Günüm belli olmadığı için hiç fikrim yok açıkçasıMagnezyum kasılmaları da biraz engelliyormuş sanırım benim çok kasılmam vardı o yüzden biraz daha erken başladım magnezyumaay bir de diğer gruplardan birinde ağda muhabbetini okudum şimdi. Doğumdan ne kadar önce ağda yaptırabiliriz acaba. ben hep sezaryen günüm belli olursa bir iki gün önce yaptırırım diye düşünüyordum araştırma gereği duymamıştım ama yaptırmayın filan yazmışlar
Gerçekten sonlara doğru yaklaşınca insan kendini bir anda çok cahil hissediyor yaGünüm belli olmadığı için hiç fikrim yok açıkçasıevet doğum kasılmalarına etki edebilir diye düşünüp az kullan birak demiş olabilir diğer doktor bilemicem 2-3 günde bir kullanırım belki bilmiyorum çok kararsız ve bilgisiz hissediyorum yaşayıp gorcem artık
ben de esim söyleyince midemin o kadsr yanmadığını farkettim o kadsr kabullenmisim kiAşkım site saçma sapan hal alınca ne yazdığımı ne ettiğimi unuttum. Ama bana da sanki inmiş gibi geliyor bilemedim ki. Bu hafta acayip ağırlaştım. Sen diyince farkettim 2 gündür çubuk krakerim elimde değil. Az mı kaldı nedir sayılı gün çabuk geçer. Biz kalanlar da tez elden sağlıkla kucağımıza alalım inşllah.
canim iki gun once cok agrim oldu. dedim vezire sorayim en agri cekenimiz oHa doğurdum ha doğuracam derken Şubata kaldım gibi duruyor
Selam canım yaptım çok, şükür bebeğimde iyi ama, sezeryan olduğu için çok zorDilko bugun mu dogum yapacaktın canim? oyle hatırlıyorum sanki. insALLAH hersey yolundadır.
Benim de karnım indi, bebek çok aşağıdaymış o yüzden dedi doktorum 35+3teyim 33ten beri baya baskı oluyor yatıyordum hepben de esim söyleyince midemin o kadsr yanmadığını farkettim o kadsr kabullenmisim kibi yandan da yakinlasiyor korkusu senle ayni gün olunca sorayim dedim bi. benim bu ara agrilar yokluyor ve tansiyon da iniyor çıkıyor. her an hastaneye gidecek şekilde bekliyorum. 2. bebegim bugun doğmuştu 35+6 da . bakalim insALLAH bu birazcık daha durur kuvoz sıkıntısı olmadan çıkarız insALLAH . Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.
Gözünüz aydınSelam canım yaptım çok, şükür bebeğimde iyi ama, sezeryan olduğu için çok zorhala su dışında bir şey içemiyorum izin vermediler
Evet ya... İş ciddiye bindi durup durup düşünüyorum bazen eşime soruyorum nasıl dogurucam ben diyeGerçekten sonlara doğru yaklaşınca insan kendini bir anda çok cahil hissediyor yaburaya gelene kadar çoğu şeyi düşünmüyorduk bile..
Bende sürekli kafamda senaryolar kuruyorum, suyum gelirse şöyle olur önce şunu yaparım sonra bunu yaparım. Hastaneye giderken unutmamam gerekenleri filan yazdım başa dönüp duruyor kafamda devamlıEvet ya... İş ciddiye bindi durup durup düşünüyorum bazen eşime soruyorum nasıl dogurucam ben diye((
cok sukur canim gozunuz aydin. sağlıkla uzun ömürleriniz olsun insALLAHSelam canım yaptım çok, şükür bebeğimde iyi ama, sezeryan olduğu için çok zorhala su dışında bir şey içemiyorum izin vermediler
ay insALLAH sıkıntısız aliriz kucağımıza kuzulariBenim de karnım indi, bebek çok aşağıdaymış o yüzden dedi doktorum 35+3teyim 33ten beri baya baskı oluyor yatıyordum hepartık gelse de sıkıntı olmaz dedi de biraz rahatladım
Darısı başımıza inşallah hepimizinBende sürekli kafamda senaryolar kuruyorum, suyum gelirse şöyle olur önce şunu yaparım sonra bunu yaparım. Hastaneye giderken unutmamam gerekenleri filan yazdım başa dönüp duruyor kafamda devamlı10 gün önce arkadaşım doğum yaptı baktım o baya toparladı 2-3 güne onu görünce biraz daha rahatladım
SüperAh bizde böyle hafiflesek karnımız kuş gibi olsa görünce direk o geldi aklıma. Bizimkilerde hep senin iç karnın geniş diyip durdu acaba benimde böyle mi olur
ben şok ya benim gebelikten önce daha çok göbeğim vardı maşallah canım ya fıstık gibisin,çokta çabuk tolarlanmıssın darısı başıma.
