. Ailenizi çağırın bence. Yardım alın onlardan.Mesele gerçekten o kadar büyüdü ki artık beni tutan tek şey çocuklar. Ben de dediğiniz gibi yapmıştım kadesi indirdim bu saatten sonra annesi veya kendisi bana böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa anında polis çağırıcam
Korkma ya tabii ki geçici. Gebelikte dökülme durmuştu. Şimdi o dökülmeyenler bi anda gidiyor. Normal ritmine dönecek. Benimde çok döküldü. BoşveeerKızlar aklımı oynatmak üzereyim. Saçlarım çok dökülüyorAma öbek öbek. Çok zayıflamışlar, incecik teller. Normalde kalın telli saçlarım vardı. Düzenli kullanmadım hiç vitaminlerimi şimdi başladım ama çok geç kaldım sanırım. Doktoruma sordum Biotin ve d3k2 başladım. Serum sürüyorum 2-3 günde bir. Sabah akşam biberiye suyu sıkıyorum. Az önce duştan sonra ağladım saçlarımı görünce.ne olur geçici diyin, yenileri çıkacak diyin
Öncelikle çok geçmiş olsun.Kimse sizden evlatlarınızı ayıramaz.Ailenizle konuşup gelseler çok iyi olur.Bu dönemde iki bebek bu psikoloji ile tek kalmanız iyi değil çok çok üzgünüm. Çok korkunç.Kimse eşimizle olan münasebetimize karışamaz.Annesi dahi olsa.Terbiyesiz allahından bulsun dövmeye kalkmak nedir ya!Merhaba kızlar inşallah iyidinizdir. Ben ruhsal olarak hiç iyi değilim bir süredir. İlk 1 ay annem yardımcı oldu çocuklara bakmaya sonra 2 hafta kayınvalidem geldi ve eşimle iletişimimden hoşlanmadığı için bana bağırıp çağırıp küfür tehdit fiziksel saldırı vs o şekilde çıktı gitti o günden beri kayınvalidemle görüşmüyorum eşimle aram bozuk 2 bebeğe yalnız bakıyorum ailem uzakta yaşıyor fiziksel olarak da ruhsal olarak da çok yıprandım eşimle sürekli boşanma seviyesine geliyoruz sadece çocuklar için düzeliyor her seferinde tek sebebi ailesiyle görüşmek zorundaymışım annesi öyle yapmış hatalıymış ama yine de ben gitmek zorundaymışım
Evet ailemin haberi var ve getirmeyeceksen biz gelip alıcaz dedi onu da kabul etmiyor geri dönerken onun keyfine göre dönmem diye. Abim var o yeni duydu olayları baya sinirlendi salaklık bende herkese her şeyi anlatmadım o kadar kötü bir lohusalık geçirdim ki ne yapmam gerektiğini bilemedim kayınvalidem bana bunları rahatlıkla yaparken sesimi çıkaramadım ki susacak biri değilim ve eşim aynı şekilde ağzı bildiğin bağlanmış gibi asla annesine ağzını açamadı sadece annesi değil babası ve kardeşleri de gelmişti benimle kavga etmeye ki benim tek suçum lohusalık döneminde eşimle tartışırken kes sesini artık demişim hiçbirine hakkımı helal etmiyorum eşime de o kadar çok ağladım ki zaten sütüm azdı iyice gitti artık bebekler de emmiyor nerdeyse hiç yok defalarca sana ihtiyacı yok bu çocukların sütün bile yok sensiz de bakarız bile dediler asla helal etmiyorum hakkımıÇok çok çok özür dilerim izin vermiyor derken aileniz demiyor mu geldik aşıyoruz bizde kalacaklar diye onların tüm bu olanlardan haberi var mı kayınvalideniz dövmeye kalktı derken ve eşiniz sadece annesi tuttu tek kelime etmedi ve üzerine konusmanız için sizi zırluyor öyle mi ikizlerini mi olmuştu sizin aklımı kaçırmak üzereyim şu okuduklarımla
Çok üzücü. Eşinin tavrı seni daha çok yaralamıştır. Ailen bence kalksın gelsin. Seni tek bırakmasınlar. Eşinin ailesi nereli ya gelini dövmeye kalkmak nedir? Hangi devirdeyiz? Lohusalık 1 yıl sürermiş hatta emziriyorsa daha da devam edermiş. Psikolojimiz hepimizin kötü. Destek olcağına köstek olmuşlar. Yazık. Ailenizi çağırın bence. Yardım alın onlardan.
Öncelikle çok geçmiş olsun.Kimse sizden evlatlarınızı ayıramaz.Ailenizle konuşup gelseler çok iyi olur.Bu dönemde iki bebek bu psikoloji ile tek kalmanız iyi değil çok çok üzgünüm. Çok korkunç.Kimse eşimizle olan münasebetimize karışamaz.Annesi dahi olsa.Terbiyesiz allahından bulsun dövmeye kalkmak nedir ya!
Ay bende de anne bileği şeysi çıktı. Ama yüzük parmağım. Çok fena. Nasıl geçecek acaba bu çocuk sürekli kucaktaBugün doktordaydık. 2. Tane aşı oldu 4. Ay devlet aşıları. Önümüzdeki ay yine özel aşıları 2. Dozları olcakmış.
5.204 kg çıktı boy 60 cm çıktı Doktoru çok iyi dedi40 günde 1,5 kg almış 5 cm de boyu uzamış çok şükür %90 anne sütü ile devam ediyoruz. Günde bir kez mama 90ml. Onu da uykuya kolay dalsın diye akşam veriyoruz. Kesinlikle daha fazla vermeyin dedi doktoru.
