2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Diğer detaylar güzel.olsugundan içimizi ferah tutalım.insallah böyle devam eder başka doktora daha gideceğim demişsiniz banada yazarsanız sevinirim benimde gitmem lazım ama daha gidemedim.malesef
Merhaba,
Bugun gittim gatada perinataloga aynı şeyleri söyledi. Amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedım. zatn bızım ıcın bebegın hayatının sonlandırılması söz konusu değil. gelişim geriliği için de takip de olacağım. Elimden geldiği kadar iyi beslenip dinleneceğim. Hersey Allahtan . hayırlısıyla alırız ınsALLAH kucagımıza.

Çok teşekkür ederim. Pancara bakacagım mutlaka.

Ben prego mios almıştım. Çift yönlü kullanımını beğendiğim için. İndirime giriyor ara ara

Ben prego mios almıştım. Çift yönlü kullanımını beğendiğim için. İndirime giriyor ara ara
Teşekkür ederim önerileriniz için

Cybex eezy ile melio modelleri arasında kalmıştık biz, Melio tercih ettik. Çok hafif ve katlaması/açması çok kolay. Tavsiye edebilirim

Amniyosentez fazla bir istek değilmi ya hemde bu haftaya gelmiş bir bebek için,neden istendi bir anomaliye sebep olup olmadığını anlamak içinmi.zayıf doğsun ne olurmuş,gelişim geriliği olursa zaten müdahale edilir zamanı gelince ama bence hiç gerek kalmayacak

Allahın izniyle inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğinizi, hiç kötüyü düşünmeyin zaten bu zamana kadar her şey normal gelmiş daha da güzel bir şekilde ilerleyecek

Cybex eezy ile melio modelleri arasında kalmıştık biz, Melio tercih ettik. Çok hafif ve katlaması/açması çok kolay. Tavsiye edebilirim
Biz ilk operaya gittiğimizde çok kör baktık, şimdi eşimle biraz süreci öğrendik tekrar gidip bakacağız. Onu da denemek istiyorum ben de. Biz ilk gittiğimizde eezy twist 2 bakmıştık

Banada önermişti tabi o söylüyor riskleri ama bende istemedim Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşallah güzel düşünün güzel olsun herşey

Biz ilk operaya gittiğimizde çok kör baktık, şimdi eşimle biraz süreci öğrendik tekrar gidip bakacağız. Onu da denemek istiyorum ben de. Biz ilk gittiğimizde eezy twist 2 bakmıştık
İlk Bursadakine gitmiştim, orada mios ve eezy vardı sadece. Mios pahalı geldi. Maltepe piazzadakine gittik. Oradaki beyfendi tüm Cybex in satış müdürüymüş, hepsinin inciğini cinciğini anlattı. Eezy ile aralarında kalmıştım Melio ile, anakucağından otokoltuğuna geçmeye hazırlanan bir anne gelmişti o sırada, yanıma sokuldu en hafif, en kolay katlanan hangisiyse onu al her zaman babalar yanımızda olmuyor bebek kucağındayken yapıyorsun her şeyi dedi. Hem bu sebeple hem de bebeğim sanki Melio nun içinde daha rahat edecek gibi geldi, daha konforlu Melio nun iç yastıkları hem de içindekileri çıkarınca arkası file. Yani yazın bebekleri terletmemesi de en büyük avantajlarından biri

genetik bir hastalık olup olmadıgının netleşmesı ıcın. Tek arter tek venn olması durumunda down sendromu ,trisomi olma ihtimali oluyormus. butun degerlere bakıldı hersey normal dendi ama emın olmak ıcın onerıyolar.

Kızlar ben bugün migorstan eve sipariş isterken denk geldim. Fiyatı bana uygun geldi. En doğalı da buydu. 145 e geldi bi paketi. İki tane aldım. Bi tane 1 numara bi tane 2 numara aldım. Şimdilik yeter doğumdan sonra ihtiyaca göre yine alırım

Bu arada ben iyiye değil kötüye gittim ateşim çıktı kulağım ağrıyor. 4-5 yıldır ilk kez nezle grip soğuk algınlığı vs oldum. Sabahtan beri bi sürü kocakarı ilacı içiyorum deniz suyu ile burun temizliği vs. Parol aldım bi tane. Sabah doktoruma gdcm. Eğer yarın iyiye gitmezsem antibiyotiklik olma ihtimalim var antibiyotik demek mantara davetiye demek su an tek derdim o

Umarım antibiyotiklik olmadan atlatırsınız, daha yeni kurtulmuştunuz

Kızlar bugün bir ebeyle görüştüm. Bel/sırt ağrılarım için doktorum yönlendirdi. Uzman ebe aslında sadece pilates yaptırmıyor, yoga, meditasyon, nefes egzersizleri filan da dahil. 8 saatlik ders için 4bin fiyat verdi. Bir pilates stüdyosu da 8saat için 4,5 demişti, oradaki hocanın da sertifikası vardı. Ebe birnevi doğuma hazırlıyor aslında daha mantıklı geldi. Ama erken mi diye de düşündüm. Var mı böyle bir yere devam eden aranızda ya da düşünen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…