2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Günüm belli olmadığı için hiç fikrim yok açıkçası evet doğum kasılmalarına etki edebilir diye düşünüp az kullan birak demiş olabilir diğer doktor bilemicem 2-3 günde bir kullanırım belki bilmiyorum çok kararsız ve bilgisiz hissediyorum yaşayıp gorcem artık

Gerçekten sonlara doğru yaklaşınca insan kendini bir anda çok cahil hissediyor ya buraya gelene kadar çoğu şeyi düşünmüyorduk bile..

ben de esim söyleyince midemin o kadsr yanmadığını farkettim o kadsr kabullenmisim kibi yandan da yakinlasiyor korkususenle ayni gün olunca sorayim dedim bi. benim bu ara agrilar yokluyor ve tansiyon da iniyor çıkıyor. her an hastaneye gidecek şekilde bekliyorum. 2. bebegim bugun doğmuştu 35+6 da . bakalim insALLAH bu birazcık daha durur kuvoz sıkıntısı olmadan çıkarız insALLAH . Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.

Benim de karnım indi, bebek çok aşağıdaymış o yüzden dedi doktorum 35+3teyim 33ten beri baya baskı oluyor yatıyordum hep artık gelse de sıkıntı olmaz dedi de biraz rahatladım

Selam canım yaptım çok, şükür bebeğimde iyi ama, sezeryan olduğu için çok zor hala su dışında bir şey içemiyorum izin vermediler
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah.. ilk gün zor sanırım baya

Gerçekten sonlara doğru yaklaşınca insan kendini bir anda çok cahil hissediyor ya buraya gelene kadar çoğu şeyi düşünmüyorduk bile..
Evet ya... İş ciddiye bindi durup durup düşünüyorum bazen eşime soruyorum nasıl dogurucam ben diye ((

Evet ya... İş ciddiye bindi durup durup düşünüyorum bazen eşime soruyorum nasıl dogurucam ben diye ((
Bende sürekli kafamda senaryolar kuruyorum, suyum gelirse şöyle olur önce şunu yaparım sonra bunu yaparım. Hastaneye giderken unutmamam gerekenleri filan yazdım başa dönüp duruyor kafamda devamlı 10 gün önce arkadaşım doğum yaptı baktım o baya toparladı 2-3 güne onu görünce biraz daha rahatladım

Selam canım yaptım çok, şükür bebeğimde iyi ama, sezeryan olduğu için çok zor hala su dışında bir şey içemiyorum izin vermediler
cok sukur canim gozunuz aydin. sağlıkla uzun ömürleriniz olsun insALLAH gaz çıkana kadar izin vermiyorlar malesef. gececek insALLAH canim 24 saat geçince bile baya toparlamis olacaksın insALLAH .

Darısı başımıza inşallah hepimizin

Süper Ah bizde böyle hafiflesek karnımız kuş gibi olsa görünce direk o geldi aklıma. Bizimkilerde hep senin iç karnın geniş diyip durdu acaba benimde böyle mi olur

Maşallah canım sana. Yalnız alışmışız hamiş göbeklerine burada, şimdi dümdüz karın görünce bir garip hissettim Sanki bu koca karınla yaşayacakmışım gibi

Benim de iç karnım geniş sanırım, top gibi bir şey oldu sadece göbeğim hiç ödem de olmadı. İnşallah biz de böyle oluruz doğumdan sonra
Canımlar teşekkür ederim
Kızlar valla doğurduktan sonra o kadar şaşırdım ki inanamadım. Karnım bomboştu. Hem mutlu oldum hem de minnoşum yok diye azcık üzüldüydüm. Ama gerçekten gidiyor göbek. Özellikle emzirme döneminde kilo veriyosun diyolardı da inanmıyordum demek ki doğruymuş 16 günde eridim

canim iki gun once cok agrim oldu. dedim vezire sorayim en agri cekenimiz osonra uyumusim uyandığımda geçmişti sukur
İşin püf noktası o uyuabiliyorsan yalancı sancı ben yeni çözdüm ağrım kasılmam varsa hemen yatıyorum uyuyabilirsem uykudan da acısız uyanırsam sıkıntı yok

Bacım sezeryan değilse 41 haftayı görende var hadi demedi deme

Yani şuan yapıyorum. Sezeryan günüm belli olsa gidip yaıcam gene temiz olsun valla lohısalıkta uğraşamam

69.2 doğuma girdim şu an 63 kg oldum. 5. Gün karnım dümdüz değil tabii ki 2. Sezaryen olduğu için. Ama veriliyor. Kızımda 70 kg doğuma girdim emzirmenin 3. Ayında 50 kgdım 19 ay emdi emmeyi kestiğimizde 57 kgdım. Emme bitince kg alınıyor bi de öyle bir durum var

Valla doğumum başlasa giyecek pijemam bile yok. Utanmadan gittim bugün dünya para makyaja para verdim. Neymiş efendim doğum sonrası fotolarda güzel çıkayım oğlanın kıyafetleri yıkandı ütüyü bekliyor. Beşiği pusuti daha alınmadı bile. Tuffiiii bana bende böyle karıyım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…