2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Her şeyi hemen halleden ya da ben hallederim diyen koca var mı acaba bir saat pilini bile kaç kez söyleyerek değiştirtiyorum. Sonra da adımız çıkıyor söyleniyor diye. Bir kere de yapan var mı ya da yaptıran. Ya da kendiliğinden yapan sürekli dağıtıyor ya da kirletiyor sürekli uyaran taraf oluyoruz biz de

Yahu lavabo tıkalı üç senedir suyu çok yavaş gidiyor. Lavabo açıcı döküyorum ayda bir ama yok başka sıkıntı var. Eve tesisatçı istemiyor basit bir şey ben hallederim diyor ama halletmiyor. En son kırılır evi su basar o şekilde bir çözüm bulur o çözüm de yine geçici. Sonra ben halletmek zorunda kalıyorum. Ya da eve gelen misafir ya da temizlikçi kadın. Sonra da erkeklik gururu derler hani nerde. Sinirliyim bu sabah

Vallahi yoruldum ittirmekten ger şeyi düşünüp organize etmekten evde iki erkek söylemeden tuvalete bile gitmiyorlar. Bu erkekler dünyaya sadece keyif yapmak için gelmiş yemin ederim. Sadece hayvansal dürtüler için varlar saki. Yeme içme boşaltım üreme dinlenme tekrar başa sar

Ehehhehe benim dil de yavaş yavaş Almancılar gibi bozuluyor desene kocan bey boşver bilmesin etmesin müdahale de etmemiş olur. Benim koca kaynanam gibi her şeye bir kabı var sağolsun. Park yatak bakıyorum şöyle alalım böyle alalım. Bebek arabası bakıyor o öyle yok bu böyle. Karışır müdahale eder ve çok pis ısrar eder. Doğunca kervanı yolda düzersin boşver daha iyi

Ay valla benimki çocukla ilgileniyor çok da seviyor yıkasın saçını tarasın tırnak bakımı şu bu ama arkasından kasırga geçmiş gibi oluyor bıraktığı bıraktığı yerde kaldırmak temizlemek yok yani

Ben senin yerinde olsam tesisatçı çağırır yaptırırım parasını da ondan alırım.

Kuzu senin oğlan da büyük yani ergen. Al bunları dehle evden gözüme görünmeyin şu kadar saat gelmeyin de bi kafanı dinle Bu neymiş ya sinir gelmiş sana koy kahveni demle ikisini de

Yaptıkları işlere arka toplamak yoruyor ve sinir ediyor. Aldığını yerine koymak yok. Sonra “yardım ettim” oluyor adı
Ben senin yerinde olsam tesisatçı çağırır yaptırırım parasını da ondan alırım.
Kızım basit bi şey yazıl tesisatçıya. Cagırdııgm zaman da oldu umurunda değil. Ben diyorum ki alıştırmayayım kendi emek versin evine. Parayı sıkıntı etmez.
Kuzu senin oğlan da büyük yani ergen. Al bunları dehle evden gözüme görünmeyin şu kadar saat gelmeyin de bi kafanı dinle Bu neymiş ya sinir gelmiş sana koy kahveni demle ikisini de
Valla gitmiyorlar canım ya başıma belalar. Oğlan ders mers çalışmıyor beni sinir ediyor ittir ittir nereye kadar. Yok çocuk sevmiyor kitap defter. Kendi söküğümü dikemiyorum. Adam ilgilenmiyor ben kızınca da bana bağırmak yanlış yöntemin yanlış diye beni eleştirince tepem atıyor. Ya destek değilsen eleştirmeye de hakkın yok. Okul ben hastane ben alışveriş ben o sadece benden çok kazanıyor konfor sağlıyor ok. Ama beynim yoruldu. Aşırı sinirliyim gebertcm onları şimdi

Aynen ya geçen mesela çocuğu kreşten gelince duşa sokmuş lu bezi lavaboya koymuş ulan iş mi senin yaptığın deyince ne var at çöpe diyor bana hacı ben hamileyim tüm banyo kokuyor.

Evin işini yapsın dersen bu sefer ev batacak daha büyük masraf açılacak bir ton tatava boşver sen tesisatçıyı çağır yine de. Sonra kavga kıyamet kopar yapacak bir şey yok.

Oğlan konusunda da eğer çalışmazsa olacaklar belli bunu anlat önündeki seçenekleri. Eğer bu şekilde devam edersen dershane kurs özel okul özel Üni hakkını tamamen kaybedersin. Asla maddi destek göremezsin bizden seçenekler ortada bu saatten sonra son uyarım sana karışmıyorum ama gelecekte yaşıtlarının elde ettikleri başarıları karşısında kendini ezik hissetmek istiyorsan, sana cahil denmesini istiyorsan devam et de. Kocan da madem kavga gürültü yöntemi vs beğenmiyor ağzını açıp 2 kelam etsin. Öfff ben de uyuz oldum. Hiç bir şey çare değilse de al eline kırılmadık bir odun aşko.

