2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
aaa site niye gitti henüz geriye dönük okuyamadım süt ile uğraşıyorum diyet yapacaksın diyip 3 krater veriyorlar nasıl artacak süt
Canım seni çok merak ettik. Şükür ki sende bebeğinizde iyisiniz. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

E elif kurt45 canim nasılsın? dun esim senin karnın indi dedi. hakkaten de mide yanmalarim biraz azaldı gibi .sende durumlar nasıl?
Aşkım site saçma sapan hal alınca ne yazdığımı ne ettiğimi unuttum. Ama bana da sanki inmiş gibi geliyor bilemedim ki. Bu hafta acayip ağırlaştım. Sen diyince farkettim 2 gündür çubuk krakerim elimde değil. Az mı kaldı nedir sayılı gün çabuk geçer. Biz kalanlar da tez elden sağlıkla kucağımıza alalım inşllah.

İlk durumdan korkarsın ne yaşayacağını bilmediğin için. ikinci doğumdan da korkarsın. Ne yaşayacağını bildiğin için

Canım seni çok merak ettik. Şükür ki sende bebeğinizde iyisiniz. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
ayy canimm her şey çok güzel de iki saatte bir besleme çok sıkıntı melek gibi uyuyor çocuk uyandiracaksin diyorlar

Biz senle doğuracaz kız bekle
38+3 bitti bu gün ama bende bittim çok canım yanıyor artık. Bide bana yeni güncelleme geldi dün gece kız lavaboya kalkıyorum bir akıntı ki sorma. Her kalkışta bir çamaşır değiştirdim en son ped kullanmaya başladım. Afedersin böyle kaygan beyaz ve şeffaf karışık bi akıntı.o kadar çok geliyor ki anlatamam. Bende enfeksiyon vardı ondan oluyor desem o böyle sarı yeşil bi akıntısı bu ondan değil. Sabahtan beri araştırıyorum doğuma yakın akıntı şekli miktarı nasıl olur diye Doğuralım bir an önce ya

Kızlar ya hamilelikte huzursuz bacak sendromu olan var mı benim öyle sanırım, bacaklarım ağrıyor ve böyle uyuş uyuş oluyor yatarken kalkma ihtiyacı hissediyorum sürekli, magnezyum da içiyorum ama o konuda bi faydasını göremedim. Geceleri yatmadan bacaklarıma sıcak su tutuyorum sizce sıcak su tutmanın zararı var mıdır kasıklarıma filan getirmiyorum da çözüm araya araya bir hal oldumo da bazen iyi geliyor bazen etki etmiyor

Bana o dediğinden bu hafta oldu. Doktoru aradım. Sabah ıslak kalkıyordum az bişey beyaz akıntı . Doktorum normal dedi. Bebek baskı yapıyor falan . Kork mu desem korkma mı desem bilemedim senin zamanı gerçeği korkma gelsin artık prenses

Canım hamilelikte çok olmadı ama benim normalde huzursuz bacak sendromum var geceleri uykudan uyandırıyor zalım. Kalkıp evin içinde biraz yürüyüp bişeyler atıştırıyordum öyle geçiyordu. Hamilelikte de aynen devam ettim
Ay o belli olmaz sen beklersin gelmez beklemediğin anda bir bakmışsın doğuma gidiyorsun
Hiç beklemediğim an yok desem
Ay korkmuyorum daha doğum belirtisidir inşallah diye dua ediyorum gelsin artık mıncırcam etini budunu

Çok yürüyordum evde kalkıp gece ama erken doğum riski olunca onu da bıraktım, yatınca yine başlıyordu gerçi doğuma kadar çekmeye devam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…