• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Kızlar bu 4. Ay atağı ne zaman bitiyor yahuu delireceğim.Sürekli mız mız sürekli ağlıyor güldüğü oynadığı en fazla 5 dk.Uyku gerilemelerimizde başladı çok zor geçiyor.Sürekli memnun etmeye çalışıyorum kucakta gezdiriyorum vs yok.Diş sancısı var bide mahvolduk ya
Bebeğiniz kaç aylık?

Bizim 2 haftayı geçti. Aglamamiz biraz azaldı ama uyku gerilemesi devam ediyor ne zaman tamamen bitecek bende merak ediyorum. Uyku düzeninin bozulması benide çok yıprattı. Uykusu var ama uyumuyor her şeyi yapiyorum baya ugrasiyorum oyle uyuyor. Hiç bu kadar zorlanmamistik bizde. Allah yardımcımız olsun. Ama bu atak döneminde emerken daha güçlü cekmeye başladı onu farkettim. Yeni şeyler yapabildiğini görüncede insan mutlu oluyor 😊
Tam kaç ay kaç günlük? Ne zaman başladı sizde?

Evet benimkide slikon ucu bıraktı tamamen ve memeyi resmen ısırıyor.Ama bir saat önce bir krize girdi tam yarım saat ağladı memeyi tutmadı sağıp verdim inşallah meme reddi falan değildir tam slikonu bırakmışken😔 Diş mi anlamadım calpol verdim şuan iyi.Sizde de oluyor mu böyle ağlama krizi.Ne yaptıysak susmadı
Bizde de son 4-5 gündür var nereye baksam nerede okusam 4. Aydan sonra bu krizler huzursuzluk vs. Diş belirtisi olabilir 4-6 aylarda ilk diş görülebilir diyor hayırlısı bakalım 😅

Benim kızımın da iki eli sürekli ağzında özellikle başparmağı ile üst damağını sürekli kaşıyor ve ayrıca elbiselerini çekiştirip yemeye çalışıyor saçlarımı tutup bırakmıyor 😂 ilgisi sürekli değişiyor önceleri ilgisini çeken ve oyalandığı oyuncakların şimdi yüzüne bile baktığı yok herşey çok değişken hiç rutinimiz yok🤷🏻‍♀️

Yaaa gözler yaslı geçen sene bu zamanlar hepimiz hamile kalmıstık acaba var mı yok mu diye düşünüyorduk şimdi karsıma çıktı 2026 şubat anneleri topiği açılmış aman yaaa şükürler olsun hepimiz aldık kucagımıza 💕
Çok şükür 🤲 Benimde geçen sene tam da bugün yumurtalarım toplanmıştı 🥹 Hep bugünlerin hayalini kurmuştum. Bugün de kızıma bayramlık almaya gidiyorum 🥰

Yaaa gözler yaslı geçen sene bu zamanlar hepimiz hamile kalmıstık acaba var mı yok mu diye düşünüyorduk şimdi karsıma çıktı 2026 şubat anneleri topiği açılmış aman yaaa şükürler olsun hepimiz aldık kucagımıza 💕

Geçen sene bu sıralar akıntım da kırmızı lekeler gördüm önce böbreklerim kum döküyor sandım sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım meğer minik meleğimin bana tutunma çabalarıymış🥰 2 Haziran kan tahlili verip 3 Haziranda güzel haberi aldım 😚

3 ay 19 günlük su an. 2 haftayi gecti demistim ama anca 2 hafta olmus galiba baslayalı.
Benimki de bu civarda. Ve aynı. Biz atağa erken mi girdik?

