Geçmiş olsun cnm sağlıkla gelsinler. Kaç kg oldu senin bebişler? Ne kadar süre küvezde kalacaklarıyla ilgili falan bilgi alabildin mi?Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Rabbim yardımcınız olsun.Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Hafta olarak 30dayız ama oğlan 33 kız 32. Haftada çok teşekkür ederim hepinizeKac haftalık oldun canım? Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
1600-1700 grda geziniyorlar. Yok bilgim ama yılbasına kadar orada kalırlar muhtemelen canımGeçmiş olsun cnm sağlıkla gelsinler. Kaç kg oldu senin bebişler? Ne kadar süre küvezde kalacaklarıyla ilgili falan bilgi alabildin mi?
İnşALLAH kuvözde cok kalmadan saglıkla kucagınıza alırsınız. Rabbim kolaylık versin inşALLAHHafta olarak 30dayız ama oğlan 33 kız 32. Haftada çok teşekkür ederim hepinize
Ya maşallah. Hafta olarak gayet iyiler. Biraz kuvöz süreci olur ama sağlıkla evlerine dönerler Allah in izniyle.Hafta olarak 30dayız ama oğlan 33 kız 32. Haftada çok teşekkür ederim hepinize
Aminn inşallahİnşALLAH kuvözde cok kalmadan saglıkla kucagınıza alırsınız. Rabbim kolaylık versin inşALLAH
Amiiin inşallahYa maşallah. Hafta olarak gayet iyiler. Biraz kuvöz süreci olur ama sağlıkla evlerine dönerler Allah in izniyle.
Sağsalim çıkarsınız iyi düşünün Artık tıp çok çok ilerledi çok şükür Eskisi gibi riskler yok artıkKızlar inşallah benimki gibi hiç böyle stresler yaşamadan tam haftasında doğum yaparsınız hepiniz saglıkla ve Saglıkla bebıslerınizi direk eve götürebilirsiniz. Bizim benden dolayı ısımız biraz sıkıntılı bebişlerin saglıgı gayet iyi şuanlık ama bende nolur belli degıl.
Allahım hepinizin yüzünü güldürsün
Aminn, Hayırlısı inşallah her şeyinSağsalim çıkarsınız iyi düşünün Artık tıp çok çok ilerledi çok şükür Eskisi gibi riskler yok artık
Ah kıyamam ya üzüldüm canım neyse endişe ettirmeyelim seni daha fazla inşallah bunda da vardır bir hayır her şey yolunda gitsinKızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
A canım benim sakın stres yapma. Bak erken teşhisle seni kontrol altına almışlar. Bebeklerinin kilosu gelişimi de gayet iyi. Herşey güzel olacak. Emin ol. Bak benim de ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım kızım 1500 kilo dünyaya geldi. Gayet sağlıklı küvezdede çok kalmadı. Grubun ilk annesi sen olucan güzel haberlerle bekliyoruzKızlar inşallah benimki gibi hiç böyle stresler yaşamadan tam haftasında doğum yaparsınız hepiniz saglıkla ve Saglıkla bebıslerınizi direk eve götürebilirsiniz. Bizim benden dolayı ısımız biraz sıkıntılı bebişlerin saglıgı gayet iyi şuanlık ama bende nolur belli degıl.
Benimde gece krampım daha çok gece uykuda bacakta oluyor diye gece iç demişti çok şükür faydası oldu rahatladım artık kramp girmiyoMantıklı aslında gece uyurken daha çok kramp giriyor bacağıma felqn
Aminnn inşallahAh kıyamam ya üzüldüm canım neyse endişe ettirmeyelim seni daha fazla inşallah bunda da vardır bir hayır her şey yolunda gitsin
Allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizin için stresli bir süreç olacaktır muhakkak ama kendinizi strese ne kadar çok kaptırırsanız neticesi de o denli olumsuz seyredecektir. Güzel şeyler düşünmeye çalışın gerisi hallolur Allah'ın izniyleKızlar inşallah benimki gibi hiç böyle stresler yaşamadan tam haftasında doğum yaparsınız hepiniz saglıkla ve Saglıkla bebıslerınizi direk eve götürebilirsiniz. Bizim benden dolayı ısımız biraz sıkıntılı bebişlerin saglıgı gayet iyi şuanlık ama bende nolur belli degıl.
İnanılmaz uykum var ama çalışan anne olunca çocukla mümkün olmuyo sorumluluklarım ağır basıyo bugün uyumak için yıllık izin kullandım ama 8 de uyandım ev işlerini yapcam alışverişi tamamlicam diye eve daha yeni girdim bir saat sonra çocuk okuldan çıkacak izne ayrılıp doya doya uyumak istiyorum bebiş gelince gelsin uykusuz gecelerMerhabalar 29+3'ten
Ben birkaç gündür resmen ilk 3 aya döndüm aşırı bir uyku uykuya doyamama ve gün içinde de uyuma var ama iyi de geliyor bir yandan dinlenmiş hissediyorum demek ki İhtiyacım da var happy momdada bakıyorum çoğu kişi bu ay haftalarda böyle uyku halinde oluyormuştemizlik vesaire yapasım var ama hiç elim kolum kalkmıyor Aman diyorum dinlen
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimAllah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizin için stresli bir süreç olacaktır muhakkak ama kendinizi strese ne kadar çok kaptırırsanız neticesi de o denli olumsuz seyredecektir. Güzel şeyler düşünmeye çalışın gerisi hallolur Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?