- 18 Haziran 2018
- 1.784
- 2.516
- 133
- 33
Kız bir gün yazmazsan ben meraktan ölürüm valla sakın öyle birşey yapmaŞaka bir yana düzenli 5 dk da bir gelmeye başlarsa öncesinde dinlenmeyle gelmediyse ciddiye al doktorunla görüşbenim taktiklere çok da güvenmememk lazım ben acemiyim ilk doğum olucak
O sizin tatlılığınız efenimeşimin de aklından geçiyor biliyor musun bu akşam diyorum bu gün de bitti kaldı 10 gün. Resmiyete göre mi diyor (ben hep regle göre 15 gün kala doğurucam diye hissediyordum) Az kalmış dedi sevindi dur dedim hemen sevinme
41 42 hafta bekleyip sezeryan olanlar var. Bunlar hep bir ihtimaladamdaki şaşkınlık ve hayal kırıklığı içimi burkmadı değil
Doğurana kadar buraya yazmıycam (yazdı)o değil sizi de heycanlandırıyorum boşa
Benim arkadaşım 41 hafta bekledi, yapmadığı şey kalmadı en son mecbur sezaryene aldılarŞaka bir yana düzenli 5 dk da bir gelmeye başlarsa öncesinde dinlenmeyle gelmediyse ciddiye al doktorunla görüşbenim taktiklere çok da güvenmememk lazım ben acemiyim ilk doğum olucak
O sizin tatlılığınız efenimeşimin de aklından geçiyor biliyor musun bu akşam diyorum bu gün de bitti kaldı 10 gün. Resmiyete göre mi diyor (ben hep regle göre 15 gün kala doğurucam diye hissediyordum) Az kalmış dedi sevindi dur dedim hemen sevinme
41 42 hafta bekleyip sezeryan olanlar var. Bunlar hep bir ihtimaladamdaki şaşkınlık ve hayal kırıklığı içimi burkmadı değil
Doğurana kadar buraya yazmıycam (yazdı)o değil sizi de heycanlandırıyorum boşa
Valla yine oluyor bir şeylerSite gene kafayı yiyor. Bune ya kişisel bilgilerimize erişim mi yapılıyor nedir. Tedirgin ediyorlar.
Canım benim niye bu kadar bekledin. Doktor kafayı mı yemiş. Fitil versinler ya sana bu kadar saat emzirecen birde aç kalınır mı ya. İlkimde akşam sezeryan oldum sabaha kadar yapamadığım için sadece sıvı çorba içirdiler. Sabah doktora açım dedim bu kadar olmaz fitil verin sonra istediğini ye dedi.29 saatir açım sadece su, içiyorum gaz sorun olmasın diye, dün kayısı da yedim ama, ne, fayda, öldüm resmen hala gaz çıkartamadığım için yemek yok sütümde baya az ilk doğumda böyle olmadı bu sefer annem bile, şaşırdı ikinci sezeryan olduğu için de aşırı ağrı oluyo yürüyüş yapsam da çok zor sürekli ağlayan bebek var gaz sorunı yaşayan oldu mu
Amin inşallahBenim arkadaşım 41 hafta bekledi, yapmadığı şey kalmadı en son mecbur sezaryene aldılarsenin gönlündeki gibi olur inşallahhh
Sana da kolay doğum diliyorum cnm sağlıkla sende kucağına alırsın inşallah 4.sezeryan nasıl geçti diye sorarsan çok şükür diğerlerinden kolay geçti seninde öyle olur inşallah.ama biliyorsun ki bu bir cerrahi operasyon verilen anestezi den sizin bunyenize kadar herşey değişkenlik gösteriyor yani benim 4 sezeryan da çok farklı geçti birbirinden.tek tavsiyem stres yapmamak iyiyi olumlamak rahat olmak ve sonuca odaklanmak böyle oldu mu zor yada kolay bı şekilde rahatlık geliyor insana ve herşey su gibi akıp geçiyor dizinde insallah böyle olur.bol bol yürümek ve bol sıvı tüketmek çok önemli ayrıca kahve ve bitter çikolata da ağrı kesmede çok yardımcı oluyor bebeğinizin bakımını da mümkün olduğunca kendiniz yapmaya çalışın ne kadar zorlansanizda.cunku buz hareket ettikçe daha çabuk duzeliyiruz.insallahgozunuz aydinsağlıklı uzun ömürleriniz olsun insALLAH❤ 4. sezeryan demişsiniz sanirim . benim de 3. olacak. Bana öneriniz olur mu? ayni yerden 3 kez operasyon geçirecek olmak korkutuyor. zorluk yasadiniz mi?
