2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Evet doktorım yatarken cıkarabişitsin dedi ama ben 24 saat kullanıyprum yatarken gevsetiyprum biraz
Ben başka bir korse almıştım ama baktım çok küçük geldi 55 kilo olmama rağmen bence karın inmeden takılmayacak gibi, yedek olarak sizin dediğiniz korseyi de aldım şimdi. Sanırım baya rahatlatıyormuş insan karnı boş gibi hissediyormuş başka türlü

yoğun bakımda magnezyum başlandı ve tansiyonum bir daha çıkmadı bo

şu boşuna 24 saat tecrit kaldım ama iyi geldi dinlendim sezaryen sonrası
Ayy iyiseniz sıkıntı yok şu an, siz yokken site de gitti giremedik hahah en çok sizi merak etmiştim doğum oldu mu diye..

İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız orda güzel güzel bakılıyordur şimdi

Ayy iyiseniz sıkıntı yok şu an, siz yokken site de gitti giremedik hahah en çok sizi merak etmiştim doğum oldu mu diye..
aaa site niye gitti henüz geriye dönük okuyamadım süt ile uğraşıyorum diyet yapacaksın diyip 3 krater veriyorlar nasıl artacak süt

aaa site niye gitti henüz geriye dönük okuyamadım süt ile uğraşıyorum diyet yapacaksın diyip 3 krater veriyorlar nasıl artacak süt
Baya bi süre siteye girilmedi, gelince yorumlar da gitti muhtemelen dönseniz bile yazılanlar yoktur ayy evet öyle de zor ılık suyla masaj yapın diyorlar ama işe yarar mı hiç bilmiyorum

Evet büyük boşluk hissi var gibi hissediyor insan ve o boşluk hissi karın kısmındaki fazla kalan karın kısmı ile birleşince sanki iç organlarkmızı yere döker ve ekmişiz gibi oluyır insan korseyi takınca önce pskolojik sonra fiziksel olarak rahatlıyor

Baya bi süre siteye girilmedi, gelince yorumlar da gitti muhtemelen dönseniz bile yazılanlar yoktur ayy evet öyle de zor ılık suyla masaj yapın diyorlar ama işe yarar mı hiç bilmiyorum
tabi ılık duşta masaj çok işe yarar kesinlikle ama bu ortamda yapamam mikrop kapariz

Kızlar otururken karnimdan küçük bir baloncuk patlatir gibi pıt diye bir ses çıktı korkmalı mıyım yoksa hayal mi görmeye başladım

Doğum yapan anneler hemen doğum sonrası göbeğiniz iniyormu birazda olsa,doğumun sonrasında bile 5 6 haftalık göbeğe dönüyor deniyor doğrumu.yoksa hala aynımı kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…