- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
iste isi bilene soracaksın hakkaten oyleymisİşin püf noktası o uyuabiliyorsan yalancı sancıben yeni çözdüm ağrım kasılmam varsa hemen yatıyorum uyuyabilirsem uykudan da acısız uyanırsam sıkıntı yok
Vezir çok tatlı ya. Aylardır sancı çekiyor. İşin profu olmuş. Benim arkadaş 42 haftada doğurmuştu. Korkuyom vezirde öyle olacakiste isi bilene soracaksın hakkaten oyleymisben hic anlamiyorum da sancı varsa bile baya korkmustuk ama simdi olayi anladim
canim aslinda bir günlük is sen bu hafta sonu hallet artik vallw ben korkuyorum herkes patır patır dökülüyorValla doğumum başlasa giyecek pijemam bile yok. Utanmadan gittim bugün dünya para makyaja para verdim. Neymiş efendim doğum sonrası fotolarda güzel çıkayımoğlanın kıyafetleri yıkandı ütüyü bekliyor. Beşiği pusuti daha alınmadı bile. Tuffiiii bana bende böyle karıyım işte
Sabırım bu bıraz genetik benim gitti yok denecek kadar ama tabiki sıfır olmadı korse ve dikişler geçtikten sonra karın egzersizleri ile toparlamak şart tabiDoğum yapan anneler hemen doğum sonrası göbeğiniz iniyormu birazda olsa,doğumun sonrasında bile 5 6 haftalık göbeğe dönüyor deniyor doğrumu.yoksa hala aynımı kalıyor
Valla 3 aydır kilo almadım desem yeridir. Ama son 3 haftadır tartılmıyorum. Eminim kilonun anasını ağlatmışımdır. Ama kızçede vermiştim 25 kilo almama rağmen doğurduğumda 1500 kilo69.2 doğuma girdim şu an 63 kg oldum.5. Gün karnım dümdüz değil tabii ki 2. Sezaryen olduğu için. Ama veriliyor. Kızımda 70 kg doğuma girdim emzirmenin 3. Ayında 50 kgdım 19 ay emdi emmeyi kestiğimizde 57 kgdım. Emme bitince kg alınıyor bi de öyle bir durum var
en çok vezirin dogumunu merak ediyorumVezir çok tatlı ya. Aylardır sancı çekiyor. İşin profu olmuş. Benim arkadaş 42 haftada doğurmuştu. Korkuyom vezirde öyle olacak
Tebrikler hayırlı omrü olsuniyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Benim baya göbeğim yok oldu, evet hamilelik öncesi gibi değil bir fark var ama baya baya hamile değilmişim hiç gibiDoğum yapan anneler hemen doğum sonrası göbeğiniz iniyormu birazda olsa,doğumun sonrasında bile 5 6 haftalık göbeğe dönüyor deniyor doğrumu.yoksa hala aynımı kalıyor
Kızım iki haftadır evde. O heyecanımıcanim aslinda bir günlük is sen bu hafta sonu hallet artik vallw ben korkuyorum herkes patır patır dökülüyorben ecopirini kestim tansiyon yükseldi direk hafta sonu hazırladık çantaları. başımıza ne gelir belli degil valla. iyiki de hazırlamışim simdi de kac gundur hastayim hayatta yapamazdım.
insALLAH canim. benim de salı kontrol var. dogum tarihi verir belki diye düşünüyorum .insALLAH plan doğrultusunda gider hersey.Kızım iki haftadır evde. O heyecanımı
görsün istemedim belkide benim bahanem bilmiyorum ama kıskanırdıGörümcem geldi. Pazartesi doktor kontrolüm var. Çıkışta pijama takımlarımı ve korsemi alıcam. Salı bayan ev temizliğine geliyor. Akşamına da çocuğun beşiğini aracını falan almaya gidecez. Kızımda okulda olucak ütü işi çarşamba günü görümceyle yapıcaz. Program bu yönde. Ters tepmeyiz inşllah
Sabırım bu bıraz genetik benim gitti yok denecek kadar ama tabiki sıfır olmadı korse ve dikişler geçtikten sonra karın egzersizleri ile toparlamak şart tabi
Ay demekki genel olarak bariz bir küçülme oluyor iyi bari,bu akşam aldığım pijamaları denedimde anca oluyor doğuma kadar iyice daralırBenim baya göbeğim yok oldu, evet hamilelik öncesi gibi değil bir fark var ama baya baya hamile değilmişim hiç gibi
gozunuz aydiniyi akşamlar kizlar bende dogurduM spinal anestezi ile sezeryan olduk iyiyiz çok şükür.
Aynen bende artık doğum tarihimi falan oda konusunu herşeyi konuşacam. 37 haftaya giriyoruz. Ona göre planlı gidelim. Bakalım bebeklerimiz ne durumda. Çok merak ediyorum. Bundan sonrası kontroller yanılmıosam haftalığa dönüşecek .insALLAH canim. benim de salı kontrol var. dogum tarihi verir belki diye düşünüyorum .insALLAH plan doğrultusunda gider hersey.
