Ben gebe eğitimi alan pilates hocasına gidiyorum 8 ders 2500 devam edenlerden doğum yapanlar oldu gayet hızlı normal doğurdularKızlar bugün bir ebeyle görüştüm. Bel/sırt ağrılarım için doktorum yönlendirdi. Uzman ebe aslında sadece pilates yaptırmıyor, yoga, meditasyon, nefes egzersizleri filan da dahil. 8 saatlik ders için 4bin fiyat verdi. Bir pilates stüdyosu da 8saat için 4,5 demişti, oradaki hocanın da sertifikası vardı. Ebe birnevi doğuma hazırlıyor aslında daha mantıklı geldi. Ama erken mi diye de düşündüm. Var mı böyle bir yere devam eden aranızda ya da düşünen?
Fiyatı gayet uygunmuş. Dersler bireysel mi grup olarak mı yapılıyor?Ben gebe eğitimi alan pilates hocasına gidiyorum 8 ders 2500 devam edenlerden doğum yapanlar oldu gayet hızlı normal doğurdular
Olur canım çok teşekkür ederimBugün kargom gelecek eve geçince kuracağım istersen sıkıntısız gelirse hem fotografları hemde link ile paylaşayım
Ben de 2 tane düşündüm hep ama katıldığım eğitimlerde 1 tane olup ikisinin yan yana yatırılması çok daha iyi diyorlardı kafamı karıştırdılar böyle oluncaCanım sana verebileceğim en güzel fikir iki tane Alman ben yer sıkıntım olmadıgıniçin 70*120 aldım senin yer sıkıntın varsa daha küçükleri de var elele nin onlara bakabilirsin ben yine akşam payşasacagım seninle ama tek yatakta iki bebek kesinlikle öneriliyor üzerini örtmeye bile korkuyoruz boğulma ihtimaline karşı iki bebek bir beşikte çok riskli olır bence
Gelen kişilere bağlı bazen 2 bazen 4 şeklindeFiyatı gayet uygunmuş. Dersler bireysel mi grup olarak mı yapılıyor?
Ay evet canım çıkıyor işte beterinden korusunS sunshine_zey canım tşk ederimsenınki benimkinden daha rahat geçer eminim
oglak_kadini
Canım çıktık. Kulağım kızarık normalde antb verirdim dedi doktor ama birkaç daha beklcz eğer ilerlerse kullancm. Birkaç gün sonra kontrole. Burun spreyi bol sıvı devam.
Senin kıza ne oldu yaa yazık kıyamam tüh. Evde dinlenecek bi süre anne kız takılacaksınız. Neyse Allah beterinden korusunbu ara herkeste bir sıkıntı dert çıkıyor
Canım biz de ikiz bekliyoruz da bu arabanın tek modeli mi var ve puset ve araba 15 bin sanırım degil mi, senin yazdıklarını okuyunca netten baktım da , bu sekilde anladımBen bu konuda daha önce de yazmıstım prego solo alacagım hem ikiz oldıgumuz için ebatları kabın boy gibi hemde puset yerleştirilebiliyor hemde iki araç birbirine bağlanacak bir aparatları var
Canım bu ölçüyü neden aldı doktorun , bir şikayetle mi gittin yoksa rutin kontrolde mi baktıKızlar 21 haftalık gebeyim rahim ağzı uzunluğu 31 mm çıktı istirahat önerdi doktor böyle bişey yaşayan var mı
İki gün önce ki ölçümde benim de 32 mm çıktı ama bana hiç öyle bişey söylemedi tabi 1 mm fark edermi onu bilmiyorum 20. Haftada detaylı ultrason da da 32 mm çıkmıştı perinatologda bişey demediKızlar 21 haftalık gebeyim rahim ağzı uzunluğu 31 mm çıktı istirahat önerdi doktor böyle bişey yaşayan var mı
Yok kız bu uyumak nedir bilmiyor. Valla çok nadir uyuyor galiba. Kızım çok uysal kibar dı. Hala bile öyle. Bu tam tersi olacak demek.Benim oğluşum da öyle. Gün içinde değil akşam coşuyor maşallah. Seviyorum, konuşuyorum bol bol
Ben iki tane park yatak aldım ama birini kurmak bakımından kafam çok karışık bazılarında bir park yatagin içindedeki reflü yataginda bebek görüyorum siz ne düşünüyorsunuzBen de 2 tane düşündüm hep ama katıldığım eğitimlerde 1 tane olup ikisinin yan yana yatırılması çok daha iyi diyorlardı kafamı karıştırdılar böyle olunca
25in altına düşmemeli uzan istirahat et çalışıyorsan rapor al dinlen birkaç gün kontrole git tekrar ölçtürKızlar 21 haftalık gebeyim rahim ağzı uzunluğu 31 mm çıktı istirahat önerdi doktor böyle bişey yaşayan var mı
Canım yataklar geldi ben ikisinide kurdum ve çok sevdim benim aldıgım model 70*120 sen küçük istersen elele markasının diğer modellerine bakabilirsin hediye olarak verdikleri yataklar asla kullanılmaz bildiğin en ince sungeri almıslar koymuşlar ben zaten başka yatak ve reflü yatagı da alacagım için çok problem etmedimOlur canım çok teşekkür ederim
Benim de katıldıgım eğitimlerde birbirlerine temas ve kokularını almaları önemli ama gündüz gözetim altında diye özellikle uyarıldıBen de 2 tane düşündüm hep ama katıldığım eğitimlerde 1 tane olup ikisinin yan yana yatırılması çok daha iyi diyorlardı kafamı karıştırdılar böyle olunca
Ben de o yataklar yerine yatas babyblue aldım tavsiye ederimCanım yataklar geldi ben ikisinide kurdum ve çok sevdim benim aldıgım model 70*120 sen küçük istersen elele markasının diğer modellerine bakabilirsin hediye olarak verdikleri yataklar asla kullanılmaz bildiğin en ince sungeri almıslar koymuşlar ben zaten başka yatak ve reflü yatagı da alacagım için çok problem etmedim
Tek model canım bir apartı var (prego bu sene turkıyeye getirdi) ve ıkı araç birbirine bağlanıyor yada tek tek kullanılıyor puset dahil fiyatı 14800 şuan her yerde ama barkod sistem olmayan bebek araç gereçleri satan yerler indirim yapıyorlarCanım biz de ikiz bekliyoruz da bu arabanın tek modeli mi var ve puset ve araba 15 bin sanırım degil mi, senin yazdıklarını okuyunca netten baktım da , bu sekilde anladım
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 120 cmCanım yataklar geldi ben ikisinide kurdum ve çok sevdim benim aldıgım model 70*120 sen küçük istersen elele markasının diğer modellerine bakabilirsin hediye olarak verdikleri yataklar asla kullanılmaz bildiğin en ince sungeri almıslar koymuşlar ben zaten başka yatak ve reflü yatagı da alacagım için çok problem etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?