- 4 Şubat 2019
- 4.227
- 9.041
- 158
Aksam uykusuna genellikle 20.30 gibi geciyor. Eger saat 18.00 gibi ara uyku yapmadiysa yataga koyup yanina yatip elini tuttugumda biraz yuzumu oksayip, saga sola donup uyuyor. O esnada hic konusmuyorum sadece yaninda uzaniyorum okadar. Ama ara uyku yaptiysa uykuya dalmasi yarim saati geciyor, uyumak istemiyor mizirlaniyor. Emzik benim kurtaricim, dogdugu gunden beri emzikle uyuyor. Gunduz uykularinda da bugun mesela gun icinde 1 saat uyumustu, az once yataga getirdim, cok uykusu vardi kendi direkt daldi suan yanimda uyuyor. Uyku aralarini 2 saatten fazla tutarsam dalmasi kolay, yoksa zorlasiyor.
Benim gördüğüm emzik alan bebekler kendi uyuyor ama benimkisi emzik almadı en baştan beri. Ben de pek vermedim. Bu sefer de emziği bırakınca tek nasıl uyuyacak o var. Ne yapsam çaresiz kaldım.emzik sayesinde uyuyor oğlum. yanına uzanıp elini tutuyorum bazen pışpış yapıyorum böylr uyuyo gece ama iki kez kalkıyor beslenmek için. ilkinde kolayca geri uyuyor ama ikinci uyanış 4-5 e kaldıysa çok zor uyuyor beşte kalktıysa iki kere kaka yapmadan geri uyumuyor.
hala yenidoğan gibi her beslenme sonrası kaka bizimde problemimiz bu![]()