Az önce bunun yüzünden kavga ettik benim de sinirler boşalmış sanırım sonra üzerine bi saat ağladım, sonra bebeğimi üzdüm diye ağladım. Bir de bana ev işi için emir verme diye söyleniyor

Ah canım ah ah ah. Atacaksın o bezi onun giysi dolabına bak bakalım bi daha orda unutuyor mu:)) canım neler neler anlatıyorum. Koluma yatırıp severken konuşuyoruz her şey ok güzellikle şakayla sevgiyle kızararak trip atarak küserek her yolu denedim yanlış olduğunu bilerek bile denedim o yolları. Ama yok yani en sonunda bırakcm ne hali varsa görsün. Adam iki kelam etmez arası bozulmasın diye şımartır.
Az önce bunun yüzünden kavga ettik benim de sinirler boşalmış sanırım sonra üzerine bi saat ağladım, sonra bebeğimi üzdüm diye ağladım. Bir de bana ev işi için emir verme diye söyleniyor
Ben de bugün çok ağladık. Aynen benimki de bana emir verme dedi bugün. Yahu baharat döktün ortalığa unutma sil diyorum orayı ona da tahammülü yok. Bunalr gamsız rahat biz de kirleneni söyledikçe onalr uyuz oluyor. İçe atacaksın ya evliliğin formülü bu. Güler yüz cilve rahatlık haksızlık evi bok götürsün yarını düşünme plansız gelişine yaşayalım.

Aşırı sinirliyim dün ne iyi ettim de bu adamla evlendim me güzel çocuğum var diyordum bugün ne bok yedim de ben bununla evlendim diyorum hele oğlana içimden nankör kopek diye söyleniyorum hep

Eklentiler

• IMG_3288.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 40
Ayy ben de kova burcuym ve aynı senin gibiyim bir durum olduğunda sürekli chatgpt makaleler ile uzmanlık alanım olmayan şeyleri araştırıyorum.

Aşırı sinirliyim dün ne iyi ettim de bu adamla evlendim me güzel çocuğum var diyordum bugün ne bok yedim de ben bununla evlendim diyorum hele oğlana içimden nankör kopek diye söyleniyorum hep
Ahahaha ben de bugün aynıyım, daha 3-4 gün önce kocam da bana ne iyi yardımcı hep alttan alıyor allah razı olsun diyordum. Nazar mı değiyor yoksa onların da mı regl dönemleri var anlamıyorum.

Ayyy kızlar konu kocalar mı açılın Derdi olmayan mı var acaba Benimki de çok bilen, her şeye karışanlardan Hele şu bebek alışverişi konusunda artık saldım. 1,5 senelik evliyiz, ben yanında ağlayamıyorum hala yaaaa gidip içerde ağlıyorum. Sonra yanında ağlasana seni üzdüğünü bilsin diye bir kez daha kendime üzülüp ağlıyorum Farkediyor üzüldüğümü gerçi gönlümü almaya çalışıyor gün boyu ama ağlamak ayrı bir silah bizim için

7 sene oldu artık umursamıyorum kulak enfeksiyonu olmuşum günlerdir ilaç kullandırmdı doktorum, gece uyuyamadım doğru düzgün çocuk hastaydı sankı onu takıp etmek bir yandan hamilelikten uyuyamadım bu arada eşim bugün arabayı yıkamaya götürmüş çok yoruldum çok iş yaptım diyor hasta halimle sabah çocuğu jimnastiğe götürdüm geldim evi temizledim ütü yaptım beyfendi çok yoruldum diyor yanlış anlaşılmasın yıkamayı kendisi yapmadı artık ağlayamıyorum

Ben dün aldım. Çokta içime sinerek aldım. Ama yatağı çok kötüymüş.
Yatak olarak ayrıca bunu aldım. Hemde indirimde
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 110 cm
https://app.hb.biz/UQZn1RhtaEcN
Anne yanı olan bu değilmiş galiba elele madre olan anne yanıymış …
canım benim burdan alma . Bak burda Bebek10 kodu veriyor,fiyatı daha uygun oluyor.Ben dün aldım,çokta içime sinerek aldım. Kodu kullan muhakkak yazık fazla para ödeme
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm

Bi beceremiyorum şurdan yorum işini. Baştan sıralayayım. Kendi sitesinde pahalı. Ben dün kodla aldım daha uyguna geldi. Sende dene.Bebek10 kodu kullan fiyatı düşsün.Yazık fazla para ödeme.
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
İçinin yatağı kötüymüş. İçine uygun olan indirimde olan yatakta bu
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 110 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…