• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Canım peki ne sıklıkla ve ne kadar veriyorsun
Her mamadan sonra ver dedi doktorumuz normalde 10 ml veriyorduk 6 kiloyu geçtiği ve yaz geldiği için 20 veriyoruz artık zaten idrar renginden anlarsın dedi ki 20 ml geçmeden önce turuncu gibiydi 20 ye çıkınca normal renge dönmüştü zaten doktıra idrar rengi atınca suyu arttır demişti

Kızlar bizde hala dönme de yok. Sizinkiler dönmeye başladı mı?
Bizim kız sadece sağ tarafına yan yatarken yüz üstü dönüyor canı isterse ona da yeni başladı ama sol tarafına daha döndüğünü görmedim 😄 Endişelenmeyin bir bakmışsınız dönmüş hiç ummadığın anda donuveriyorlar ☺️

Kızlar bizde hala dönme de yok. Sizinkiler dönmeye başladı mı?
Bizimki 1 aydır dönüyor ama şuan baya hızlı gözümü çevirdiğim an dönmüş oluyor genelde kolu altında kalıyor bazen düzeltip dönüyor kolu altında dönerse çok tehlikeli oluyo çünkü yüzü kapanıyor ve ben bu yüzden hiçbi işimi yapamıyorum 🥲

Kızlar bebisleriniz kilo alsın diye özellikle yediğiniz içtiğiniz şeyler neler ben genel olarak her şeyden yemege çalışıyorum salata hariç salatayla pek aram yok ama bebeğim çok az kilo alıyor. Yani ne yapmalıyım bilemedim mama da vermeye çalıştım sevmedi.

Her mamadan sonra ver dedi doktorumuz normalde 10 ml veriyorduk 6 kiloyu geçtiği ve yaz geldiği için 20 veriyoruz artık zaten idrar renginden anlarsın dedi ki 20 ml geçmeden önce turuncu gibiydi 20 ye çıkınca normal renge dönmüştü zaten doktıra idrar rengi atınca suyu arttır demişti
Benim bebeklerden birinin de idrarı sarı gibi , sarıyı nasıl yorumlamak lazım acaba 🙄

Bugün 4. Ay aşılarını olduk ateş çıktı. Ay nasıl panikledimmm :)

Evet bende bugün fark ettim içerisi böyle minik bi sertlik var bide renk kaldı küçük iğne yeri belli
Hemşire iz kalacak dedi ama sertlik için birşey dememişti demekki öyle oluyor
Kızlar bebisleriniz kilo alsın diye özellikle yediğiniz içtiğiniz şeyler neler ben genel olarak her şeyden yemege çalışıyorum salata hariç salatayla pek aram yok ama bebeğim çok az kilo alıyor. Yani ne yapmalıyım bilemedim mama da vermeye çalıştım sevmedi.
Valla ben aşırı dikkat ediyordum çok güzel besleniyorum et kıyma balık yumurta avakado lohusa yğı bestlak kuru dut tahin herşey yani.Ama yok almayınca almıyor hep 15 persentlde gidiyoruz.Saldım bende artık.

Hemşire iz kalacak dedi ama sertlik için birşey dememişti demekki öyle oluyor

Valla ben aşırı dikkat ediyordum çok güzel besleniyorum et kıyma balık yumurta avakado lohusa yğı bestlak kuru dut tahin herşey yani.Ama yok almayınca almıyor hep 15 persentlde gidiyoruz.Saldım bende artık.
Canım ben bu işin beslenmeyle alakalı olduğu a inanmıyorum. Valla olursa oluyor olmuyorsa olmuyor

Back
X