Kıyafet özellikle çok almadım. 2 hamile pantolonu. Kazaklarım zaten oluyor. Bir kaçtane hamile taytı ve çamaşır aldım. Rahatlığa alışmak istemediğim için almadım. Kızçede de almamıştım yavaş yavaş tüm kıyafetlerime geçmiştim.Ay demekki genel olarak bariz bir küçülme oluyor iyi bari,bu akşam aldığım pijamaları denedimde anca oluyor doğuma kadar iyice daralırdoğum sonrası bari azıcık inerse düdük gibi olmaz üzerime,panik yaptım bir an olmayacak diye keşke azıcık bol alsaydım
ben bu hafta tansiyon inip çıktığı için daha önceki gibi iyi beslendiğini düşünmüyorum korkuyorum o yuzden. cok oynadi cunku hala da iniyor çıkıyor. ama insALLAH organları herseyi iyidir. sezeryan yerleri cok agriyor o y7zden cok ileri tarih vermez gibi geliyor ama hayırlısı yine de. nst istedi bu sefer benden. insALLAH iyidir kuzular . bir de şunu sorayım sana. normalde bebisin bir rutini var. yani uyku uyanıklık hareket ettiği zamanlar yaklaşık aynı saatlerdi. ama bugun nerdeyse aralıksız hareketli. normalde olmayınca endişe ettim. strese mj girdi ne oldu de wurekli hareketli diye. geldi mj başına hic?Aynen bende artık doğum tarihimi falan oda konusunu herşeyi konuşacam. 37 haftaya giriyoruz. Ona göre planlı gidelim. Bakalım bebeklerimiz ne durumda. Çok merak ediyorum. Bundan sonrası kontroller yanılmıosam haftalığa dönüşecek .
İnan haftalık bebeğime güncelleme geliyor. Ben artık normal karşılıyorum. Hareketleri azdı nst iyi çıkınca doktor sorun yok belki sana öyle geliyor. Pozisyondan dolayı hareketleri kısıtlı dolaşmıyor dedi. Ama gün içinde evet kıçını başını dayıyor bir yerlere şişip duruyor. Bu hafta daha hareketlendi. Uyku düzenleri tam oturmamıştır yada benimki kızımın ve babasının sesine direk tepki veriyor. Seslere tepkileri de yoğunlaştı. Hareket iyidir sağlıklı olduğunun göstergesi demişti doktorum 2 ay önce falan.ben bu hafta tansiyon inip çıktığı için daha önceki gibi iyi beslendiğini düşünmüyorum korkuyorum o yuzden. cok oynadi cunku hala da iniyor çıkıyor. ama insALLAH organları herseyi iyidir. sezeryan yerleri cok agriyor o y7zden cok ileri tarih vermez gibi geliyor ama hayırlısı yine de. nst istedi bu sefer benden. insALLAH iyidir kuzular . bir de şunu sorayım sana. normalde bebisin bir rutini var. yani uyku uyanıklık hareket ettiği zamanlar yaklaşık aynı saatlerdi. ama bugun nerdeyse aralıksız hareketli. normalde olmayınca endişe ettim. strese mj girdi ne oldu de wurekli hareketli diye. geldi mj başına hic?
insALLAH oyledir .normalde olmayınca,agri falan da olunca ne biliyim insan herseyi düşünüyor.İnan haftalık bebeğime güncelleme geliyor. Ben artık normal karşılıyorum. Hareketleri azdı nst iyi çıkınca doktor sorun yok belki sana öyle geliyor. Pozisyondan dolayı hareketleri kısıtlı dolaşmıyor dedi. Ama gün içinde evet kıçını başını dayıyor bir yerlere şişip duruyor. Bu hafta daha hareketlendi. Uyku düzenleri tam oturmamıştır yada benimki kızımın ve babasının sesine direk tepki veriyor. Seslere tepkileri de yoğunlaştı. Hareket iyidir sağlıklı olduğunun göstergesi demişti doktorum 2 ay önce falan.
Yok canım kötüyü çağırmayalım. İçimizde olduğunu biliyoruz ne güzel. Misal Kızımda yüksek tansiyon ve plasenta ayrılması yaşadığım hafta hareketleri çok azdı.insALLAH oyledir .normalde olmayınca,agri falan da olunca ne biliyim insan herseyi düşünüyor.
Şaka bir yana düzenli 5 dk da bir gelmeye başlarsa öncesinde dinlenmeyle gelmediyse ciddiye al doktorunla görüşiste isi bilene soracaksın hakkaten oyleymisben hic anlamiyorum da sancı varsa bile baya korkmustuk ama simdi olayi anladim
O sizin tatlılığınız efenimVezir çok tatlı ya. Aylardır sancı çekiyor. İşin profu olmuş. Benim arkadaş 42 haftada doğurmuştu. Korkuyom vezirde öyle olacak
Doğurana kadar buraya yazmıycam (yazdı)en çok vezirin dogumunu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?