Magnezyum kullanıyor musun , bol su da içip dinlenmek lazım .Evet bende dönüyor ya da ayağıyla itiyor diye düşünüyordum ama artık daha da dikkat edicem öyle olduğu zaman
Decavit kullanıyorum onun içinde var da ayriyeten kullanmiyorum öyle kramp filan hiç olmadı bende heralde yeterli oluyor diye düşünüyorumMagnezyum kullanıyor musun , bol su da içip dinlenmek lazım .
Sancı mı bilmem ama düzenli olmadığı sürece sorun yok bence. Zaten yalancı sancılar yaşamaya başliycaz malum geri sayıma geçtik.Selam kızlar size bir şey sorcam. Bugün instagramda gördüm de birisi demişki karnın bir yerde toplanmasını bebek hareketi sanıyordum meğerse kasılma ya da yalancı kasilmalarmis. Benimde bir taraf sisip hatta o zaman agri olduğu zaman oluyor hatta böyle sıcaklamaya başlıyorum. Bu şimdi yalancı kasılma mi ben bebisin tekmesi diye düşünüyordum. Siz yaşıyor musunuz bu durumu. Yalancı kasilmaysa düzenli aralıklarla olmuyorsa sorun yoktur heralde
Maşallah sizee29+5 1520 gram ve 40 cm ile hello teyzeler
Evet ya 1 ay sonra sırayla dökülmeye başlayacaz. Hade hayırlısı valla çok heyecanlıyım sanki ilk bebem dört gözle bekliyorum.1 , 1 bucuk ay sonra bizim grubun bebisleri çoğalacak. Sağlıkla gelsinler inşallah. Artık önce doguranlar dogum süreçlerini anlatırlar burdaay çok heyecanli ya
Nasıl oldu ki. Kan akışı mı az. Tansiyon falan mı çıktı acaba. Benim kızımda son ay çocuk yüksek tansiyondan kilo alması gereken yerde 700 gram verip baya gerilemişti. Plesantadan ayrılmıştı çocuk ani doğuma alınmıştım. Siz haftaya tekrar gidin gerileme devam ederse doktor ona göre doğum programı yapabilirkızlar bebegım 3 hafta gerılemıs ıkı hafta sonra tekrar gel dedi doktor bu durumu yaşayan var mı ya da duyduğunuz ne olacak nasıl olacak
Bence iki hafta beklemeyin. Başka doktora tekrar görün . Bir hafta arayla gidin.kızlar bebegım 3 hafta gerılemıs ıkı hafta sonra tekrar gel dedi doktor bu durumu yaşayan var mı ya da duyduğunuz ne olacak nasıl olacak
Korkmayın stres yapmayın ama bence ihmal etmeyin başka bir doktora daha görünün. Sık sık kontrole gidinkızlar bebegım 3 hafta gerılemıs ıkı hafta sonra tekrar gel dedi doktor bu durumu yaşayan var mı ya da duyduğunuz ne olacak nasıl olacak
Panik yapma canım benimde ilk gebelikte olmustu 2 haftalık bir gerilik,bol bol protein,süt kaşar peyniri,tahin,avokado ve brokoli yedim bir sonraki muayene kapanmıştı ara.sonrada haftasıyla uyumlu gitti.seninki kaç haftalıkki kaç gram görünüyorkızlar bebegım 3 hafta gerılemıs ıkı hafta sonra tekrar gel dedi doktor bu durumu yaşayan var mı ya da duyduğunuz ne olacak nasıl olacak
31 haftalık 1230 gram ama 3 hafta geride dedi bacak kol ölçüsüPanik yapma canım benimde ilk gebelikte olmustu 2 haftalık bir gerilik,bol bol protein,süt kaşar peyniri,tahin,avokado ve brokoli yedim bir sonraki muayene kapanmıştı ara.sonrada haftasıyla uyumlu gitti.seninki kaç haftalıkki kaç gram görünüyor
tamam teşekkür ederimKorkmayın stres yapmayın ama bence ihmal etmeyin başka bir doktora daha görünün. Sık sık kontrole gidin
tamam teşekkür ederimBence iki hafta beklemeyin. Başka doktora tekrar görün . Bir hafta arayla gidin.
şeker tansiyon vs çıkmadı emfeksıyon da yok detaylı ultrason da da sıkıntı yoktu ılk bır hafta sonra ıkı sımdı de 3 hafta gerılemısNasıl oldu ki. Kan akışı mı az. Tansiyon falan mı çıktı acaba. Benim kızımda son ay çocuk yüksek tansiyondan kilo alması gereken yerde 700 gram verip baya gerilemişti. Plesantadan ayrılmıştı çocuk ani doğuma alınmıştım. Siz haftaya tekrar gidin gerileme devam ederse doktor ona göre doğum programı yapabilir
Ayrıntılı ultrason yapılmışmıydı canım,ozamanda varmıydı gerilik .bizde karın çevresi geri idi beslenme ile düzeldi ama kol bacak bilemiyorum beslenme ilemi alakalıdır31 haftalık 1230 gram ama 3 hafta geride dedi bacak kol ölçüsü
Bende gece uykuya geçişte çok zorlanıyorum gündüz de uyku şekerleme yok gece uykuya dalmakta zorlanıyorum bide oğluşum bu saatlerde çok hareketli oluyorUyuyamıyorum napcam bilmiyorumgünlerdir böyle sabaha karşı zor uyuyorum gündüz uyumuyorum ama yine gece olunca uykum yok yalancı sancı gibi bir uyarıcı da yok ama uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?