2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar bizim canavarda yastık falan dinlemiyor herşeyi atıyor kaç kez yatağın yanında yakaladım.Beşiğinde çok terliyor diye biizm yatakta yatırıyordum.Dün beşiğinin yanını açıp yatakla birleştirdşm.İkisinin arasına girmiş sıkışmıştı yere bi 15 cm kalmıştı.Ağlama sesini duyup kolubdan tutup çekebildim o an.Sabahta çamaşırları kurutmaya atmaya gitmştim üniteye gelmiş ve ünitem cam.0 dı üniteyle salonaa girdim baktım çocuk yok.Kısa süreli kalp kriziydi benim için.Yüreğime indirecek sürekli birşey yaşıyoruz.Gerçekten rabbim koruyor.Çok dikkatli olmamız gereken dönemlere grdik

Benimkisi poposunu kaldıra kaldıra prize gitmiş. Eve acil çeki düzen vermem lazım. Ben emeklemeye daha var sanıyordum ama benimki fıldır fıldır geziyor evi.

Benimkisi poposunu kaldıra kaldıra prize gitmiş. Eve acil çeki düzen vermem lazım. Ben emeklemeye daha var sanıyordum ama benimki fıldır fıldır geziyor evi.
Aynen öyle tam emeklemeselerde sürünğyolar yüzünü bastıra bastıra gidiyor ya da döne döne veya geriye
Ne yapacağımı ben de düşünüyorum eşime diyorum ki biz bu evi hiç çocuğa göre düzmemişiz

Erkek bebek benimki de. Valla bende ciktim isten. En azindan 1 yasina kadar tum ilklerinde yaninda olmam istedim. Belki hata, belki fazla duygusal davrandim bilemiyorum. Benim gibi yapan bir arkadasim suan deli gibi is ariyor hata etmisim bunaldim diyor. Yasayip gorecegim.
Bizimki de cubuk gibi doktorumuz ek gida tadimlari bile 6.aydan once baslatmiyor. Acikcadi ben patates, kabak, yogurt, karpuz, kavun tattirdim. Tattiktan sonra bizimkinin yedigimiz yemeklere ilgisi artti. Elimizde birsey gordugunde ilk ona verecegiz deyip heyecanla cirpiniyor vermeyince mizmizlaniyor. Ben uygun olanlari tattirmaya devam edecegim. Umarim istahli olurda cubuk gibi gezmez oglusum

Bizimkini sabah babamiz ise gidince yanima aliyorum. Uyanmis surune surune yatagin kosesine gidip basini sarkitmis. Allahtan esim son anda yakaladi aklim cikti, elim ayagim titredi Gecen gunde yatagimizla besigi bitisik yine surunerek besigin icine dusmus isim varken surekli yere birakiyorum. Mutfakta isim vardi salona bir geldim yok. Koltugun altina girmis meger. Daha bu emeklememis hali birde emeklemeye baslasa yandik

Bebeğine mama veren anneler d vitamini ve demir takviyesi veriyor musunuz? Anne sütü ve mamanın içeriği farklı olduğu için mamadan gelen vitaminleri ve demiri hesapladım da günlük alması gereken d vit ve demiri karşılıyor, ekstra takviye olarak almak fazla geliyor. Dr kontrolümüze daha var size sormak istedim bunu doktoruna soran oldu mu? Ezberden d vitaminini demiri dayayıp geçtiler gibi geldi bana.

Biz 5. Ayda başladık aşırı ilgisi vardı çünkü.Karpuz babası çok az emdirdi ona rağmen ishal oldu bidaha vermedik
Ay öyle gerçekten.Benim de aklımı oynatıyor iki üç gündür Herkes evine çeki düzen vermeye başlıyor

Oglum dogdugundan beri neredeyse mamayla besleniyor. Dogdugundan beri 3 damla d vit. 4 aydan itibaren 15 damla demir kullaniyoruz. Doktorumuz devam etmemizi soyledi.

Kızlar dün 6 ay bitti. 1 ayda sadece 350gr almış Neden böyle az kilo aldı. Sütüm de var ((

Kızlar dün 6 ay bitti. 1 ayda sadece 350gr almış Neden böyle az kilo aldı. Sütüm de var ((
Artık hareketlenmeye başladıkları için kilo alımı yavaşlayacak demişti bizim doktorumuz. Bende evde ki tartıma göre bu 3 haftada 300 gram civarı aldığını gördüm bebeğimin. Demek ki artık böyle olacak boya gidecekler bundan sonra daha çok.

Hanımlar benim oğlan meme mama demeye başladı şaka gibi çok zorda kalınca da anne diye ağlıyo. Eşim dalga geçiyordu bunun ilk kelimesi meme olursa şaşırmam diye haklı çıktı
Masallah Allahimmmmm anne dedigini de duyacak miyimmm acaba o gunler geldimi cok duygulandim. Bizimkide degisik sesler cikartmaya basladi, surekli kendince birseyler anlatiyor auuu bauuuu diye ama kelime soyleme olayi henuz yok.

Oglum dogdugundan beri neredeyse mamayla besleniyor. Dogdugundan beri 3 damla d vit. 4 aydan itibaren 15 damla demir kullaniyoruz. Doktorumuz devam etmemizi soyledi.
Bizim de öyle tek farkı bizde damla hesabı yok da 0,5ml vs şeklinde veriyordum. Mamalar anne sütü gibi değil yeterince var d vitamini vs içinde. Hatta fazla bile geliyor, fazlası da iyi değil. Ben bikaç drdan fikir alim bakalım çünkü ezbere yaptıklarını düşünüyorum. Chatgpt ne dicek bakalım

Geçmiş olsun canım

Ben şimdiden başlayayım evi duzenlemeye madem bu kadar erken miymiş sonra daha zor olacak minnoşlar kıpır kıpır

Hayırlısı olsun hakkında iş için bacim. Şuan bu kararı verdin bebeğinle olmayi tercih ettin bu yüzden pişmanlık duyacagini sanmam. Evet iş arama süreci çok yıpratıcı oluyor ama o da hallolur inşallah şimdiden düşünme boşver keyfini cikar masallah hep böyle iştahlı olsunlar

Ayyy çok heyecanlı emeklemeye baslamalari dikkat etmek lazım valla çok fenalar ben de dönmeye başladığından beri almiyorum yanima hiç dönmek dediğim sağ sol sadece çünkü ayaklariyla kafa yönünde ittird ittirw ilerlemeyi öğrenmişti şimdi de çok dönüyor uyurken güvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…