Ben başka bir korse almıştım ama baktım çok küçük geldi 55 kilo olmama rağmen bence karın inmeden takılmayacak gibi, yedek olarak sizin dediğiniz korseyi de aldım şimdi. Sanırım baya rahatlatıyormuş insan karnı boş gibi hissediyormuş başka türlüEvet doktorım yatarken cıkarabişitsin dedi ama ben 24 saat kullanıyprum yatarken gevsetiyprum biraz
Ayy iyiseniz sıkıntı yok şu an, siz yokken site de gitti giremedik hahahyoğun bakımda magnezyum başlandı ve tansiyonum bir daha çıkmadı bo
şu boşuna 24 saat tecrit kaldım ama iyi geldi dinlendim sezaryen sonrası
İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınızbiz daha kucağımıza alamadık bebişimizi.bi süre de alamayacağız gibi. solunum sıkıntısı var artı 0 B kan uyuşmazlığından sarılık riski yüksek ona da bakıcaklar muhtemelen de olacak kızımda da olmuşry bu sebepten sarılık. dualarınızı bekleriz. allah herkesi bebeğine sağsalim kavuştursun
aaa site niye gitti henüz geriye dönük okuyamadım süt ile uğraşıyorum diyet yapacaksın diyip 3 krater veriyorlar nasıl artacak sütAyy iyiseniz sıkıntı yok şu an, siz yokken site de gitti giremedik hahahen çok sizi merak etmiştim doğum oldu mu diye..
Anladım tatlım , tsk ederım bilgilendirme içinEvet doktorım yatarken cıkarabişitsin dedi ama ben 24 saat kullanıyprum yatarken gevsetiyprum biraz
Baya bi süre siteye girilmedi, gelince yorumlar da gitti muhtemelen dönseniz bile yazılanlar yokturaaa site niye gitti henüz geriye dönük okuyamadım süt ile uğraşıyorum diyet yapacaksın diyip 3 krater veriyorlar nasıl artacak süt
Evet büyük boşluk hissi var gibi hissediyor insan ve o boşluk hissi karın kısmındaki fazla kalan karın kısmı ile birleşince sanki iç organlarkmızı yere döker ve ekmişiz gibi oluyır insan korseyi takınca önce pskolojik sonra fiziksel olarak rahatlıyorBen başka bir korse almıştım ama baktım çok küçük geldi 55 kilo olmama rağmen bence karın inmeden takılmayacak gibi, yedek olarak sizin dediğiniz korseyi de aldım şimdi. Sanırım baya rahatlatıyormuş insan karnı boş gibi hissediyormuş başka türlü
Bebislere alışınca tekrar aktif olurlar benceKızlar grup sakin , doguran bebişiyle kendiyle ilgileniyor , hızla eleniyoruz
tabi ılık duşta masaj çok işe yarar kesinlikle ama bu ortamda yapamam mikrop kaparizBaya bi süre siteye girilmedi, gelince yorumlar da gitti muhtemelen dönseniz bile yazılanlar yokturayy evet öyle de zor ılık suyla masaj yapın diyorlar ama işe yarar mı hiç bilmiyorum
Biz kesin kaldık, 20 şubata kadar yolu var inşallahBebislere alışınca tekrar aktif olurlar benceBen en çok şubata kaç kişi kaldık onu merak ediyorum
Aynen bu saatten sonra öyle olur artıkBiz kesin kaldık, 20 şubata kadar yolu var inşallah
Şubata kaldık bakalım kaçıncı haftasında doğumlarımız olacakBen şubata kaldım. Artık gerıde kalanlar da şubat annellerı olucak. Doğum yapan annelere bebişleriniz hayırlı olsun. Hayırlı evlat olsun. Amın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?