- 26 Şubat 2024
- 269
- 164
- 23
36+6 oluyor, 37+0 da zorunlu izne ayrılıyorsunuz37 haftaya kadar calisir raporu alındığında 36+6 mi son çalışma günü oluyor yoksa 37+6 mi bilgisi olan var mıdır
İhmâl etme geçilmeden git. Ben geçen pazar zehirlendim kusmaktan kasılmalarım ritmik bişekilde başladı. Dr pregestona başlattı ama işe yaramadı. Sabah yatış yapicam kasılmaları durdurmak için ilaç tedavisi yapması gerekiyormuş yoksa erkenden doğurursun dedi. Daha 30 haftalığım. Bi kusma bana nelere mâl oldu
Amin canim inşallah. öyle olacak zatenÇok geçmiş olsun. Hepimiz zamanında ve sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Geçmiş olsun canımşuan 8shal8m yok mide krampim var yarın da devam edecekse zaten kadin doğuma gitcem 32 haftalık izin için sorarım yönlendirmesiyle göre hareket ederim.
Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda toparlarsiniz inşallah, bebis de sağlıkla, en uygun zamanda gelir hiç stres yapmamaya çalışın. 29 a kadar gelmişsiniz saglikla biraz daha bekleyecek oyle gelecek insallah yavrunuzIyi geceler kızlar. Gecen çarşamba kontrolumuz vardi . hersey yolunda diye yazmıştım buraya da. Perşembe iş çıkışı eve zor geldim kapida yere yığıldim. Esim hastaneye yetiştirdi. Tansiyon 17/10 olmus. yolda konuşamaz hale de gelmiştim. Cumartesi öğleye kadar hastanede yatırdılar.Bugun 24 saatlik idrar toplamaya basladik. Yarin sabah hastaneye gideceğim. preeklamsi şüphesi devam ediyor. Dua edin. 29+1 oluyoruz daha yarin. Gebelik basindan beri tansiyonla ugrasiyoruz. sürekli riskler cikti. insAllah biraz daha durur bebegim. Sizler de tansiyonunuza cok dikkat edin. Bas ağrısı, gozlerde bulanıklık, karnin ust bölgesinde agri ,el ayak yuzde şişlik farkedersiniz hemen tansiyonunu bakin mutlaka.
çok teşekkür ederim . Amin insALLAH . hepimiz sağlıkla vaktinde alalim kucağımızaÇok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda toparlarsiniz inşallah, bebis de sağlıkla, en uygun zamanda gelir hiç stres yapmamaya çalışın. 29 a kadar gelmişsiniz saglikla biraz daha bekleyecek oyle gelecek insallah yavrunuz
Çok geçmiş olsunIyi geceler kızlar. Gecen çarşamba kontrolumuz vardi . hersey yolunda diye yazmıştım buraya da. Perşembe iş çıkışı eve zor geldim kapida yere yığıldim. Esim hastaneye yetiştirdi. Tansiyon 17/10 olmus. yolda konuşamaz hale de gelmiştim. Cumartesi öğleye kadar hastanede yatırdılar.Bugun 24 saatlik idrar toplamaya basladik. Yarin sabah hastaneye gideceğim. preeklamsi şüphesi devam ediyor. Dua edin. 29+1 oluyoruz daha yarin. Gebelik basindan beri tansiyonla ugrasiyoruz. sürekli riskler cikti. insAllah biraz daha durur bebegim. Sizler de tansiyonunuza cok dikkat edin. Bas ağrısı, gozlerde bulanıklık, karnin ust bölgesinde agri ,el ayak yuzde şişlik farkedersiniz hemen tansiyonunu bakin mutlaka.
Canım inşallah sağlıkla vaktinde gelirİhmâl etme geçilmeden git. Ben geçen pazar zehirlendim kusmaktan kasılmalarım ritmik bişekilde başladı. Dr pregestona başlattı ama işe yaramadı. Sabah yatış yapicam kasılmaları durdurmak için ilaç tedavisi yapması gerekiyormuş yoksa erkenden doğurursun dedi. Daha 30 haftalığım. Bi kusma bana nelere mâl oldu
Çok geçmiş olsunIyi geceler kızlar. Gecen çarşamba kontrolumuz vardi . hersey yolunda diye yazmıştım buraya da. Perşembe iş çıkışı eve zor geldim kapida yere yığıldim. Esim hastaneye yetiştirdi. Tansiyon 17/10 olmus. yolda konuşamaz hale de gelmiştim. Cumartesi öğleye kadar hastanede yatırdılar.Bugun 24 saatlik idrar toplamaya basladik. Yarin sabah hastaneye gideceğim. preeklamsi şüphesi devam ediyor. Dua edin. 29+1 oluyoruz daha yarin. Gebelik basindan beri tansiyonla ugrasiyoruz. sürekli riskler cikti. insAllah biraz daha durur bebegim. Sizler de tansiyonunuza cok dikkat edin. Bas ağrısı, gozlerde bulanıklık, karnin ust bölgesinde agri ,el ayak yuzde şişlik farkedersiniz hemen tansiyonunu bakin mutlaka.
tesekkur ederim. Benim 2. gebelikte cikmisti tansiyon ama gebelik sonrasi bitti saniyodum. Sanirim devam etmiş. Bu gebelikte ilk haftalarda ortaya çıktı cunku . Doktor zaten tansiyonun vardi buyuk ihtimal dedi. Ecopirin basladik sadece onu kullaniyodum. Ama acilde bir ilac verdiler düşürmek için adini bilmiyorum. Suan 24 saatlik idrar sonucuna göre bakılacak. Herhangi bir ilac verilmedi. Düştü cok sukur tansiyonum ama tetikte sürekli.Çok geçmiş olsun
İlaç ne kullanıyorsunuz? Alfamet mi? Gebelik öncesinde tansiyon hastalığınız var mıydı?
