2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Ben hep otururken pilates topu koyuyorum ayaklarımın altına uzatıyorum ayaklarımı yatarken de yastık muhakkak

Doğum yapan anneler hemen doğum sonrası göbeğiniz iniyormu birazda olsa,doğumun sonrasında bile 5 6 haftalık göbeğe dönüyor deniyor doğrumu.yoksa hala aynımı kalıyor
Valla benim bu şekilde korseyle daha da iner umarım
Doğumdan sonra da böyleydi ama iç karnım genişti çok çıkmamıştı karnım

Valla benim bu şekilde korseyle daha da iner umarımEki Görüntüle 3537244
Süper Ah bizde böyle hafiflesek karnımız kuş gibi olsa görünce direk o geldi aklıma. Bizimkilerde hep senin iç karnın geniş diyip durdu acaba benimde böyle mi olur

ben şok ya benim gebelikten önce daha çok göbeğim vardı maşallah canım ya fıstık gibisin,çokta çabuk tolarlanmıssın darısı başıma.
bende aldığım pijamalar olmayacak diye korkuyorum şuan anca oluyor,inşallah doğum sonrası davul gibi kalmam

Merhaba hanımlar. 38+5’te kontrole gittim .Bebeğim 3200-3460 kilo arası görünüyor doktor dikkat et biraz tombiklik var pirinç, tatlı vs yeme dedi ama bu kilo haftama göre normal değil mi ya. Şurda zaten 1 haftaya doğururum yani korktum biraz şuan yemek yemeye çekiniyorum . Kıyas yapmak tabiki doğru değil ama haftası benimle olanların aşağı yukarı bebeklerin kilosu bu civarda değil mi?

Eeee gayet normal 3500 civarı doğar niye panik yapmıski doktor,36 da bu kilolarda olsa tamam çokta 39 girmişsin nerdeyse artık

Çok normal bence

Ben 36+1 de gittim o zaman bebeğin kilosu 2850 çıktı doktorum hiç çok fazla demedi bence doğunca ultrasona göre bir miktar düşük çıkıyor zaten kilosu. Senin de normal bence.

Eeee gayet normal 3500 civarı doğar niye panik yapmıski doktor,36 da bu kilolarda olsa tamam çokta 39 girmişsin nerdeyse artık

Çok normal bence

Ben 36+1 de gittim o zaman bebeğin kilosu 2850 çıktı doktorum hiç çok fazla demedi bence doğunca ultrasona göre bir miktar düşük çıkıyor zaten kilosu. Senin de normal bence.
Cevap verdiğiniz için sağolun , rahatladım vala ben de fazla olduğunu düşünmedim ama doktor biraz panikletti beni gerçekten

Allah Allah bende 36+0 da gittiğimde 3 kiloydu normal bence

Maşallah canım sana. Yalnız alışmışız hamiş göbeklerine burada, şimdi dümdüz karın görünce bir garip hissettim Sanki bu koca karınla yaşayacakmışım gibi

Benim böyle değil galiba ama yatınca bacaklarım ağrıyor topuktan totoya bi de hangi tarafa yatiyorsam en çok o bacak ağrıyor.... Magnezuyumu 3 hafta kullandim 10 gündür kullanmiyodum ilk defa bu sabah bacağım kitlendi.... Önceki doktor icme demisti bu doktorum ic diyo buna daha çok güveniyorum o yüzden icicem galiba bu gece yatmadan az kaldı sabredelim ufukta bebişlerimiz var
iyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Maşallah canım sana. Yalnız alışmışız hamiş göbeklerine burada, şimdi dümdüz karın görünce bir garip hissettim Sanki bu koca karınla yaşayacakmışım gibi
Ay evet doğurduktan sonra da artık böyle kilolu ve göbekli kalacakmış gibi hissediyorum jdbxjdjjd umarim hepimiz için tam tersi olur sıfır beden olamasak da düşeriz baya

Bana bacaklarım ağrıyor dediğimde magnezyum kullanmak dışında yapılacak bir şey yok dedi, zararı yok herhalde neden içme dedi acaba

Benim de iç karnım geniş sanırım, top gibi bir şey oldu sadece göbeğim hiç ödem de olmadı. İnşallah biz de böyle oluruz doğumdan sonra

Bana bacaklarım ağrıyor dediğimde magnezyum kullanmak dışında yapılacak bir şey yok dedi, zararı yok herhalde neden içme dedi acaba
Bilmiyorum ben magnezyuma 30. Haftada falan ihtiyac duydum öncesinde kramp vs şikayetim yoktu zaten. İlacı yazarken de 2-3 hatta kullan bırak demişti eğitim araştırma olduğu için her randevuya farklı asistan doktor bakiyordu. Şuan normal devlet hastanesinden önerilen bir doktordan aldım artık doğuma kadar onunlayim kullanabilirsin dedi ben de onu baz almayı düşünüyorum çünkü diğer doktor hakkında zaten hic fikrim yoktu smnxjdndjdnxj

Magnezyum kasılmaları da biraz engelliyormuş sanırım benim çok kasılmam vardı o yüzden biraz daha erken başladım magnezyuma ay bir de diğer gruplardan birinde ağda muhabbetini okudum şimdi. Doğumdan ne kadar önce ağda yaptırabiliriz acaba. ben hep sezaryen günüm belli olursa bir iki gün önce yaptırırım diye düşünüyordum araştırma gereği duymamıştım ama yaptırmayın filan yazmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…