Hayırlı olsun bende 6 ay önce kurutma makinesi aldım hayat kurtarıyorBi çılgınlık yaptım ve çamaşır kurutma makinesi aldım
Çamaşır makinem de Samsung, kurutma makinemi de Samsung aldımYeniyıl hediyesi olsun bana
Ağrın geçmediyse fıtık olduğu için gitmen en doğrusu gibi geçmiş olsunKızlar pazar günü canım sıkkındı biraz kafamı dağıtmak için hiç ara vermeden tüm evi dip köşe temizledim yani kendimi baya kaptırmışım akşamında da rahimde ve sağ kasıkta şiddetli sancılar oluştu uyluk kemiği kısmında da sancı var kaç gündür ayağa kalkamıyorum yatarken yine biraz daha iyiyim ama sağa sola dönemiyorum. İki hafta önceki kontrolde sağ kasıkta fıtık olduğu belirlenmişti ve enfeksiyon olduğu söylenmişti. Enfeksiyon için üromisin tek saşe toz kullandım suyu da genelde 2 litre içerim(hamilelik öncesinden alışkanlık) acaba bu sancılar normal midir yoksa korkmalı mıyım bugün 3 gün oldu hastaneye de gitmedim
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallahKızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Çok heyecanlı, ilk bebişlerimiz geliyor desenize. Sağlıkla ilerlesin her şey inşallah dualarımız sizinleKızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Bizim hastene paketinde ikram edilecek yiyecekler,çikolata,fotoğraf çekimi dahil bir çok şey var canım o yüzden ben valizimi birde hediyelikleri alıp gideceğim.ama olmasaydıda hastanenin anlaşmalı çalıştığı firmalar var onlara yaptırırdım doğum yapacağım hastaneyle görüş onlar yönlendirirKızlar bir şey daha hastane odası süsleme yapmayı düşünen var mı kendiniz mi yapacaksınız yoksa bir organizasyon şirketine mi yaptıracaksınız İstanbul’da olanlar düşünenler varsa bana da söyleyebilir mi nereyi düşünüyorlar ben çünkü güvenemiyorum Instagram’dan bakıyorum kapora istiyorlar dolandırıcı da olabiliyorlar fotoğrafçı ayarladım ama süslemeyi de yaptıracağım kendim uğraşamam o stresle. eşim de panik oluyor kriz yönetimi onda sıfır. iyice geriliriz doğum öncesi hiç gerek yok:)
Hakkııızda hayırlısı olsun canım üzülme hiç,onlar içinde senin içinde en iyisi o demekki1600-1700 grda geziniyorlar. Yok bilgim ama yılbasına kadar orada kalırlar muhtemelen canım
Kızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?
Canımmm saglıkla kucagına al insallah , güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Canım doktorların milimetrik ölçümleri sonucu bu veriler ortaya çıkıyor. O an pozisyon değişse, doktor farklı ölçse farklı sonuçlar çıkacak belki. O yüzden doktorlar pek önemsemiyor bu 1-2 hafta önde ya da geride olmaları, sen de takılma tatlı canını sıkmaArkadaşlar merhaba..bugün 28+2 de kontrole gittim...karın cevresi 1 hafta baş çevresi de 2 hafta geriye dusmus...Dr sorun olarak görmedi ama ben özellikle baş çevresinin geriye düşmesine çok takıldım...bu konuda tecrübesi olan var mi
canım öncelikle sağlıkla gelsinler dualarımız sen ve bebeklerinle. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hiç stres yapma en kısa zamanda sen ve bebeklerin sağlıkla evinize gideceksiniz.Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Daha önceki ölçümler nasıldı canım haftası ile uyumlumuydu yada önde ikenmi geriye düştü…Arkadaşlar merhaba..bugün 28+2 de kontrole gittim...karın cevresi 1 hafta baş çevresi de 2 hafta geriye dusmus...Dr sorun olarak görmedi ama ben özellikle baş çevresinin geriye düşmesine çok takıldım...bu konuda tecrübesi olan var mi
Daha önce 2. 3 gün geride çıkıyordu...çok üzgünüm Dr birşey söylemedi bu konuda ama yine de nette baktım çok kötü şeyler gördüm..Daha önceki ölçümler nasıldı canım haftası ile uyumlumuydu yada önde ikenmi geriye düştü…
İlk defa olmuş bişey se takma kafana ölçüm milimetri oynasa zaten hemen fark ediyor.aynı gün içinde iki farklı ölçüm aldı bizizm doktor mesela oluyor bazen
Çok farketti mi olcumleriniz aynı gün icindekiDaha önceki ölçümler nasıldı canım haftası ile uyumlumuydu yada önde ikenmi geriye düştü…
İlk defa olmuş bişey se takma kafana ölçüm milimetri oynasa zaten hemen fark ediyor.aynı gün içinde iki farklı ölçüm aldı bizizm doktor mesela oluyor bazen
Evet 10 gün kadar hemdeÇok farketti mi olcumleriniz aynı gün icindeki
Okumayın onları hiç boşa karıstırmayın kafanızıDaha önce 2. 3 gün geride çıkıyordu...çok üzgünüm Dr birşey söylemedi bu konuda ama yine de nette baktım çok kötü şeyler gördüm..
Canım hangi hastane o öyle merak ettim.Bizim hastene paketinde ikram edilecek yiyecekler,çikolata,fotoğraf çekimi dahil bir çok şey var canım o yüzden ben valizimi birde hediyelikleri alıp gideceğim.ama olmasaydıda hastanenin anlaşmalı çalıştığı firmalar var onlara yaptırırdım doğum yapacağım hastaneyle görüş onlar yönlendirir
Acıbadem Kayseri canımCanım hangi hastane o öyle merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?