Ben bu konuda daha önce de yazmıstım prego solo alacagım hem ikiz oldıgumuz için ebatları kabın boy gibi hemde puset yerleştirilebiliyor hemde iki araç birbirine bağlanacak bir aparatları varGünaydın kızlar. Eşya almaya başlayan arkadaşlara bir şey soracaktım. Bebek arabası hem uygun fiyatlı hem kullanışlı bir şey arıyorum. Bazılarının fiyatları çok fazla geldi bana. Eğer alan varsa bizimlede paylaşabilir mi
Anladım çanım bunu hiç bilmiyordum,sağlıkla gelecektir inşallah iyiyi çağıralım gelsingenetik bir hastalık olup olmadıgının netleşmesı ıcın. Tek arter tek venn olması durumunda down sendromu ,trisomi olma ihtimali oluyormus. butun degerlere bakıldı hersey normal dendi ama emın olmak ıcın onerıyolar.
canım nasılsın iyi misin dahaAy evet yaa mantar kabusumu herkes öğrendi :) bu geceyi atlatırsam sabah iyi olsam tamam derim
Merhaba canım aldığın anne yanının linkini paylaşabilir misin ben de bi anne yanında bi bebek arabasında kararsızım bir türlü karar veremiyorumElele den 2 adet sipariş gectim haftasonu kullanıcı yorumlarından etkilenerek gelince ilk izlenimimi yazarım ben oda da yaptıgım için Max 9 ay kullanacak zaten kafasındaydım ama bazı markaların yorumlarını okuyunca korktum bunda karar verdim gelince iade mi oldu yoksa kullanacağım mı bakacagız
Bunlar da çok güzel ama benim ikiz olduğu için 2 tane küçük mü alsam 1 tane böyle büyük mi alsam kararsız kaldımD dolunay melek
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
Buna bak istersen, benimde favorimde beklettiğim ürün bu.Grili olan rengi kalmamış favoriye attım o rengini bekliyorum ben. Bunu beğenirsen içi için ayrıca yatakta paylaşabilirim seninle
Evet haklısın zaten 6 ay kullanmak yeterli ilk oğlum da normal ana kucağı aldım sevmedi başka birine verdım bu sefer elektrikten yana şansımı denicem ama sanırım bıraz erken doğum dan sonra yada doğuma yakın alırımBen elektrikli sallanan ana kucağını kızım 6 aylık olana kadar kullandım baya işimi gördü ama 2. El almıştım. Bazı bebekler sevmiyor bizim kız sevmişti
Canım aynıyım ya üç gün oldu. Oğlum da hala iyileşmedi annem decanım nasılsın iyi misin daha
Az daha zorlarsan bi otomobil alırsınKızlar bebek arabası cybex priam alayım dedim 1445 Eurobuna puset dahil değil. Puset alırsam 1778 Euro
Bugün kargom gelecek eve geçince kuracağım istersen sıkıntısız gelirse hem fotografları hemde link ile paylaşayımMerhaba canım aldığın anne yanının linkini paylaşabilir misin ben de bi anne yanında bi bebek arabasında kararsızım bir türlü karar veremiyorum
Canım sana verebileceğim en güzel fikir iki tane Alman ben yer sıkıntım olmadıgıniçin 70*120 aldım senin yer sıkıntın varsa daha küçükleri de var elele nin onlara bakabilirsin ben yine akşam payşasacagım seninle ama tek yatakta iki bebek kesinlikle öneriliyor üzerini örtmeye bile korkuyoruz boğulma ihtimaline karşı iki bebek bir beşikte çok riskli olır benceBunlar da çok güzel ama benim ikiz olduğu için 2 tane küçük mü alsam 1 tane böyle büyük mi alsam kararsız kaldım
Ayy hastalığınız için ailecek geçmiş olsun, ama mantar için çok sevindim umarım en yakında benim de mantar için hayır haberlerim gelirCanım aynıyım ya üç gün oldu. Oğlum da hala iyileşmedi annem deağzı yüzü uçuk yara oldu. İlk kez onlar da böyle uzun sürdü. Ne biçim bi salgın bu. Şimdi kontrole geldik bebek iyi. Mantar bitti ladin19 kbbye görüncem şimdi. Vajinal floalrayı bozmayacak antibiyotik belki verirler. Kaıdn doğumcu kbb ile özellikle görüştü durumu anlattı şimdi sıra bekliyoruz.
En doğru tedaviyi vereceklerdir canım. Benim kızımın ayağı burkuldu basamiyor sardık yatıyor öyle ben zaten kaldıramıyorum. Nazar değdi bizeCanım aynıyım ya üç gün oldu. Oğlum da hala iyileşmedi annem deağzı yüzü uçuk yara oldu. İlk kez onlar da böyle uzun sürdü. Ne biçim bi salgın bu. Şimdi kontrole geldik bebek iyi. Mantar bitti ladin19 kbbye görüncem şimdi. Vajinal floalrayı bozmayacak antibiyotik belki verirler. Kaıdn doğumcu kbb ile özellikle görüştü durumu anlattı şimdi sıra bekliyoruz.
Benim oğluşum da öyle. Gün içinde değil akşam coşuyor maşallah. Seviyorum, konuşuyorum bol bolSlm güzel anneler. Bizim oğlan gümbür gümbür valla sizde nasıl
Canım madem taşıncksn ev de küçükse park yatak en mantıklısı. Taşımadı kaldırması kolay olur. 4 yaşa kadar bile kullanırsın park yatağı.Günaydın güzel anneler, Biz kirada olduğumuz için ve eşimde ben de evden çalıştığımız için ufak odamızı çalışma odası ve ilk başta bozamayacağız.( Umarım ev alıp bu döngüyü kırabiliriz) . Park yatak düşünüyorum ama deneyimli olanınız var mı cidden 2-3 yaşa kadar kullanabilir miyiz? Öneriniz nedir bu konuda
Ayy hastalığınız için ailecek geçmiş olsun, ama mantar için çok sevindim umarım en yakında benim de mantar için hayır haberlerim gelirallahın izniyle sıkıntısız atlatırız bu süreci
En doğru tedaviyi vereceklerdir canım. Benim kızımın ayağı burkuldu basamiyor sardık yatıyor öyle ben zaten kaldıramıyorum. Nazar değdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?