Amip dizanteri mi? Ne salgını bu? Nora virüs mü ne vardı 1-2 güne geçen kusma ishal tansiyon düşüklüğü yapıp 1-2 günde geçip gidiyor o mu?bence ikisi de oldu çok kötü bir his
Selam. Bende hissediyorum. Hatta en asagida. Elleriyle dürtüyor gibi yapiyorSelam herkese, 29+2 göbek altında tekmeler hissediyorum bazen ve geriliyorum… bebek baş aşağı pozisyondaydı en son bundan mıdır? Böyle hisseden var mı?
Benim plasentam aşağıda bir de bu yüzden de bi tık tedirginim. Plasentam dışında bebeğin pozisyonu, durumu vs bi sorun olmadığını söyledi dr ama insan yine de tedirgin oluyorSelam. Bende hissediyorum. Hatta en asagida. Elleriyle dürtüyor gibi yapiyorDışarı çıkacakmış gibi oluyor ama araştırdım normalmis ayakları ya da elleri aşağıya denk gelmis olabilirmiş. Ultrasonda doktor bir sorun görmüyorsa bir sıkıntı yokmuş.
İçini ferah tut bir sorun yoktur bence. Bende gün içinde dediğim gibi bazı hareketlerini çok asagida hissediyorum. İnşallah bütün bebisler vaktinde gelirBenim plasentam aşağıda bir de bu yüzden de bi tık tedirginim. Plasentam dışında bebeğin pozisyonu, durumu vs bi sorun olmadığını söyledi dr ama insan yine de tedirgin oluyor
şuan 8shal8m yok mide krampim var yarın da devam edecekse zaten kadin doğuma gitcem 32 haftalık izin için sorarım yönlendirmesiyle göre hareket ederim.Amip dizanteri mi? Ne salgını bu? Nora virüs mü ne vardı 1-2 güne geçen kusma ishal tansiyon düşüklüğü yapıp 1-2 günde geçip gidiyor o mu?
Merhaba benim de bu hafta seninki gibi 2 hafta gerilemişti moralim çok bozuldu ama doktor takılmamam gerektiğini söylediMerhaba herkese 29 haftalık hamileyim. Dunki kontrolumde bebeğin baş kısmı normal ama karın cevresi 2 hafta geride olduğunu söyledi doktor.bu hafta içi perinatoloji uzmanı ile beraber tekrar bakacaklar. Bu durumu yaşayan var mı, toparlama ihtimali var mıdır. Tedirgin oldum baya
çok geçmiş olsun canım umarım hızlıca atlatırsın.Günaydın kızlar ishal oldum dün gece bu sabah iyi gibi ama karnım agiriyor şu içsem midem bulanıyor. serum şart gibi ama gidesim de yok ne bu yaa nerden geldi başıma battaniyeye büründüm yatiyorum.
Valla özellikle ben akşamları sanki eli kolu çıkacakmış gibi hissediyorum. Bir sorun yoktur allahın izniyleİçini ferah tut bir sorun yoktur bence. Bende gün içinde dediğim gibi bazı hareketlerini çok asagida hissediyorum. İnşallah bütün bebisler vaktinde gelir
Geçmişler olsun.Günaydın kızlar ishal oldum dün gece bu sabah iyi gibi ama karnım agiriyor şu içsem midem bulanıyor. serum şart gibi ama gidesim de yok ne bu yaa nerden geldi başıma battaniyeye büründüm yatiyorum.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar ishal oldum dün gece bu sabah iyi gibi ama karnım agiriyor şu içsem midem bulanıyor. serum şart gibi ama gidesim de yok ne bu yaa nerden geldi başıma battaniyeye büründüm yatiyorum.
İnşallah takılacak bir şey yoktur ama morali bozuluyor insanın nasıl ilerleyecek peki senin sürecinMerhaba benim de bu hafta seninki gibi 2 hafta gerilemişti moralim çok bozuldu ama doktor takılmamam gerektiğini söyledi
çok geçmiş olsun canım umarım hızlıca atlatırsın.
Valla özellikle ben akşamları sanki eli kolu çıkacakmış gibi hissediyorum. Bir sorun yoktur allahın izniyle
Geçmişler olsun.
sagolun kızlar kramp kaldı sadece toparladım ama yarın bunu da soracağımGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Hepimiz zamanında ve sağlıkla kavuşalım bebişlerimizesagolun kızlar kramp kaldı sadece toparladım ama yarın bunu da soracağım
İhmâl etme geçilmeden git. Ben geçen pazar zehirlendim kusmaktan kasılmalarım ritmik bişekilde başladı. Dr pregestona başlattı ama işe yaramadı. Sabah yatış yapicam kasılmaları durdurmak için ilaç tedavisi yapması gerekiyormuş yoksa erkenden doğurursun dedi. Daha 30 haftalığım. Bi kusma bana nelere mâl olduGünaydın kızlar ishal oldum dün gece bu sabah iyi gibi ama karnım agiriyor şu içsem midem bulanıyor. serum şart gibi ama gidesim de yok ne bu yaa nerden geldi başıma battaniyeye büründüm yatiyorum.
Hay Allah ya tedavinizi olun aman ihmal etmeyin geçmiş olsunİhmâl etme geçilmeden git. Ben geçen pazar zehirlendim kusmaktan kasılmalarım ritmik bişekilde başladı. Dr pregestona başlattı ama işe yaramadı. Sabah yatış yapicam kasılmaları durdurmak için ilaç tedavisi yapması gerekiyormuş yoksa erkenden doğurursun dedi. Daha 30 haftalığım. Bi kusma bana nelere mâl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?