Sizi çok iyi anlıyorum.İlk 3 ay kabus gibi geçti 4. Ay uyku haricinde huyu suyu iyiydi.Ama 5. Ay beni bitirdi.Sürekli mızz mızzlanma ağlama var.Hiçbir şekilde memnun edemiyoruz.Asla koyup bir işimi halledemiyorum.Kucağımda ayakta gezdirsem bile mızmızlanıyor ve baş ağırısından ölüyorum tüm gün.Neler oynatıyorum neler yapıyorum Allah şahit ama yok memnun değil.Uykular 35 dk fazlası yok.Gece uykusu çok bozuldu hem çok sık kalkar oldu hemde dalamıyor.Belki sıcaklardandır bilmiyorum.Gece vakti uyutmaya çalışmak çok zor.Evde sıkılıyor ağlıyor bir tek dışarıda susuyor.Bu sıcakta kanguruyla (mahallemiz full yokuş) turlayıp duruyoruz günde 4 kez 20-25 er dk.Bime falan götürüyorum en azından serin diye bimden de sıkılıyor artık velet.Tüm günn bende saate bakıyorum ki akşam uyku vakti gelsin.Eşim geç geliyor anca yarım saat görüyor ilgileniyor o yarım saatte anca bende yemek yapıyorum.Çünkü şaka gibi ama yemek bile yapamıyorum tüm gün.Gerçekten tek büyütmek çok çok zor.Herkes şu zaman geçecek rahatlayacaksın diyor asla inanmıyorum

Reflü gaz alerji uyku bozukluğu İle geçirdiğim 6 ay.. Geçmiyor bitmiyor.Kabullendim teslim oldum ahahahahahaha huniyi taktm kafama yola devam.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu arada ben avakadoyu haşlamıyorum olgunlaşmışını alıp eziyorum direkt.