2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
İşin püf noktası o uyuabiliyorsan yalancı sancı ben yeni çözdüm ağrım kasılmam varsa hemen yatıyorum uyuyabilirsem uykudan da acısız uyanırsam sıkıntı yok
iste isi bilene soracaksın hakkaten oyleymisben hic anlamiyorum da sancı varsa bile baya korkmustuk ama simdi olayi anladim

canim aslinda bir günlük is sen bu hafta sonu hallet artik vallw ben korkuyorum herkes patır patır dökülüyor ben ecopirini kestim tansiyon yükseldi direk hafta sonu hazırladık çantaları. başımıza ne gelir belli degil valla. iyiki de hazırlamışim simdi de kac gundur hastayim hayatta yapamazdım.

Doğum yapan anneler hemen doğum sonrası göbeğiniz iniyormu birazda olsa,doğumun sonrasında bile 5 6 haftalık göbeğe dönüyor deniyor doğrumu.yoksa hala aynımı kalıyor
Sabırım bu bıraz genetik benim gitti yok denecek kadar ama tabiki sıfır olmadı korse ve dikişler geçtikten sonra karın egzersizleri ile toparlamak şart tabi

Valla 3 aydır kilo almadım desem yeridir. Ama son 3 haftadır tartılmıyorum. Eminim kilonun anasını ağlatmışımdır. Ama kızçede vermiştim 25 kilo almama rağmen doğurduğumda 1500 kilo sıra bunda

Doğum yapan anneler hemen doğum sonrası göbeğiniz iniyormu birazda olsa,doğumun sonrasında bile 5 6 haftalık göbeğe dönüyor deniyor doğrumu.yoksa hala aynımı kalıyor
Benim baya göbeğim yok oldu, evet hamilelik öncesi gibi değil bir fark var ama baya baya hamile değilmişim hiç gibi

Kızım iki haftadır evde. O heyecanımı
görsün istemedim belkide benim bahanem bilmiyorum ama kıskanırdı Görümcem geldi. Pazartesi doktor kontrolüm var. Çıkışta pijama takımlarımı ve korsemi alıcam. Salı bayan ev temizliğine geliyor. Akşamına da çocuğun beşiğini aracını falan almaya gidecez. Kızımda okulda olucak ütü işi çarşamba günü görümceyle yapıcaz. Program bu yönde. Ters tepmeyiz inşllah

insALLAH canim. benim de salı kontrol var. dogum tarihi verir belki diye düşünüyorum .insALLAH plan doğrultusunda gider hersey.

Sabırım bu bıraz genetik benim gitti yok denecek kadar ama tabiki sıfır olmadı korse ve dikişler geçtikten sonra karın egzersizleri ile toparlamak şart tabi
Benim baya göbeğim yok oldu, evet hamilelik öncesi gibi değil bir fark var ama baya baya hamile değilmişim hiç gibi
Ay demekki genel olarak bariz bir küçülme oluyor iyi bari,bu akşam aldığım pijamaları denedimde anca oluyor doğuma kadar iyice daralır doğum sonrası bari azıcık inerse düdük gibi olmaz üzerime,panik yaptım bir an olmayacak diye keşke azıcık bol alsaydım

iyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
gozunuz aydinsağlıklı uzun ömürleriniz olsun insALLAH❤ 4. sezeryan demişsiniz sanirim . benim de 3. olacak. Bana öneriniz olur mu? ayni yerden 3 kez operasyon geçirecek olmak korkutuyor. zorluk yasadiniz mi?

insALLAH canim. benim de salı kontrol var. dogum tarihi verir belki diye düşünüyorum .insALLAH plan doğrultusunda gider hersey.
Aynen bende artık doğum tarihimi falan oda konusunu herşeyi konuşacam. 37 haftaya giriyoruz. Ona göre planlı gidelim. Bakalım bebeklerimiz ne durumda. Çok merak ediyorum. Bundan sonrası kontroller yanılmıosam haftalığa dönüşecek .

Kıyafet özellikle çok almadım. 2 hamile pantolonu. Kazaklarım zaten oluyor. Bir kaçtane hamile taytı ve çamaşır aldım. Rahatlığa alışmak istemediğim için almadım. Kızçede de almamıştım yavaş yavaş tüm kıyafetlerime geçmiştim.

ben bu hafta tansiyon inip çıktığı için daha önceki gibi iyi beslendiğini düşünmüyorum korkuyorum o yuzden. cok oynadi cunku hala da iniyor çıkıyor. ama insALLAH organları herseyi iyidir. sezeryan yerleri cok agriyor o y7zden cok ileri tarih vermez gibi geliyor ama hayırlısı yine de. nst istedi bu sefer benden. insALLAH iyidir kuzular . bir de şunu sorayım sana. normalde bebisin bir rutini var. yani uyku uyanıklık hareket ettiği zamanlar yaklaşık aynı saatlerdi. ama bugun nerdeyse aralıksız hareketli. normalde olmayınca endişe ettim. strese mj girdi ne oldu de wurekli hareketli diye. geldi mj başına hic?

İnan haftalık bebeğime güncelleme geliyor. Ben artık normal karşılıyorum. Hareketleri azdı nst iyi çıkınca doktor sorun yok belki sana öyle geliyor. Pozisyondan dolayı hareketleri kısıtlı dolaşmıyor dedi. Ama gün içinde evet kıçını başını dayıyor bir yerlere şişip duruyor. Bu hafta daha hareketlendi. Uyku düzenleri tam oturmamıştır yada benimki kızımın ve babasının sesine direk tepki veriyor. Seslere tepkileri de yoğunlaştı. Hareket iyidir sağlıklı olduğunun göstergesi demişti doktorum 2 ay önce falan.

insALLAH oyledir .normalde olmayınca,agri falan da olunca ne biliyim insan herseyi düşünüyor.

Site gene kafayı yiyor. Bune ya kişisel bilgilerimize erişim mi yapılıyor nedir. Tedirgin ediyorlar.

iste isi bilene soracaksın hakkaten oyleymisben hic anlamiyorum da sancı varsa bile baya korkmustuk ama simdi olayi anladim
Şaka bir yana düzenli 5 dk da bir gelmeye başlarsa öncesinde dinlenmeyle gelmediyse ciddiye al doktorunla görüş benim taktiklere çok da güvenmememk lazım ben acemiyim ilk doğum olucak
Vezir çok tatlı ya. Aylardır sancı çekiyor. İşin profu olmuş. Benim arkadaş 42 haftada doğurmuştu. Korkuyom vezirde öyle olacak
O sizin tatlılığınız efenim eşimin de aklından geçiyor biliyor musun bu akşam diyorum bu gün de bitti kaldı 10 gün. Resmiyete göre mi diyor (ben hep regle göre 15 gün kala doğurucam diye hissediyordum) Az kalmış dedi sevindi dur dedim hemen sevinme
41 42 hafta bekleyip sezeryan olanlar var. Bunlar hep bir ihtimal adamdaki şaşkınlık ve hayal kırıklığı içimi burkmadı değil
en çok vezirin dogumunu merak ediyorum
Doğurana kadar buraya yazmıycam (yazdı) o değil sizi de heycanlandırıyorum boşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…