Benim de öncesinde tansiyon ilacı kullanıyordum çünkü ondan biraz fazla soru sordum.
Cok tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun
Annelik boyle birsey herhalde . Ayni duygulari yasiyorum . benim de 3. bebegim gelecek inşAllah. Kucuk oglum 3 yas 4 aylik. 2 gun hastanede yattim geldim kucagimdan inmiyor yapıştık birbirimize. Büyük oglum 9 yasinda . O bile bugun benle yat diye agladi . Dogum olsa ne yapacagim diye kara kara düşünüyorum.Asla yetemeyecekmişim gibi geliyor. Ara ara aglama krizi geliyo ama tansiyon var aglayamiyorum bile. Rabbim saglik versin hepimize güç versin de güzel güzel büyütelim inşAllah kuzularimiziKuzum valla 2 çocukla nasıl olurum pek bilmiyorum ve korkuyorum açıkçası. Kuyruğu dik tutup çevrendekilere çaktırmasam da bazen duşta falan insan su böyle üstünden akarken düşünür ya hayatını böyle bi gözden geçirir ağlıyorum ben öyle zamanlar. Bugün dalmış gitmişim suyun altında kaynar suda yıkanmışım bildiğin bayılıyordum az kalsın tansiyonum düştü çıktığımda. Sanki ilk kızıma da 2. Kızıma da haksızlık edecekmişim gibi geliyor. İlk kızım tam oyun bebesi oldu 32 aylık çocuk tırmanmak istiyor yat yuvarlan debelen istiyor karnımdan sebep onla gönlümce ve onun istediği gibi oynayamıyorum. 2. Çocuk olunca yok sezaryendi yok bebek emzirdi yine olmayacak. Hani pedagoglar diyor ya çocuğa en büyük travma ilgisiz anne baba diye. Travma olmasın hak yemeyim istiyorum. Çok üzülüyorum
Korkmayın. Beslenmeyle düzelebiliyor. Burda yazanlar oldu . İnsALLAH duzelir . protein ağırlıklı beslenmeye çalışın. kasar peynir,ceviz ,muz,tahin,cennet hurması tüketin. insAllah toparlarsiniz .Merhaba herkese 29 haftalık hamileyim. Dunki kontrolumde bebeğin baş kısmı normal ama karın cevresi 2 hafta geride olduğunu söyledi doktor.bu hafta içi perinatoloji uzmanı ile beraber tekrar bakacaklar. Bu durumu yaşayan var mı, toparlama ihtimali var mıdır. Tedirgin oldum baya
yalanci sanci dedikleri şey mi acaba. ben sancıyı yasamadim bilmiyorum ama.dinlenmeyle geçmiyorsa bir doktora görünün. İnsALLAH hersey yolundadır.Kızlar ya benim regl olacakmış gibi kasıklarım ve bacaklarımın diz üstü kısımları belim ağrıyor. Naptım anlamadım ki. Kendimi yormadım hatta öğlen uyudum 3-4 saat. Anlamadım ağrım var ya
Çok geçmiş olsuuun, umarım kontrol altına alınabilir.Iyi geceler kızlar. Gecen çarşamba kontrolumuz vardi . hersey yolunda diye yazmıştım buraya da. Perşembe iş çıkışı eve zor geldim kapida yere yığıldim. Esim hastaneye yetiştirdi. Tansiyon 17/10 olmus. yolda konuşamaz hale de gelmiştim. Cumartesi öğleye kadar hastanede yatırdılar.Bugun 24 saatlik idrar toplamaya basladik. Yarin sabah hastaneye gideceğim. preeklamsi şüphesi devam ediyor. Dua edin. 29+1 oluyoruz daha yarin. Gebelik basindan beri tansiyonla ugrasiyoruz. sürekli riskler cikti. insAllah biraz daha durur bebegim. Sizler de tansiyonunuza cok dikkat edin. Bas ağrısı, gozlerde bulanıklık, karnin ust bölgesinde agri ,el ayak yuzde şişlik farkedersiniz hemen tansiyonunu bakin mutlaka.
Canımm benim de özellikle akşamlar kızım hareket ettikçe bacaklarım, kasıklarım ve kasıklarımda bastığı sinirler ağrıyor hbenzer bir ağrıydı hatta dün akşam bastığı sinirler bana çığlık attırdır. 32+3'deyim normal gibi düşündüm magnezyum içince bir tık hafifliyor ve sabah bir şeyim kalmıyor çünküKızlar ya benim regl olacakmış gibi kasıklarım ve bacaklarımın diz üstü kısımları belim ağrıyor. Naptım anlamadım ki. Kendimi yormadım hatta öğlen uyudum 3-4 saat. Anlamadım ağrım var ya
Ben birkaç hafta önce böyle olduğumda doktora gittim hemen. Kasılmam da vardı gerçi. Rahimde iki derece tonus görüldü ama açıklık yoktu. Erken doğum riski nedeniyle progestan ve indometatsin başlandı. Şimdi gayet iyiyim.Kızlar ya benim regl olacakmış gibi kasıklarım ve bacaklarımın diz üstü kısımları belim ağrıyor. Naptım anlamadım ki. Kendimi yormadım hatta öğlen uyudum 3-4 saat. Anlamadım ağrım var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?