Sana da kolay doğum diliyorum cnm sağlıkla sende kucağına alırsın inşallah 4.sezeryan nasıl geçti diye sorarsan çok şükür diğerlerinden kolay geçti seninde öyle olur inşallah.ama biliyorsun ki bu bir cerrahi operasyon verilen anestezi den sizin bunyenize kadar herşey değişkenlik gösteriyor yani benim 4 sezeryan da çok farklı geçti birbirinden.tek tavsiyem stres yapmamak iyiyi olumlamak rahat olmak ve sonuca odaklanmak böyle oldu mu zor yada kolay bı şekilde rahatlık geliyor insana ve herşey su gibi akıp geçiyor dizinde insallah böyle olur.bol bol yürümek ve bol sıvı tüketmek çok önemli ayrıca kahve ve bitter çikolata da ağrı kesmede çok yardımcı oluyor bebeğinizin bakımını da mümkün olduğunca kendiniz yapmaya çalışın ne kadar zorlansanizda.cunku buz hareket ettikçe daha çabuk duzeliyiruz.insallahgozunuz aydinsağlıklı uzun ömürleriniz olsun insALLAH❤ 4. sezeryan demişsiniz sanirim . benim de 3. olacak. Bana öneriniz olur mu? ayni yerden 3 kez operasyon geçirecek olmak korkutuyor. zorluk yasadiniz mi?
Canım sitede çalısma ya da sorun var sanırım , aksamdan beri fjdkdkdkÇok özür dilerim ama bildirimler neden gelmiypr yaaa bırak gelmeyi görüntüleyemiyorum bile istediğim zaman
Evet ama her bakımda herşeyin tekrar bozulması sinir bozucuCanım sitede çalısma ya da sorun var sanırım , aksamdan beri fjdkdkdk
Geçmiş olsun bir bilgim yok ama ameliyat yerini zorladin mi belki ondan olmuşturKızlar size sorum var, yarın doğum yapalı bir hafta olucak bugün sanırım dün akşamdan beri de olabilir emin değilim sezaryan yaramdan leke gibi kan geliyor normal mi? Bilginiz var mı?
Doktorunuza danısın derim ben bende öyle bişey olmadı benimde bir hafta oldu dünKızlar size sorum var, yarın doğum yapalı bir hafta olucak bugün sanırım dün akşamdan beri de olabilir emin değilim sezaryan yaramdan leke gibi kan geliyor normal mi? Bilginiz var mı?
Zorlamamak imkansız ya çocukla hem emzirken ayakları çarpıyor hem de eğilip kalkıyorsunuz illa. Bir de farketmeden önce yere eğilirken ayağım kasıldı düşeyazdım sanırım eşimin tahmini ondan oldu. Aslında prenses gibi oturmak lazım ama ben de tezcanlıyım hayatta yapamam unutuyorum ama ayrıca da çok pimpirikliyim de şimdi buna saatlerce kafayı takarım.Geçmiş olsun bir bilgim yok ama ameliyat yerini zorladin mi belki ondan olmuştur
Evet çok dikkat etmek gerekiyormuş orayı kollamak gerekiyormuş. Bosver işler kalsın sen kendine bak ve bebeğinle ilgilen sadece iyileşince kaldığın yerden devam edersinZorlamamak imkansız ya çocukla hem emzirken ayakları çarpıyor hem de eğilip kalkıyorsunuz illa. Bir de farketmeden önce yere eğilirken ayağım kasıldı düşeyazdım sanırım eşimin tahmini ondan oldu. Aslında prenses gibi oturmak lazım ama ben de tezcanlıyım hayatta yapamam unutuyorum ama ayrıca da çok pimpirikliyim de şimdi buna saatlerce kafayı takarım.
Doktorun hemşiresine sordum, yaramla o ilgileniyor resim ilettim normal olduğunu iyileşme belirtisi olduğunu söyledi takip edeceğiz duşu yasakladılar 2 gün oraya bir gazlı bez koyduk kanama sıklığına bakacağız.
Şimdilik pansuman yarayı tekrar kapatma söz konusu değil.
Valla sezaryana kim kolay diyorsa hiç kolay değil. Tek güzel yanı çocuğumu bana getirmesi
Doktor normal doğumu bekliyor belki o yüzden fazla kilo almamı istemiyordurAllah Allah bende 36+0 da gittiğimde 3 kiloydu normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?