Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallahiyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Ben hep otururken pilates topu koyuyorum ayaklarımın altına uzatıyorum ayaklarımı yatarken de yastık muhakkakKızlar ya hamilelikte huzursuz bacak sendromu olan var mıbenim öyle sanırım, bacaklarım ağrıyor ve böyle uyuş uyuş oluyor yatarken kalkma ihtiyacı hissediyorum sürekli, magnezyum da içiyorum ama o konuda bi faydasını göremedim. Geceleri yatmadan bacaklarıma sıcak su tutuyorum sizce sıcak su tutmanın zararı var mıdır kasıklarıma filan getirmiyorum da çözüm araya araya bir hal oldum o da bazen iyi geliyor bazen etki etmiyor
Valla benim bu şekilde korseyle daha da iner umarımDoğum yapan anneler hemen doğum sonrası göbeğiniz iniyormu birazda olsa,doğumun sonrasında bile 5 6 haftalık göbeğe dönüyor deniyor doğrumu.yoksa hala aynımı kalıyor
SüperValla benim bu şekilde korseyle daha da iner umarımEki Görüntüle 3537244
Doğumdan sonra da böyleydi ama iç karnım genişti çok çıkmamıştı karnım
Valla benim bu şekilde korseyle daha da iner umarımEki Görüntüle 3537244
Planlı sezeryan cnm benim 4. Sezeryan olduğu için doktor riskli diyip bekletmek istemedi.Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahplanlımıydı aniden mi oldu
Eeee gayet normal 3500 civarı doğar niye panik yapmıski doktor,36 da bu kilolarda olsa tamam çokta 39 girmişsin nerdeyse artıkMerhaba hanımlar. 38+5’te kontrole gittim .Bebeğim 3200-3460 kilo arası görünüyor doktor dikkat et biraz tombiklik var pirinç, tatlı vs yeme dedi ama bu kilo haftama göre normal değil mi ya. Şurda zaten 1 haftaya doğururum yani korktum biraz şuan yemek yemeye çekiniyorum . Kıyas yapmak tabiki doğru değil ama haftası benimle olanların aşağı yukarı bebeklerin kilosu bu civarda değil mi?
Çok normal benceMerhaba hanımlar. 38+5’te kontrole gittim .Bebeğim 3200-3460 kilo arası görünüyor doktor dikkat et biraz tombiklik var pirinç, tatlı vs yeme dedi ama bu kilo haftama göre normal değil mi ya. Şurda zaten 1 haftaya doğururum yani korktum biraz şuan yemek yemeye çekiniyorum . Kıyas yapmak tabiki doğru değil ama haftası benimle olanların aşağı yukarı bebeklerin kilosu bu civarda değil mi?
Ben 36+1 de gittim o zaman bebeğin kilosu 2850 çıktı doktorum hiç çok fazla demedi bence doğunca ultrasona göre bir miktar düşük çıkıyor zaten kilosu. Senin de normal bence.Merhaba hanımlar. 38+5’te kontrole gittim .Bebeğim 3200-3460 kilo arası görünüyor doktor dikkat et biraz tombiklik var pirinç, tatlı vs yeme dedi ama bu kilo haftama göre normal değil mi ya. Şurda zaten 1 haftaya doğururum yani korktum biraz şuan yemek yemeye çekiniyorum . Kıyas yapmak tabiki doğru değil ama haftası benimle olanların aşağı yukarı bebeklerin kilosu bu civarda değil mi?
Eeee gayet normal 3500 civarı doğar niye panik yapmıski doktor,36 da bu kilolarda olsa tamam çokta 39 girmişsin nerdeyse artık
Çok normal bence
Cevap verdiğiniz için sağolunBen 36+1 de gittim o zaman bebeğin kilosu 2850 çıktı doktorum hiç çok fazla demedi bence doğunca ultrasona göre bir miktar düşük çıkıyor zaten kilosu. Senin de normal bence.
Allah Allah bende 36+0 da gittiğimde 3 kiloydu normal benceMerhaba hanımlar. 38+5’te kontrole gittim .Bebeğim 3200-3460 kilo arası görünüyor doktor dikkat et biraz tombiklik var pirinç, tatlı vs yeme dedi ama bu kilo haftama göre normal değil mi ya. Şurda zaten 1 haftaya doğururum yani korktum biraz şuan yemek yemeye çekiniyorum . Kıyas yapmak tabiki doğru değil ama haftası benimle olanların aşağı yukarı bebeklerin kilosu bu civarda değil mi?
