- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
Merhaba,Diğer detaylar güzel.olsugundan içimizi ferah tutalım.insallah böyle devam ederbaşka doktora daha gideceğim demişsiniz banada yazarsanız sevinirim benimde gitmem lazım ama daha gidemedim.malesef
Çok teşekkür ederim. Pancara bakacagım mutlaka.Tanıdığım birbirinizde böyle bir durumu vardı,sürekli protein,süt süt ürünleri ağırlıklı besleniyordu.birde sürekli pancar ve pancar suyu içiyordu,kan akımını hızlandırıyor falan diyordu sanırım tamda hatırlamıyorum ama pancarın çok faydasını gördüm diyordu araştırın isterseniz
Ben prego mios almıştım. Çift yönlü kullanımını beğendiğim için. İndirime giriyor ara araGünaydın kızlar. Eşya almaya başlayan arkadaşlara bir şey soracaktım. Bebek arabası hem uygun fiyatlı hem kullanışlı bir şey arıyorum. Bazılarının fiyatları çok fazla geldi bana. Eğer alan varsa bizimlede paylaşabilir mi
Ben de daha almadım bu hafta sonu baktığımda minycenterdaki çalışan kasımın ilk haftası alın eğer aceleniz yoksa dedi onu bekliyorum. Chicco da görece uygun fiyatlar var ama ben nedense pek beğenmedim, ama öncesinde kalitelilere bakmış olduğum için olabilir. İşim sebeple çok almanyaya gittiğim için şimdi göndermeseler bile sanırım giden arkadaşlarımdan rica edeceğim ben eğer kasımda fiyatlar düşmezse. Çünkü 45.000 cybex set 20.000 falan denk geliyor. Buradaki standart fiyatlı bir markaya denk geliyor.
Teşekkür ederim önerileriniz içinBen prego mios almıştım. Çift yönlü kullanımını beğendiğim için. İndirime giriyor ara ara
Cybex eezy ile melio modelleri arasında kalmıştık biz, Melio tercih ettik. Çok hafif ve katlaması/açması çok kolay. Tavsiye edebilirimBen de daha almadım bu hafta sonu baktığımda minycenterdaki çalışan kasımın ilk haftası alın eğer aceleniz yoksa dedi onu bekliyorum. Chicco da görece uygun fiyatlar var ama ben nedense pek beğenmedim, ama öncesinde kalitelilere bakmış olduğum için olabilir. İşim sebeple çok almanyaya gittiğim için şimdi göndermeseler bile sanırım giden arkadaşlarımdan rica edeceğim ben eğer kasımda fiyatlar düşmezse. Çünkü 45.000 cybex set 20.000 falan denk geliyor. Buradaki standart fiyatlı bir markaya denk geliyor.
Amniyosentez fazla bir istek değilmi ya hemde bu haftaya gelmiş bir bebek için,neden istendi bir anomaliye sebep olup olmadığını anlamak içinmi.zayıf doğsun ne olurmuş,gelişim geriliği olursa zaten müdahale edilir zamanı gelince ama bence hiç gerek kalmayacakMerhaba,
Bugun gittim gatada perinataloga aynı şeyleri söyledi. Amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedım. zatn bızım ıcın bebegın hayatının sonlandırılması söz konusu değil. gelişim geriliği için de takip de olacağım. Elimden geldiği kadar iyi beslenip dinleneceğim. Hersey Allahtan . hayırlısıyla alırız ınsALLAH kucagımıza.
Allahın izniyle inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğinizi, hiç kötüyü düşünmeyin zaten bu zamana kadar her şey normal gelmiş daha da güzel bir şekilde ilerleyecekMerhaba,
Bugun gittim gatada perinataloga aynı şeyleri söyledi. Amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedım. zatn bızım ıcın bebegın hayatının sonlandırılması söz konusu değil. gelişim geriliği için de takip de olacağım. Elimden geldiği kadar iyi beslenip dinleneceğim. Hersey Allahtan . hayırlısıyla alırız ınsALLAH kucagımıza.
Biz ilk operaya gittiğimizde çok kör baktık, şimdi eşimle biraz süreci öğrendikCybex eezy ile melio modelleri arasında kalmıştık biz, Melio tercih ettik. Çok hafif ve katlaması/açması çok kolay. Tavsiye edebilirim
Banada önermişti tabi o söylüyor riskleri ama bende istemedim Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşallah güzel düşünün güzel olsun herşeyMerhaba,
İlk Bursadakine gitmiştim, orada mios ve eezy vardı sadece. Mios pahalı geldi. Maltepe piazzadakine gittik. Oradaki beyfendi tüm Cybex in satış müdürüymüş, hepsinin inciğini cinciğini anlattı. Eezy ile aralarında kalmıştım Melio ile, anakucağından otokoltuğuna geçmeye hazırlanan bir anne gelmişti o sırada, yanıma sokuldu en hafif, en kolay katlanan hangisiyse onu al her zaman babalar yanımızda olmuyor bebek kucağındayken yapıyorsun her şeyi dedi. Hem bu sebeple hem de bebeğim sanki Melio nun içinde daha rahat edecek gibi geldi, daha konforlu Melio nun iç yastıkları hem de içindekileri çıkarınca arkası file. Yani yazın bebekleri terletmemesi de en büyük avantajlarından biriBiz ilk operaya gittiğimizde çok kör baktık, şimdi eşimle biraz süreci öğrendiktekrar gidip bakacağız. Onu da denemek istiyorum ben de. Biz ilk gittiğimizde eezy twist 2 bakmıştık
inşALLAH cok teşekkür ederim moral oldunuzAllahın izniyle inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğinizi, hiç kötüyü düşünmeyin zaten bu zamana kadar her şey normal gelmiş daha da güzel bir şekilde ilerleyecek
Amin inşALLAHBanada önermişti tabi o söylüyor riskleri ama bende istemedim Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşallah güzel düşünün güzel olsun herşey
genetik bir hastalık olup olmadıgının netleşmesı ıcın. Tek arter tek venn olması durumunda down sendromu ,trisomi olma ihtimali oluyormus. butun degerlere bakıldı hersey normal dendi ama emın olmak ıcın onerıyolar.Amniyosentez fazla bir istek değilmi ya hemde bu haftaya gelmiş bir bebek için,neden istendi bir anomaliye sebep olup olmadığını anlamak içinmi.zayıf doğsun ne olurmuş,gelişim geriliği olursa zaten müdahale edilir zamanı gelince ama bence hiç gerek kalmayacak
Umarım antibiyotiklik olmadan atlatırsınız, daha yeni kurtulmuştunuzBu arada ben iyiye değil kötüye gittim ateşim çıktı kulağım ağrıyor. 4-5 yıldır ilk kez nezle grip soğuk algınlığı vs oldum. Sabahtan beri bi sürü kocakarı ilacı içiyorum deniz suyu ile burun temizliği vs. Parol aldım bi tane. Sabah doktoruma gdcm. Eğer yarın iyiye gitmezsem antibiyotiklik olma ihtimalim varantibiyotik demek mantara davetiye demek su an tek derdim o
Ay evet yaa mantar kabusumu herkes öğrendi :) bu geceyi atlatırsam sabah iyi olsam tamam derimUmarım antibiyotiklik olmadan atlatırsınız, daha yeni kurtulmuştunuz
Canım direkt kbb ye git en iyi o müdahele eder.Umarım antibiyotiklik olmadan atlatırsınız, daha yeni kurtulmuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?