- 18 Haziran 2018
- 1.784
- 2.515
- 133
- 33
Canım seni çok merak ettik. Şükür ki sende bebeğinizde iyisiniz. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallahaaa site niye gitti henüz geriye dönük okuyamadım süt ile uğraşıyorum diyet yapacaksın diyip 3 krater veriyorlar nasıl artacak süt
Ha doğurdum ha doğuracam derken Şubata kaldım gibi duruyorBebislere alışınca tekrar aktif olurlar benceBen en çok şubata kaç kişi kaldık onu merak ediyorum
Aşkım site saçma sapan hal alınca ne yazdığımı ne ettiğimi unuttum. Ama bana da sanki inmiş gibi geliyor bilemedim ki. Bu hafta acayip ağırlaştım. Sen diyince farkettim 2 gündür çubuk krakerim elimde değil. Az mı kaldı nedir sayılı gün çabuk geçer. Biz kalanlar da tez elden sağlıkla kucağımıza alalım inşllah.E elif kurt45 canim nasılsın? dun esim senin karnın indi dedi. hakkaten de mide yanmalarim biraz azaldı gibi .sende durumlar nasıl?
İlk durumdan korkarsın ne yaşayacağını bilmediğin için. ikinci doğumdan da korkarsın. Ne yaşayacağını bildiğin içinAy kızlar 36dan sonra başlarım ahududu çayı, pilates hareketleri, hurmalara filan diyordum ama hiç yapmak istemiyorum ya. Sanki çayı içer içmez doğum sancıları başlayacak. Bu zamana kadar günde 3 hurma yerdim tatlı ihtiyacımı bastırmak için, şu an yiyesim gelmiyor. Şimdi de 37de çatı muayenesi olsun öyle başlayayım diyorum. Korkuyorum sanırım içten içe bu yüzden erteliyorum
Az önce kuaförüm diyor ki en rahat ilk doğum çünkü nasıl bir ağrı/acı yaşayacağını bilmediğin için daha az tedirgin oluyorsun o ana kadar
ayy canimm her şey çok güzel de iki saatte bir besleme çok sıkıntı melek gibi uyuyor çocuk uyandiracaksin diyorlarCanım seni çok merak ettik. Şükür ki sende bebeğinizde iyisiniz. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Biz senle doğuracaz kız bekleHa doğurdum ha doğuracam derken Şubata kaldım gibi duruyor
Onu melek haline kurban. Beslensin annesi. Lüp lüp et olsun paşaya. Sonra oda sende rahatlarsın.ayy canimm her şey çok güzel de iki saatte bir besleme çok sıkıntı melek gibi uyuyor çocuk uyandiracaksin diyorlar
Bir çılgınlık yapıp yarın doguruyormussunHa doğurdum ha doğuracam derken Şubata kaldım gibi duruyor
38+3 bitti bu gün ama bende bittim çok canım yanıyor artık. Bide bana yeni güncelleme geldi dün gece kız lavaboya kalkıyorum bir akıntı ki sorma. Her kalkışta bir çamaşır değiştirdim en son ped kullanmaya başladım. Afedersin böyle kaygan beyaz ve şeffaf karışık bi akıntı.o kadar çok geliyor ki anlatamam. Bende enfeksiyon vardı ondan oluyor desem o böyle sarı yeşil bi akıntısı bu ondan değil. Sabahtan beri araştırıyorum doğuma yakın akıntı şekli miktarı nasıl olur diyeBiz senle doğuracaz kız bekle
Bizim kızın niyeti yok bacım ya anca beni kasıyor sancı çektiriyorBir çılgınlık yapıp yarın doguruyormussun
Ay o belli olmaz sen beklersin gelmez beklemediğin anda bir bakmışsın doğuma gidiyorsunBizim kızın niyeti yok bacım ya anca beni kasıyor sancı çektiriyorama tabi gönül ister hemen alayım kucağıma koklıyım mis kokusunu
Bana o dediğinden bu hafta oldu. Doktoru aradım. Sabah ıslak kalkıyordum az bişey beyaz akıntı . Doktorum normal dedi. Bebek baskı yapıyor falan . Kork mu desem korkma mı desem bilemedim38+3 bitti bu gün ama bende bittim çok canım yanıyor artık. Bide bana yeni güncelleme geldi dün gece kız lavaboya kalkıyorum bir akıntı ki sorma. Her kalkışta bir çamaşır değiştirdim en son ped kullanmaya başladım. Afedersin böyle kaygan beyaz ve şeffaf karışık bi akıntı.o kadar çok geliyor ki anlatamam. Bende enfeksiyon vardı ondan oluyor desem o böyle sarı yeşil bi akıntısı bu ondan değil. Sabahtan beri araştırıyorum doğuma yakın akıntı şekli miktarı nasıl olur diyeDoğuralım bir an önce ya
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt. Burda hergün biri doğurdum diyor çok heyecanlıiyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Canım hamilelikte çok olmadı ama benim normalde huzursuz bacak sendromum var geceleri uykudan uyandırıyor zalım. Kalkıp evin içinde biraz yürüyüp bişeyler atıştırıyordum öyle geçiyordu. Hamilelikte de aynen devam ettimKızlar ya hamilelikte huzursuz bacak sendromu olan var mıbenim öyle sanırım, bacaklarım ağrıyor ve böyle uyuş uyuş oluyor yatarken kalkma ihtiyacı hissediyorum sürekli, magnezyum da içiyorum ama o konuda bi faydasını göremedim. Geceleri yatmadan bacaklarıma sıcak su tutuyorum sizce sıcak su tutmanın zararı var mıdır kasıklarıma filan getirmiyorum da çözüm araya araya bir hal oldum o da bazen iyi geliyor bazen etki etmiyor
Hiç beklemediğim an yok desemAy o belli olmaz sen beklersin gelmez beklemediğin anda bir bakmışsın doğuma gidiyorsun
Ay korkmuyorum daha doğum belirtisidir inşallah diye dua ediyorum gelsin artık mıncırcam etini budunuBana o dediğinden bu hafta oldu. Doktoru aradım. Sabah ıslak kalkıyordum az bişey beyaz akıntı . Doktorum normal dedi. Bebek baskı yapıyor falan . Kork mu desem korkma mı desem bilemedimsenin zamanı gerçeği korkma gelsin artık prenses
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahiyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Gözünüz aydın canımiyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Masallah gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahiyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Çok yürüyordum evde kalkıp gece ama erken doğum riski olunca onu da bıraktım, yatınca yine başlıyordu gerçiCanım hamilelikte çok olmadı ama benim normalde huzursuz bacak sendromum var geceleri uykudan uyandırıyor zalım. Kalkıp evin içinde biraz yürüyüp bişeyler atıştırıyordum öyle geçiyordu. Hamilelikte de aynen devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?