Ben mustelayı yıllardır biliyorum hiç beğenmiyorum. Son günlerde birkaç ürünü içeriği temiz. İçerik okumayı iyi bilmek lazım. Mesela meme kremi güzel çatlak yağı güzel. Ama bebe şampuanları çoğu iyi değildi. Şimdi eğer ekolojik değilse incelemiyorum. Ayrıca bı gibi ürünleri son kullanma tarihi çabuk geçiyor. Alırken ona dikkat et canım. Ben “heaven of the earth” marka alcm. Son ay alırım sanırım.Kızlar şampuan, pişik kremi de stokluyor muyuz? Ben mustela tartışmalı diye Ecowel, Minoris, İncia arasındaydım ama okuduğum yorumlarda dermatologların daha çok Mustela önerdiğini farkettim ve şu yorumu da gördüm. Artık huni takacağım yakında daha fazla araştırdıkça böyle şeyleri. Siz ne alacaksınız ? Eki Görüntüle 3497998
Ay bu çok iyi bişey takıyordum ben iş yaparken,dinlenirken doluyordu içi.hemen boşaltım diğer gögse takıyordum acısız,zamansız süt sağmaBen ilk doğumda almadığıma pişman olduğum bir üründür bu sefer bunu aldım çok merak ettiğim için aldım deneyeceğim ihtiyac olırsa elektrik alırım diye düşünüyorum çok şükür ilk doğumdan sonra çok süt sorunu yaşamadım inşallah bu seferde öyle olur
Doğal olan birçoğunda da saçları sertleştirdiği, kepek/konak yaptığı, kafa derisini kuruttuğu yazıyor. Bu da sanırım bebeğe göre alınıp kullanılacak ürünlerden bir tanesiBen mustelayı yıllardır biliyorum hiç beğenmiyorum. Son günlerde birkaç ürünü içeriği temiz. İçerik okumayı iyi bilmek lazım. Mesela meme kremi güzel çatlak yağı güzel. Ama bebe şampuanları çoğu iyi değildi. Şimdi eğer ekolojik değilse incelemiyorum. Ayrıca bı gibi ürünleri son kullanma tarihi çabuk geçiyor. Alırken ona dikkat et canım. Ben “heaven of the earth” marka alcm. Son ay alırım sanırım.
Canim çok geçmiş olsunKızlar yorumlarınız için teşekkür ederim gece 3e kadar ağrının geçmesini bekledim ama geçmeyince korktum kayıtlı olduğum hastaneye gittim. Nstye bağlamaya çalıştı kadın dedim henüz erken 25 haftadayım. Kadılmalara bakan probu yine de taktı 30 dakika yattım. Doktor ultrason ile baktım alttan üstten ki bakmadan önce söyledim bebeğin hareketlerini hissediyorum diye. Bebek iyi ama sanırım yumuşak doku zedelenmesi olmuş 500 mg parasetamolden 2şerli halde günde 4 sefere kadar içebilirsin dedi. Bebeği plesentayı amniyonu uzun uzun kontrol etti. Hastaneye yüksek riskli gebelik olarak kaydettikleri için böyle durumlarda çok sıkı kontrol ediyorlarmış. 24 saat hastanede kalmamı istedi ama ben istemedim eve geldim.
Tabi tabi. Bu sorunlar bütün markalarda var aslında bazen ürüne bağlı bazen başka sebeplere bağlı olabiliyor. Ben de alırım iyi gelmezse başka seçeneğe yönelirim. Tabi önceliğim içeriğinin zararsız olması.Doğal olan birçoğunda da saçları sertleştirdiği, kepek/konak yaptığı, kafa derisini kuruttuğu yazıyor. Bu da sanırım bebeğe göre alınıp kullanılacak ürünlerden bir tanesi
Bu süt toplamak için çok iyi bir ürün ben baya canını okumuştum bunun bir memeden bebek emerken diğer memeye takıyorsun akan sütü topluyor.Ben ilk doğumda almadığıma pişman olduğum bir üründür bu sefer bunu aldım çok merak ettiğim için aldım deneyeceğim ihtiyac olırsa elektrik alırım diye düşünüyorum çok şükür ilk doğumdan sonra çok süt sorunu yaşamadım inşallah bu seferde öyle olur
Plesenta previa totalis mi plesenta previa mı? Bazen plesenta previa bebek büyüdükçe üste çıkabiliyor ve bu durum ortadan kaybolabiliyor mesafe 2cm ya da altında mı?herkese selam. Bugün detaylı ultrason vardı bebeğimin gelişimi iyi ancak plasentam rahim duvarımı kapatmış göründü. Bu nedenle sezeryan doğum yapabileceğim söylendi. Bu zamana kadar herhangi bi kanamam olmadı, google korkunç şeyler yazıyor aşırı emdişeliyim. Umarım bu süreci kanamasız sorunsuz sağlıklı bir şekilde tam zamanında tamamlarım
Çok alemsin vallaKızlar selam parol 2 tane içtim ağrı geçti bugün mükoyum sadece mabadım accık morarmış bununla geçmiş gitmiş olsundeğecek göz kalmadıysa devamke bugün akşam 7de evimin önünde mülteci tipli birine 3 polis resmen uçtu yere yatırıp ters kelepçe yaptı polis arabaları bilmem ne vallaha öyle bir bıkmışım ki olumsuzluklardan nolduğunu merak bile etmedim perdeleri çektim geçtim mutfağımı temizledim. Kocam olacak dangoz da pencereyi açmış nolmuş diye bakıyor geç içeri kapat şu pencereyi durduk yere başımızı belaya sokacan diye kızdım meraklı taze ya
