2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ağrın geçmediyse fıtık olduğu için gitmen en doğrusu gibi geçmiş olsun

Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Çok heyecanlı, ilk bebişlerimiz geliyor desenize. Sağlıkla ilerlesin her şey inşallah dualarımız sizinle

Reactions: dhn
Bizim de bugün randevumuz vardı, tam 32+0da gel çalışabilir raporu için ve o gün NSTye gireceksin yarım saat önce gel dedi. NST diyince çok heyecanlandım, yaklaşıyoruz iyice diye hissediyorum 1200 g olmuş oğluşum, baş geliş pozisyondaydı. Çatı ağrısı bu pozisyonda çok normal dedi

Bizim hastene paketinde ikram edilecek yiyecekler,çikolata,fotoğraf çekimi dahil bir çok şey var canım o yüzden ben valizimi birde hediyelikleri alıp gideceğim.ama olmasaydıda hastanenin anlaşmalı çalıştığı firmalar var onlara yaptırırdım doğum yapacağım hastaneyle görüş onlar yönlendirir

1600-1700 grda geziniyorlar. Yok bilgim ama yılbasına kadar orada kalırlar muhtemelen canım
Hakkııızda hayırlısı olsun canım üzülme hiç,onlar içinde senin içinde en iyisi o demekki 2 kilo olunca hemen evine alıp gidersin inşallah çokta sürmez nasipse

henüz hiç olmadı benim ama zaten evde olduğum için sürekli gerildiğini hissetikçe sürüyorum hemen. Badgerın hem belly butterı hem belly oili, liearac bir de bio-oil var, döndüre döndüre kullanıyorum biodermanın yağını da alırım sanırım
Kızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba..bugün 28+2 de kontrole gittim...karın cevresi 1 hafta baş çevresi de 2 hafta geriye dusmus...Dr sorun olarak görmedi ama ben özellikle baş çevresinin geriye düşmesine çok takıldım...bu konuda tecrübesi olan var mi

Canım doktorların milimetrik ölçümleri sonucu bu veriler ortaya çıkıyor. O an pozisyon değişse, doktor farklı ölçse farklı sonuçlar çıkacak belki. O yüzden doktorlar pek önemsemiyor bu 1-2 hafta önde ya da geride olmaları, sen de takılma tatlı canını sıkma

Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
canım öncelikle sağlıkla gelsinler dualarımız sen ve bebeklerinle. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hiç stres yapma en kısa zamanda sen ve bebeklerin sağlıkla evinize gideceksiniz.

Daha önceki ölçümler nasıldı canım haftası ile uyumlumuydu yada önde ikenmi geriye düştü…
İlk defa olmuş bişey se takma kafana ölçüm milimetri oynasa zaten hemen fark ediyor.aynı gün içinde iki farklı ölçüm aldı bizizm doktor mesela oluyor bazen

Daha önce 2. 3 gün geride çıkıyordu...çok üzgünüm Dr birşey söylemedi bu konuda ama yine de nette baktım çok kötü şeyler gördüm..

Çok farketti mi olcumleriniz aynı gün icindeki

Canım hangi hastane o öyle merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…