- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
bebis kilosu iyi olur gelişimi hızlı olursa arkaya yatirabiliyorlar. nitekim kızımın gelişimi persentilde çok ilerde çıkardı 6 aylıkken en az bir yaş giydirebiliyordum. Bu bebegim belki normal olacak ama yine de bebeği görmeden gelişimini görmeden alamam sanırım.Eki Görüntüle 3497875
Merfbaby Oyuncaklı Ana Kucağı - Gri
Ben bundan almayı düşünüyorum kumaşı çook güzelmiş ve geri dönüşü çok fazla kişi kullanmış
kasılmalar düzenli degildir inşallah magnezyum alıyorsan destek olur o . ama o kuku çarptı en fazla acıyan yerdir orası canım acile gitme şansın varsa bir görün akıntısı da kontrol et canım akintin sarıya filan dönmesinKızlar selam kızım ağlıyordu kucağıma aldım teselli etmek için kucağımda ağırlaşınca koltuğa oturayım dedim. Koltuğu yatak gibi açmıştık ek parçası açıktı. Kızım kucağımda kendimi koltuğa bırakıyım dedim kukum koltuğun tahtasına çarptı. Popo kemiğim ve bütün kukum aşırı ağrıyor. Çarptıktan sonra aşırı kasık ağrısı ve aşağı doğru çekiliş tarzında bi ağrı uzun da sürdü. Şu an karnım kasılıyor anüse doğru baskı hissediyorum
Bir daha deniyorum şansımı belki bu sefer girmeyi düşünürKızlar iyi perinotolog İstanbul için bir ara konuşulmuştu. Yazan kim ise tekrar tavsiyeleri alabilir miyim ?
Çok çok geçmiş olsun, umarım hiç bir sorun yoktur. Nasıl oldun daha iyi misin?Kızlar selam kızım ağlıyordu kucağıma aldım teselli etmek için kucağımda ağırlaşınca koltuğa oturayım dedim. Koltuğu yatak gibi açmıştık ek parçası açıktı. Kızım kucağımda kendimi koltuğa bırakıyım dedim kukum koltuğun tahtasına çarptı. Popo kemiğim ve bütün kukum aşırı ağrıyor. Çarptıktan sonra aşırı kasık ağrısı ve aşağı doğru çekiliş tarzında bi ağrı uzun da sürdü. Şu an karnım kasılıyor anüse doğru baskı hissediyorum
Kemik ve kas ağrısıdır inşallah bence de canım, korktuysan bebiş de kasılmıştır. Şimdi nasıl oldun?Kızlar selam kızım ağlıyordu kucağıma aldım teselli etmek için kucağımda ağırlaşınca koltuğa oturayım dedim. Koltuğu yatak gibi açmıştık ek parçası açıktı. Kızım kucağımda kendimi koltuğa bırakıyım dedim kukum koltuğun tahtasına çarptı. Popo kemiğim ve bütün kukum aşırı ağrıyor. Çarptıktan sonra aşırı kasık ağrısı ve aşağı doğru çekiliş tarzında bi ağrı uzun da sürdü. Şu an karnım kasılıyor anüse doğru baskı hissediyorum
24-28 arası dedi bana26 27 diye doktor mu yönlendirdi canım şeker yüklemesi için? 24.hafta demişti bana
Mustelanın merhaba bebek setini eczaneye ayırttım 1.500 liraya vercek internetten daha ucuza var ama güvenip alamıyorum.Kızlar şampuan, pişik kremi de stokluyor muyuz? Ben mustela tartışmalı diye Ecowel, Minoris, İncia arasındaydım ama okuduğum yorumlarda dermatologların daha çok Mustela önerdiğini farkettim ve şu yorumu da gördüm. Artık huni takacağım yakında daha fazla araştırdıkça böyle şeyleri. Siz ne alacaksınız ? Eki Görüntüle 3497998
Aşko çok geçmiş olsun, valla sana kurşun şart hale geldiKızlar yorumlarınız için teşekkür ederim gece 3e kadar ağrının geçmesini bekledim ama geçmeyince korktum kayıtlı olduğum hastaneye gittim. Nstye bağlamaya çalıştı kadın dedim henüz erken 25 haftadayım. Kadılmalara bakan probu yine de taktı 30 dakika yattım. Doktor ultrason ile baktım alttan üstten ki bakmadan önce söyledim bebeğin hareketlerini hissediyorum diye. Bebek iyi ama sanırım yumuşak doku zedelenmesi olmuş 500 mg parasetamolden 2şerli halde günde 4 sefere kadar içebilirsin dedi. Bebeği plesentayı amniyonu uzun uzun kontrol etti. Hastaneye yüksek riskli gebelik olarak kaydettikleri için böyle durumlarda çok sıkı kontrol ediyorlarmış. 24 saat hastanede kalmamı istedi ama ben istemedim eve geldim.
