2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Ayyy çok heyecanlı emeklemeye baslamalari dikkat etmek lazım valla çok fenalar ben de dönmeye başladığından beri almiyorum yanima hiç dönmek dediğim sağ sol sadece çünkü ayaklariyla kafa yönünde ittird ittirw ilerlemeyi öğrenmişti şimdi de çok dönüyor uyurken güvenemem

Sağlık ocaklari direkt veriyor sen yine doktorunla da goeusmeden verme istersen. Bize de direkt verdi demiri falan ama içerikten dolayı doktorla da görüşüp öyle karar verdik başka aldik mesela.

Kızlar dün 6 ay bitti. 1 ayda sadece 350gr almış Neden böyle az kilo aldı. Sütüm de var ((
Canim iciniz rahat eder mi bilmiyorum ama benim bebikto da 4-5 arasında 300 almış sadece emziriyorum. Ben biraz kötü beslendim galiba o sebep oldu diye düşünüyorum bu ay sıkı beslenicem süt yağlansın diye.... Ama yine bu kilolara normal diyorlar bilmiyorum o yüzden sıkma çok canını mart analarinda da Şubat analarinda da bu aylar bu kilolari çok gördüm

Hanımlar benim oğlan meme mama demeye başladı şaka gibi çok zorda kalınca da anne diye ağlıyo. Eşim dalga geçiyordu bunun ilk kelimesi meme olursa şaşırmam diye haklı çıktı
Ayyyyy minik kuş dile gelmişşş

Hanımlar benim oğlan meme mama demeye başladı şaka gibi çok zorda kalınca da anne diye ağlıyo. Eşim dalga geçiyordu bunun ilk kelimesi meme olursa şaşırmam diye haklı çıktı
Ay benimki de bir süredir böyle. Ağlayınca mmemmmmeeee annnnieee diye ağlıyor.

Merhaba benim bebeğinde 4 ay 17 günlük. Doktora 10 gün arayla gittim 14 gramdan alıyordu. Beslenme sorunu yaşamıştık. Beslenme sorunu geçince mamayı da arttırınca düzeldi. Bebeğim emmiyor

Canım benim kızlar da öyle desteksiz oturmalarına baya var bence , seninkiler gibi aynı , sen deyince ben de endişelendim simdi
Götürmedim vallaha canım ben bekleyim biraz daha dedim iki aya kadar oturmazlarsa öyle gideyim dedim gitsem ne yapacaklar ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…