Maşallah canım sana. Yalnız alışmışız hamiş göbeklerine burada, şimdi dümdüz karın görünce bir garip hissettimValla benim bu şekilde korseyle daha da iner umarımEki Görüntüle 3537244
Benim böyle değil galiba ama yatınca bacaklarım ağrıyor topuktan totoyaKızlar ya hamilelikte huzursuz bacak sendromu olan var mıbenim öyle sanırım, bacaklarım ağrıyor ve böyle uyuş uyuş oluyor yatarken kalkma ihtiyacı hissediyorum sürekli, magnezyum da içiyorum ama o konuda bi faydasını göremedim. Geceleri yatmadan bacaklarıma sıcak su tutuyorum sizce sıcak su tutmanın zararı var mıdır kasıklarıma filan getirmiyorum da çözüm araya araya bir hal oldum o da bazen iyi geliyor bazen etki etmiyor
Hayırlı olsun canım gözün aydıniyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Ay evet doğurduktan sonra da artık böyle kilolu ve göbekli kalacakmış gibi hissediyorum jdbxjdjjd umarim hepimiz için tam tersi olur sıfır beden olamasak da düşeriz bayaMaşallah canım sana. Yalnız alışmışız hamiş göbeklerine burada, şimdi dümdüz karın görünce bir garip hissettimSanki bu koca karınla yaşayacakmışım gibi
Yatarken yastık koymayı deneyeyim bir de, çok teşekkür ederimBen hep otururken pilates topu koyuyorum ayaklarımın altına uzatıyorum ayaklarımı yatarken de yastık muhakkak
Bana bacaklarım ağrıyor dediğimde magnezyum kullanmak dışında yapılacak bir şey yok dedi, zararı yok herhalde neden içme dedi acabaBenim böyle değil galiba ama yatınca bacaklarım ağrıyor topuktan totoyabi de hangi tarafa yatiyorsam en çok o bacak ağrıyor.... Magnezuyumu 3 hafta kullandim 10 gündür kullanmiyodum ilk defa bu sabah bacağım kitlendi.... Önceki doktor icme demisti bu doktorum ic diyo buna daha çok güveniyorum o yüzden icicem galiba bu gece yatmadan az kaldı sabredelim ufukta bebişlerimiz var
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Ay evet doğurduktan sonra da artık böyle kilolu ve göbekli kalacakmış gibi hissediyorum jdbxjdjjd umarim hepimiz için tam tersi olur sıfır beden olamasak da düşeriz baya
Benim de iç karnım geniş sanırım, top gibi bir şey oldu sadece göbeğimValla benim bu şekilde korseyle daha da iner umarımEki Görüntüle 3537244
Bilmiyorum ben magnezyuma 30. Haftada falan ihtiyac duydum öncesinde kramp vs şikayetim yoktu zaten. İlacı yazarken de 2-3 hatta kullan bırak demişti eğitim araştırma olduğu için her randevuya farklı asistan doktor bakiyordu. Şuan normal devlet hastanesinden önerilen bir doktordan aldım artık doğuma kadar onunlayimBana bacaklarım ağrıyor dediğimde magnezyum kullanmak dışında yapılacak bir şey yok dedi, zararı yok herhalde neden içme dedi acaba
Rica ederimYatarken yastık koymayı deneyeyim bir de, çok teşekkür ederim
Magnezyum kasılmaları da biraz engelliyormuş sanırım benim çok kasılmam vardı o yüzden biraz daha erken başladım magnezyumaBilmiyorum ben magnezyuma 30. Haftada falan ihtiyac duydum öncesinde kramp vs şikayetim yoktu zaten. İlacı yazarken de 2-3 hatta kullan bırak demişti eğitim araştırma olduğu için her randevuya farklı asistan doktor bakiyordu. Şuan normal devlet hastanesinden önerilen bir doktordan aldım artık doğuma kadar onunlayimkullanabilirsin dedi ben de onu baz almayı düşünüyorum çünkü diğer doktor hakkında zaten hic fikrim yoktu smnxjdndjdnxj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?