Aynen öyle baya geçen dalga geçtim ama kurşun banyosu falan yapayım ben yaKızlar ben park yatağı aldım şimdi.
Aşko çok geçmiş olsun, valla sana kurşun şart hale geldi
Çok çok geçmiş olsunKızlar yorumlarınız için teşekkür ederim gece 3e kadar ağrının geçmesini bekledim ama geçmeyince korktum kayıtlı olduğum hastaneye gittim. Nstye bağlamaya çalıştı kadın dedim henüz erken 25 haftadayım. Kadılmalara bakan probu yine de taktı 30 dakika yattım. Doktor ultrason ile baktım alttan üstten ki bakmadan önce söyledim bebeğin hareketlerini hissediyorum diye. Bebek iyi ama sanırım yumuşak doku zedelenmesi olmuş 500 mg parasetamolden 2şerli halde günde 4 sefere kadar içebilirsin dedi. Bebeği plesentayı amniyonu uzun uzun kontrol etti. Hastaneye yüksek riskli gebelik olarak kaydettikleri için böyle durumlarda çok sıkı kontrol ediyorlarmış. 24 saat hastanede kalmamı istedi ama ben istemedim eve geldim.
Ben ilk doğumda almadığıma pişman olduğum bir üründür bu sefer bunu aldım çok merak ettiğim için aldım deneyeceğim ihtiyac olırsa elektrik alırım diye düşünüyorum çok şükür ilk doğumdan sonra çok süt sorunu yaşamadım inşallah bu seferde öyle olurSelamlar. Göğüs pompası alan veya daha önce kullanıp memnun kalan anneler var mı?Önerilerinizi bekliyorum
Bizim sağlık ocağına hâlâ aşı gelmedi olmazsak ne olacak acaba bilgisi olan, var mıBu tetenoz aşısı beni mahvetti38 e çıktı ateşim dün geceden beri kolum zonkzonk valla 2 gün rapor aldım bütün gün yatıyorum. Sanki Covid gibi oldum baş ağrısı fln ateş. Parol içicem akşam.
Tetanoz bizim sağlık ocağına da gelmemişti eczaneden alabilirsiniz dediler aldım o şekilde yaptılarBizim sağlık ocağına hâlâ aşı gelmedi olmazsak ne olacak acaba bilgisi olan, var mı
Kuzenim mamma almisti ben de mamma aldım çocuk kendi hareketleriyle kendini sallıyorAna kucağı dediğim bu. Ektekilerden hangisini alsam diye düşünüyorum. Mamma alcam büyük ihtimalle.
Mustela aldım şampuanı ben de her doğal şeyin her zaman iyi gelmediği kanaatindeymKızlar şampuan, pişik kremi de stokluyor muyuz? Ben mustela tartışmalı diye Ecowel, Minoris, İncia arasındaydım ama okuduğum yorumlarda dermatologların daha çok Mustela önerdiğini farkettim ve şu yorumu da gördüm. Artık huni takacağım yakında daha fazla araştırdıkça böyle şeyleri. Siz ne alacaksınız ? Eki Görüntüle 3497998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?