Benimkinin gelişimi de önde gerçi. İki buçuk aylıkken hem yüzüstü hem sırtüstü dönebiliyordu. Oyuncakları elden ele geçirebiliyordu.

hanımlar selam, hiç hoşlanmamakla birlikte park yatak almaya karsr verdim biraz da zorunluluk oluştu benimle odada yatacak oğlum. çok yüksek bi bütçem yok elele diye bi marka var ona baktım 3500-4500 arası fiyatlar var kullanan bilen var mı nasıldır, tek yanı açılıp anne yanı yatak olabiliyormuş. donna modeline baktık

Çok şükür 🤲 Benimde geçen sene tam da bugün yumurtalarım toplanmıştı 🥹 Hep bugünlerin hayalini kurmuştum. Bugün de kızıma bayramlık almaya gidiyorum 🥰

Geçen sene bu sıralar akıntım da kırmızı lekeler gördüm önce böbreklerim kum döküyor sandım sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım meğer minik meleğimin bana tutunma çabalarıymış🥰 2 Haziran kan tahlili verip 3 Haziranda güzel haberi aldım 😚
Yaaa ne güzeeel

hanımlar selam, hiç hoşlanmamakla birlikte park yatak almaya karsr verdim biraz da zorunluluk oluştu benimle odada yatacak oğlum. çok yüksek bi bütçem yok elele diye bi marka var ona baktım 3500-4500 arası fiyatlar var kullanan bilen var mı nasıldır, tek yanı açılıp anne yanı yatak olabiliyormuş. donna modeline baktık
Ben yanı acılmayan modelini aldım cocıklar artık zaten büyüdü ki ben yenidoğanken bile yanı açılma olayını kullanmazdım ben elemeden çok memnınum ikizlerim olduğu için iki tane almıstım gayet memnunuz

Kızlar bu 4. Ay atağında sizin bebekler de iştahsız mı? Çok az emiyor gündüzleri. Gece güzel emiyor. Nasıl duruyor aç aç :(

Benimki de bu civarda. Ve aynı. Biz atağa erken mi girdik?

Benimkinin gelişimi de önde gerçi. İki buçuk aylıkken hem yüzüstü hem sırtüstü dönebiliyordu. Oyuncakları elden ele geçirebiliyordu.
Ben chatgptye sordum atak donemindesiniz dedi pek bilgim yoktu oradan öğrendim ☺️ Sanırım bir kaç haftayı kapsıyor atak dönemi

Kızlar bu 4. Ay atağında sizin bebekler de iştahsız mı? Çok az emiyor gündüzleri. Gece güzel emiyor. Nasıl duruyor aç aç :(
Evet hemde aşırı iştahsız 2 dk -5 dk arası emip bırakıyor tabi artık kuvvetlendiler daha çok çekiyorlar ama ben teklif etmesem emmek aklına gelmiyor emmeyide savaşarak yapıyoruz resmen

🤣🤣🤣🤣🤣 sen söyleyince aklıma geldi. Benim oğlan da bu gecenin tohumu 🤣🤣🤣 nasıl denk geldi teallam yaa

Evet hemde aşırı iştahsız 2 dk -5 dk arası emip bırakıyor tabi artık kuvvetlendiler daha çok çekiyorlar ama ben teklif etmesem emmek aklına gelmiyor emmeyide savaşarak yapıyoruz resmen
Bizimkide arada güzel emiyor diğer zamanlar hep ağlıyor diyorum her bebek mi böyle niye böyle yapıyor bu çocuk ama bizim başından beri böyle. Emerken rahat rahat ememiyoruz

🤣🤣🤣🤣🤣 sen söyleyince aklıma geldi. Benim oğlan da bu gecenin tohumu 🤣🤣🤣 nasıl denk geldi teallam yaa
Ahahha bizim kızlar 8 haziran tohumlama  bat 24 mayıstı ve 24 haziran test yaptıgım gün aman yarabbi ilk hCG 966 çıkmıstı doktorum sonuca bakıp mesaj atmıstı araba kullanıyordum eşime de söylememiştim doktor mesajda direk ikiz? Yazmıs bir hafta sonra gel keselere bakalım yazmıstı ben arabaya yola mı bakayım heyecanjmı mı gizleyeyim eşime mı farkettirmeden napayın sasırmıstım aşırı ıkiz istiyorduk anneannem falanda ikiz olunca 😂

Back
X