Ay bizim ki çok sinirleniyorBenimkisi de yapıyor ama çok neşeli bir şekilde. Ayyyyi diye çığlık atıp ağzımı burnumu koparıyor. Seviyor diye anlıyorum ben.

Kendi içtiğimiz bardaklarla içmeye bayılıyor öbür türlü içiremiyorum.Çokta dert etmiyorum aklıma geldikçe kendim içtikçe ona da teklif ediyorum.Ya anneler sizin bebislerin su icme durumu nedir? Benimki birturlu icmiyor. Ek gidaya 3 haftadir basladik, cok sukur yemesi iyi. Sabah yumurtasarisi+peynir+pekmez/hurma veya muz, oglen sebze puresi veya corba, aksamustu meyve puresi+yogurt yiyor. Su iciremiyor cocuga. Insan hic mi susamaz, bir yudum alip birakiyor. Korkuyorum susuz kaliyor birsey olmasin. Sizler nasil iciyorsunuz suyu?
Hiç çıkarmadık henüzDişleri çıktı mı? Benim kızım da aynı şekilde babası ve beni çekip ısırıyor 6 diş çıkardık sanırım yine geliyor. Uykuya direnmesi de oldu bizde baya da uzun sürdü o süreç gerçekten çok sabır gerektiren bir süreç. Bu aralıklarda uyku gerilemesi oluyor diye okumuştum atak haricinde. Sakin kalmaya çalış eninde sonunda uyuyacak diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyordum ben.

Bende aynı cümleyi söylüyorum ama artık işlemiyor