2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ben mustelayı yıllardır biliyorum hiç beğenmiyorum. Son günlerde birkaç ürünü içeriği temiz. İçerik okumayı iyi bilmek lazım. Mesela meme kremi güzel çatlak yağı güzel. Ama bebe şampuanları çoğu iyi değildi. Şimdi eğer ekolojik değilse incelemiyorum. Ayrıca bı gibi ürünleri son kullanma tarihi çabuk geçiyor. Alırken ona dikkat et canım. Ben “heaven of the earth” marka alcm. Son ay alırım sanırım.

Ay bu çok iyi bişey takıyordum ben iş yaparken,dinlenirken doluyordu içi.hemen boşaltım diğer gögse takıyordum acısız,zamansız süt sağma

Doğal olan birçoğunda da saçları sertleştirdiği, kepek/konak yaptığı, kafa derisini kuruttuğu yazıyor. Bu da sanırım bebeğe göre alınıp kullanılacak ürünlerden bir tanesi

Canim çok geçmiş olsun

Doğal olan birçoğunda da saçları sertleştirdiği, kepek/konak yaptığı, kafa derisini kuruttuğu yazıyor. Bu da sanırım bebeğe göre alınıp kullanılacak ürünlerden bir tanesi
Tabi tabi. Bu sorunlar bütün markalarda var aslında bazen ürüne bağlı bazen başka sebeplere bağlı olabiliyor. Ben de alırım iyi gelmezse başka seçeneğe yönelirim. Tabi önceliğim içeriğinin zararsız olması.

Bu süt toplamak için çok iyi bir ürün ben baya canını okumuştum bunun bir memeden bebek emerken diğer memeye takıyorsun akan sütü topluyor.

Plesenta previa totalis mi plesenta previa mı? Bazen plesenta previa bebek büyüdükçe üste çıkabiliyor ve bu durum ortadan kaybolabiliyor mesafe 2cm ya da altında mı?

Kızlar selam parol 2 tane içtim ağrı geçti bugün mükoyum sadece mabadım accık morarmış bununla geçmiş gitmiş olsun değecek göz kalmadıysa devamke bugün akşam 7de evimin önünde mülteci tipli birine 3 polis resmen uçtu yere yatırıp ters kelepçe yaptı polis arabaları bilmem ne vallaha öyle bir bıkmışım ki olumsuzluklardan nolduğunu merak bile etmedim perdeleri çektim geçtim mutfağımı temizledim. Kocam olacak dangoz da pencereyi açmış nolmuş diye bakıyor geç içeri kapat şu pencereyi durduk yere başımızı belaya sokacan diye kızdım meraklı taze ya

Çok alemsin valla geçmiş olsun tekrardan…

Bu markayı da önerenler oldu, galiba ben de önce bu tarz pompa alıp ihtiyaç olursa elektrikli alacağım .

Ben ecowell alacağım :)Mustela ve ecowel arasında kararsızdım ilk başta

Ben de perşembe oldum. O gün gün içinde iyiydim ama gecesi uyuyamadım. Dün bugün kolum zonkladı. Üstüne yatamıyorum. Diğer tarafa yatmaktan o aşırı ağrıyor. Sırt üstü yüz üstü zaten mümkün değil. Uykusuzluktan bayılmak üzereyim. İki kolum da berbat. Nasıl olacağım ikinci dozunu bilmiyorum. Bir de çalışıyor olacağım içimi dert kapladı.

Plesenta previa totalis mi plesenta previa mı? Bazen plesenta previa bebek büyüdükçe üste çıkabiliyor ve bu durum ortadan kaybolabiliyor mesafe 2cm ya da altında mı?
Mesafe konusunda doktor birşey söylemedi totalis olduğunu söyledi. Kendi doktorumun bunu farketmemesi normal mi kafam çok karışık

Ha ben sallanan prize takılan şarjlı falan kullanılan sandım. Ben bunları pek mantıklı bulmuyorum ya ama sen bilirsin. Ben 2. El bunu almıştım
Bende bunlardan alcam galiba çok araştırma yaptım da hugy alacağım sanırım ama bunlar dan alınca diğer elektrikli olma yana ihtiyac kalmıyor dimi ama bu otomatik sallanıyor ya çocuktan beyine zararlı gibi yorumlarda okudum herkes her şey ı eleştirir oldu ben kolaylık olsun salansın istiyorum

Daha 25. Haftada gece 2 3 kere uyanıyorum normalde aralıksiz uyurdum son ayda gece uyanması olur benım bu sefer biraz erken başladı sürekli gece sabaha karşı hareket ediyor gündüzzde sessiz takılıp beni korkutuyo

Mesafe konusunda doktor birşey söylemedi totalis olduğunu söyledi. Kendi doktorumun bunu farketmemesi normal mi kafam çok karışık
Totalisse zaten mesafe yoktur yani girişi tam kapatmış. Sezaryen olacaksın diye o yüzden demiştir çocuğun çıkacağı alan yok spontane doğumda kanama riski var. Bence çok kendini yorma dinlen ve doktorunla iyice konuş bu konuyu ama benim anlamadığım perinatolog gördü kendi doktorun nasıl görmedi çünkü totalisin farkedilmemesi imkansız.

Ya o beyin sarsıntısı böyle elektrikli salıncakla falan olacak bir şey değil. Misal ayakta bebek sallayan anneler belli bir ritimde sallayamadıklarından farkında olmadan sarstıklarından falan zararı oluyor. Ya da ne bileyim beşik falan sallarken çocuk ağlayınca farketmeden hızlı sarsar tarzda sallamaktan oluyor. Ama elektrik ana kucağının belli bir ritmi var. Zararlı değildir. Elektrikli alınca bence normal almaya gerek yok.

Ben de sabaha kadar oturup sabaha karşı uyuyorum. Öğlen uyanıyorum. Bir an önce uykum düzene girsin çocuk kreşe gitsin istiyorum. Cadılar bayramından dolayı 4 gündür kreş yok pazartesi kreşe gitçek kocam da kursa onları kapı dışarı eder etmez halaya durcam

Bebeğin motor becerilerinin gelişimi açısından manueli daha çok öneriyorlar, kendisi hareket ettiği için.Bir de bazı bebekler elektriklide huysuzlanıyor diye okudum. Ben de elektrikli alcaktım çok istiyordum araştırdıktan sonra manuel almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…