bizimki bir haftaya dört aylık olacak tembel hiçbir gayret yok4.ay atağı bizi erken vurdu sanırım. Bebeğim dönmeyi öğrendi. 5 dakikada bir yüzüstüne dönüp uyanıyor. Bir bakıyorum ellerini üstünde ağlıyor....
Ay çok zor. Bir de iki gün sonra işe başlayacağım. Düzene girsin derken daha beter oldu. Ücretli izni 1 yıla çıkarma yasası biz işe başladıktan sonra Meclis'ten geçerse bize tekrar izin hakkı doğar mı acabaBenim ki de dönüyor. Bez de tam tersi durum. Karın üstü uyur normalde. Kaplumbağa gibi ters dönüyor uyanıyor.
Bide ani ağlama krizleri vuruyor sebepsiz. Baya fena geçiyor huysuzluğu arttı. Sürekli meme istiyor. Uyumak istiyor ama direniyor. Zor uyutuyoruz
ben ücretli izinin tamamını almıştım devamında, şmdi bayramdan sonra ücretsiz başlatıcam da arada 2-3 günlük boşluk oluyor pazartesi aile hekiminden rica edicem.Kızlar benim doğum iznim yarın bitiyor bebeği bırakabileceğim biri de yok rapor almak istiyorum 10 gün kadar, nasıl ve nereden alabilirim sizce?
Onu bende düşünüyorum. Çok büyük haksızlığa uğramış olacağız. Hele de yine 2025 doğumlular derse oda sıkıntı. 31 aralık doğumlu oğlumAy çok zor. Bir de iki gün sonra işe başlayacağım. Düzene girsin derken daha beter oldu. Ücretli izni 1 yıla çıkarma yasası biz işe başladıktan sonra Meclis'ten geçerse bize tekrar izin hakkı doğar mı acaba
Ben aile hekimliğindeki ebeye sormuştum. Seni arıyorsa numarasıni ara Ona sor istersen.Arkadaşlar rota aşısı sağlık ocağında yapılıyordu,yaptıranlar bilgi verirmi lütfen.ben alsam olurmu eczaneden gidip yaptırsam
Ne dediler peki size numarası da uokki bendeBen aile hekimliğindeki ebeye sormuştum. Seni arıyorsa numarasıni ara Ona sor istersen.
Sağlık ocağında yaparım dedi .Ne dediler peki size numarası da uokki bende
Canım bebeğin kaç haftalık, atak bizde de başladı sanırım4.ay atağı bizi erken vurdu sanırım. Bebeğim dönmeyi öğrendi. 5 dakikada bir yüzüstüne dönüp uyanıyor. Bir bakıyorum ellerini üstünde ağlıyor....
Yapılıyor canım yaptırabilirsin ben öyle yaptırdım eczaneden aldım giderken hemen yaptılarArkadaşlar rota aşısı sağlık ocağında yapılıyordu,yaptıranlar bilgi verirmi lütfen.ben alsam olurmu eczaneden gidip yaptırsam
Ama bildiğim kadarıyla ilk doz 14 haftalıkken yapılıyor en geç, sağlık ocağından daha sağlıklı bilgi alırsan iyi olur canımArkadaşlar rota aşısı sağlık ocağında yapılıyordu,yaptıranlar bilgi verirmi lütfen.ben alsam olurmu eczaneden gidip yaptırsam
Teşekkür ederimAma bildiğim kadarıyla ilk doz 14 haftalıkken yapılıyor en geç, sağlık ocağından daha sağlıklı bilgi alırsan iyi olur canım
Canım moralini bozmak istemem de bizimki de sadece kucakta üstelik de sadece babasının kucağında uyuyor babası işe gidince ağlayarak geri çağırıyorum adam tükendi artık. ben de kendim için şöyle sallanan hamak beşik aldım dayanamayıp ama yok işe yaramadı. oyun yaptı içinde durdu ama katiyen uyumadı. bir de ben bu uyku konusuna ağlamaktan tükendim artık 5. ayı dolunca uyku eğitimi başlayacağım Merve Çakır ile. Ona sordum uyku eğitimi için uygun değil dedi. İade ediyorum beşiği zaten evimde yer de yoktu. Yine seninki severse yaz bana daKızlar biz oğluşumuzu uyutmak da inanılmaz zorlanmaya başladık artık hem ağırlaştı 5 kg geçti bel fıtığı var boyun fıtığı var mahvolmuş durumdayım kucakta sallayarak uyuyor sadece ama hamak siparişi verdik bakalım inşallah orada uyuturuz belki çünkü kucakta sallanmadan uyuduğuna hiç şahit olmadık. Başka önerisi olan var mı bu durumu yaşayıp sonradan düzelen var mı?
Holmen Marmaris Katlanabilir Bebek Hamağı Gri Fiyatı 2345 / GRI
Eki Görüntüle 3596592
12 haftalık.Canım bebeğin kaç haftalık, atak bizde de başladı sanırım
Memnun kalırsanız buraya da yazar mısınız?Canım moralini bozmak istemem de bizimki de sadece kucakta üstelik de sadece babasının kucağında uyuyor babası işe gidince ağlayarak geri çağırıyorum adam tükendi artık. ben de kendim için şöyle sallanan hamak beşik aldım dayanamayıp ama yok işe yaramadı. oyun yaptı içinde durdu ama katiyen uyumadı. bir de ben bu uyku konusuna ağlamaktan tükendim artık 5. ayı dolunca uyku eğitimi başlayacağım Merve Çakır ile. Ona sordum uyku eğitimi için uygun değil dedi. İade ediyorum beşiği zaten evimde yer de yoktu. Yine seninki severse yaz bana da
Ay uyutmak bizi çok zorluyor hele gündüz sadece memede uyutabiliyorum. Gece beşiğe koyuyorum ama asla sırt üstü uyumuyor. Hamakta belki kucaktaymış hissi verir diye istedikCanım moralini bozmak istemem de bizimki de sadece kucakta üstelik de sadece babasının kucağında uyuyor babası işe gidince ağlayarak geri çağırıyorum adam tükendi artık. ben de kendim için şöyle sallanan hamak beşik aldım dayanamayıp ama yok işe yaramadı. oyun yaptı içinde durdu ama katiyen uyumadı. bir de ben bu uyku konusuna ağlamaktan tükendim artık 5. ayı dolunca uyku eğitimi başlayacağım Merve Çakır ile. Ona sordum uyku eğitimi için uygun değil dedi. İade ediyorum beşiği zaten evimde yer de yoktu. Yine seninki severse yaz bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?