bende aldığım pijamalar olmayacak diye korkuyorum şuan anca oluyor,inşallah doğum sonrası davul gibi kalmam
Maşallah canım sana. Yalnız alışmışız hamiş göbeklerine burada, şimdi dümdüz karın görünce bir garip hissettimSanki bu koca karınla yaşayacakmışım gibi
Canımlar teşekkür ederimBenim de iç karnım geniş sanırım, top gibi bir şey oldu sadece göbeğimhiç ödem de olmadı. İnşallah biz de böyle oluruz doğumdan sonra
Ay maşallah ya bu ara hızlandı bebişler gözünüz aydın canım,doğum yapmayan daha az kaldı sanırımSelam canım yaptım çok, şükür bebeğimde iyi ama, sezeryan olduğu için çok zorhala su dışında bir şey içemiyorum izin vermediler
İşin püf noktası o uyuabiliyorsan yalancı sancıcanim iki gun once cok agrim oldu. dedim vezire sorayim en agri cekenimiz osonra uyumusim uyandığımda geçmişti sukur
Bacım sezeryan değilse 41 haftayı görende var hadi demedi demeCanım hamilelikte çok olmadı ama benim normalde huzursuz bacak sendromum var geceleri uykudan uyandırıyor zalım. Kalkıp evin içinde biraz yürüyüp bişeyler atıştırıyordum öyle geçiyordu. Hamilelikte de aynen devam ettim
Hiç beklemediğim an yok desem
Ay korkmuyorum daha doğum belirtisidir inşallah diye dua ediyorum gelsin artık mıncırcam etini budunu
Hamilelikten önceki göbeğim maşallahValla benim bu şekilde korseyle daha da iner umarımEki Görüntüle 3537244
Doğumdan sonra da böyleydi ama iç karnım genişti çok çıkmamıştı karnım
Yani şuan yapıyorum. Sezeryan günüm belli olsa gidip yaıcam gene temiz olsun valla lohısalıkta uğraşamamMagnezyum kasılmaları da biraz engelliyormuş sanırım benim çok kasılmam vardı o yüzden biraz daha erken başladım magnezyumaay bir de diğer gruplardan birinde ağda muhabbetini okudum şimdi. Doğumdan ne kadar önce ağda yaptırabiliriz acaba. ben hep sezaryen günüm belli olursa bir iki gün önce yaptırırım diye düşünüyordum araştırma gereği duymamıştım ama yaptırmayın filan yazmışlar
Valla doğumum başlasa giyecek pijemam bile yok. Utanmadan gittim bugün dünya para makyaja para verdim. Neymiş efendim doğum sonrası fotolarda güzel çıkayımben de esim söyleyince midemin o kadsr yanmadığını farkettim o kadsr kabullenmisim kibi yandan da yakinlasiyor korkusu senle ayni gün olunca sorayim dedim bi. benim bu ara agrilar yokluyor ve tansiyon da iniyor çıkıyor. her an hastaneye gidecek şekilde bekliyorum. 2. bebegim bugun doğmuştu 35+6 da . bakalim insALLAH bu birazcık daha durur kuvoz sıkıntısı olmadan çıkarız insALLAH . Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?