Kız ben bi erkeğin bu kadar meraklı olduğunu bi benimkinde gördüm. Babaannem gibi baykuş gibi hemen kafayı çıkarıyor ay nolmuş nolmuş diye elinin körü olmuş yani sana neÇok alemsin vallageçmiş olsun tekrardan…
Bu markayı da önerenler oldu, galiba ben de önce bu tarz pompa alıp ihtiyaç olursa elektrikli alacağım .Ben ilk doğumda almadığıma pişman olduğum bir üründür bu sefer bunu aldım çok merak ettiğim için aldım deneyeceğim ihtiyac olırsa elektrik alırım diye düşünüyorum çok şükür ilk doğumdan sonra çok süt sorunu yaşamadım inşallah bu seferde öyle olur
Ben ecowell alacağım :)Mustela ve ecowel arasında kararsızdım ilk baştaKızlar şampuan, pişik kremi de stokluyor muyuz? Ben mustela tartışmalı diye Ecowel, Minoris, İncia arasındaydım ama okuduğum yorumlarda dermatologların daha çok Mustela önerdiğini farkettim ve şu yorumu da gördüm. Artık huni takacağım yakında daha fazla araştırdıkça böyle şeyleri. Siz ne alacaksınız ? Eki Görüntüle 3497998
Ben de perşembe oldum. O gün gün içinde iyiydim ama gecesi uyuyamadım. Dün bugün kolum zonkladı. Üstüne yatamıyorum. Diğer tarafa yatmaktan o aşırı ağrıyor. Sırt üstü yüz üstü zaten mümkün değil. Uykusuzluktan bayılmak üzereyim. İki kolum da berbat. Nasıl olacağım ikinci dozunu bilmiyorum. Bir de çalışıyor olacağım içimi dert kapladı.Bu tetenoz aşısı beni mahvetti38 e çıktı ateşim dün geceden beri kolum zonkzonk valla 2 gün rapor aldım bütün gün yatıyorum. Sanki Covid gibi oldum baş ağrısı fln ateş. Parol içicem akşam.
Mesafe konusunda doktor birşey söylemedi totalis olduğunu söyledi. Kendi doktorumun bunu farketmemesi normal mi kafam çok karışıkPlesenta previa totalis mi plesenta previa mı? Bazen plesenta previa bebek büyüdükçe üste çıkabiliyor ve bu durum ortadan kaybolabiliyor mesafe 2cm ya da altında mı?
Bende bunlardan alcam galiba çok araştırma yaptım da hugy alacağım sanırım ama bunlar dan alınca diğer elektrikli olma yana ihtiyac kalmıyor dimi ama bu otomatik sallanıyor ya çocuktan beyine zararlı gibi yorumlarda okudum herkes her şey ı eleştirir olduHa ben sallanan prize takılan şarjlı falan kullanılan sandım. Ben bunları pek mantıklı bulmuyorum ya ama sen bilirsin. Ben 2. El bunu almıştım
Totalisse zaten mesafe yoktur yani girişi tam kapatmış. Sezaryen olacaksın diye o yüzden demiştir çocuğun çıkacağı alan yok spontane doğumda kanama riski var. Bence çok kendini yorma dinlen ve doktorunla iyice konuş bu konuyu ama benim anlamadığım perinatolog gördü kendi doktorun nasıl görmedi çünkü totalisin farkedilmemesi imkansız.Mesafe konusunda doktor birşey söylemedi totalis olduğunu söyledi. Kendi doktorumun bunu farketmemesi normal mi kafam çok karışık
Ya o beyin sarsıntısı böyle elektrikli salıncakla falan olacak bir şey değil. Misal ayakta bebek sallayan anneler belli bir ritimde sallayamadıklarından farkında olmadan sarstıklarından falan zararı oluyor. Ya da ne bileyim beşik falan sallarken çocuk ağlayınca farketmeden hızlı sarsar tarzda sallamaktan oluyor. Ama elektrik ana kucağının belli bir ritmi var. Zararlı değildir. Elektrikli alınca bence normal almaya gerek yok.Bende bunlardan alcam galiba çok araştırma yaptım da hugy alacağım sanırım ama bunlar dan alınca diğer elektrikli olma yana ihtiyac kalmıyor dimi ama bu otomatik sallanıyor ya çocuktan beyine zararlı gibi yorumlarda okudum herkes her şey ı eleştirir olduben kolaylık olsun salansın istiyorum
Ben de sabaha kadar oturup sabaha karşı uyuyorum. Öğlen uyanıyorum. Bir an önce uykum düzene girsin çocuk kreşe gitsin istiyorum.Daha 25. Haftada gece 2 3 kere uyanıyorum normalde aralıksiz uyurdum son ayda gece uyanması olur benım bu sefer biraz erken başladısürekli gece sabaha karşı hareket ediyor gündüzzde sessiz takılıp beni korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?