Ben de anne bileği bişeysi çıktı. Ortopediye gittim bugün gitmeden Cahtgpt ye sormuştum resmen doğru teşhis etmişbileklik kullanıcam. Emzirirken çok yüklenmeyin bileğinize dikkat edin çok acılı bişey
Eki Görüntüle 3592917
Bu cümleyi kuran kimse Allah'a havale ediyorum. Söyleyecek çok sözüm var da sizi üzmek istemiyorum. Bir anneye bu sözü nasılsın derler acımasızlar.defalarca sana ihtiyacı yok bu çocukların sütün bile yok sensiz de bakarız bile dediler asla helal etmiyorum hakkımı.
Vicdansızlar gerçekten.Sütlemi oluyormuş annelik.Benim bebeğim süt sağsam bıraksam da kimsede durmuyor beni istiyor.Anne kokusu istiyor bu bebekler ne demek sana ihtiyacı yok ya.Bebeklerimiz için güçlü durmak zorundayız.Hepimiz bu dönemde eşlerimizle tartışıyoruz ama hiçbiri bize bunu yaşatamaz.siz çok değerlisiniz.Allahım size güç kuvvet versn.Evet ailemin haberi var ve getirmeyeceksen biz gelip alıcaz dedi onu da kabul etmiyor geri dönerken onun keyfine göre dönmem diye. Abim var o yeni duydu olayları baya sinirlendi salaklık bende herkese her şeyi anlatmadım o kadar kötü bir lohusalık geçirdim ki ne yapmam gerektiğini bilemedim kayınvalidem bana bunları rahatlıkla yaparken sesimi çıkaramadım ki susacak biri değilim ve eşim aynı şekilde ağzı bildiğin bağlanmış gibi asla annesine ağzını açamadı sadece annesi değil babası ve kardeşleri de gelmişti benimle kavga etmeye ki benim tek suçum lohusalık döneminde eşimle tartışırken kes sesini artık demişim hiçbirine hakkımı helal etmiyorum eşime de o kadar çok ağladım ki zaten sütüm azdı iyice gitti artık bebekler de emmiyor nerdeyse hiç yok defalarca sana ihtiyacı yok bu çocukların sütün bile yok sensiz de bakarız bile dediler asla helal etmiyorum hakkımı
Kesinlikle aileniz gelmeli ne demek sana ihriyacı yok hadsiz aileniz birşeyler yapmalı anne baba yapmıyorsa abi yapacaksa arayın anlatın herşeyi hafife alınacak şeyler değil bunlarEvet ailemin haberi var ve getirmeyeceksen biz gelip alıcaz dedi onu da kabul etmiyor geri dönerken onun keyfine göre dönmem diye. Abim var o yeni duydu olayları baya sinirlendi salaklık bende herkese her şeyi anlatmadım o kadar kötü bir lohusalık geçirdim ki ne yapmam gerektiğini bilemedim kayınvalidem bana bunları rahatlıkla yaparken sesimi çıkaramadım ki susacak biri değilim ve eşim aynı şekilde ağzı bildiğin bağlanmış gibi asla annesine ağzını açamadı sadece annesi değil babası ve kardeşleri de gelmişti benimle kavga etmeye ki benim tek suçum lohusalık döneminde eşimle tartışırken kes sesini artık demişim hiçbirine hakkımı helal etmiyorum eşime de o kadar çok ağladım ki zaten sütüm azdı iyice gitti artık bebekler de emmiyor nerdeyse hiç yok defalarca sana ihtiyacı yok bu çocukların sütün bile yok sensiz de bakarız bile dediler asla helal etmiyorum hakkımı
Kıyamam. Onlara ne eşler arası kavgadan. Sakın ezdirmeyin kendinizi. Herkesi devreye sokun hadlerini bilsinler. Aslında diğerleri olmasa eşinle böyle olmazdın. O gaza geliyordur. İlişkinizi zedelemiş diğerleri. Çok yazık. Hepsi geçer unutulur ama senin kırgınlığın geçmez. Lohusalıkta hiç bişey unutulmuyor. Aileni çağır bak şükür yanında olacak birileri var.şuraya daha neler yazardımda körüklemek istemiyorum.Evet ailemin haberi var ve getirmeyeceksen biz gelip alıcaz dedi onu da kabul etmiyor geri dönerken onun keyfine göre dönmem diye. Abim var o yeni duydu olayları baya sinirlendi salaklık bende herkese her şeyi anlatmadım o kadar kötü bir lohusalık geçirdim ki ne yapmam gerektiğini bilemedim kayınvalidem bana bunları rahatlıkla yaparken sesimi çıkaramadım ki susacak biri değilim ve eşim aynı şekilde ağzı bildiğin bağlanmış gibi asla annesine ağzını açamadı sadece annesi değil babası ve kardeşleri de gelmişti benimle kavga etmeye ki benim tek suçum lohusalık döneminde eşimle tartışırken kes sesini artık demişim hiçbirine hakkımı helal etmiyorum eşime de o kadar çok ağladım ki zaten sütüm azdı iyice gitti artık bebekler de emmiyor nerdeyse hiç yok defalarca sana ihtiyacı yok bu çocukların sütün bile yok sensiz de bakarız bile dediler asla helal etmiyorum hakkımı
Benimde döküluyor hemde aşırı evı temizlerken normal de kocamın bacak kıllarına söylenırdımKorkma ya tabii ki geçici. Gebelikte dökülme durmuştu. Şimdi o dökülmeyenler bi anda gidiyor. Normal ritmine dönecek. Benimde çok döküldü. Boşveeerkökü bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?